78% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

C
Ceulemans
Ik had echt een geweldige ervaring met het onderhoud van mijn ketel! De technieker was stipt op tijd en belde vooraf om het aan te kondigen. Hij was heel vriendelijk en legde duidelijk de kosten ui...Lees verder
M
Mathéo Mathieu
De man die onze airco heeft geïnstalleerd was echt vriendelijk en professioneel. Hij heeft ons alle info gegeven die we nodig hadden en heeft zelfs een fout opgemerkt in de installatie, die niet ve...Lees verder
R
R. Simons
Ik had een afspraak gemaakt voor het onderhoud van mijn toestel, maar moest opeens naar de fysiotherapeut. Toen ik weg was, kwam de 'monteur' aan en had ik hem gemist. Gelukkig had ik een...Lees verder
S
Servais
Die vervelende storing met dat irritante sabotagealarm dat steeds afging door teveel vocht in de deur die een beetje vastzat, was echt vervelend. Gelukkig heeft de monteur dit slim en simpel opgelo...Lees verder
M
milan
De technieker kwam zomaar langs, terwijl ik vorig jaar al had gezegd dat er geen mechanische ventilatie was. Gelukkig was hij vriendelijk en professioneel. Hij zei zelfs dat hij volgend jaar zou te...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onderhoudsservice voor ketel

  Ik had echt een geweldige ervaring met het onderhoud van mijn ketel! De technieker was stipt op tijd en belde vooraf om het aan te kondigen. Hij was heel vriendelijk en legde duidelijk de kosten uit voordat hij begon. Ook wees hij me op de leeftijd van mijn ketel, wat ik handig vond om te weten. De onderhoudsbeurt werd snel en netjes uitgevoerd, ik was echt blij met het resultaat. De monteur was echt super aardig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van airconditioning

  De man die onze airco heeft geïnstalleerd was echt vriendelijk en professioneel. Hij heeft ons alle info gegeven die we nodig hadden en heeft zelfs een fout opgemerkt in de installatie, die niet veroorzaakt werd door zijn bedrijf. We hebben interessante babbels gehad over het onderhoud en hoe efficiënt het systeem werkt. Het was fijn om eens te praten met iemand die écht passie heeft voor zijn werk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afspraak gemist

  Ik had een afspraak gemaakt voor het onderhoud van mijn toestel, maar moest opeens naar de fysiotherapeut. Toen ik weg was, kwam de 'monteur' aan en had ik hem gemist. Gelukkig had ik een briefje achtergelaten, dus belde ik het bedrijf en een vriendelijke dame regelde het met de monteur. Het onderhoud werd snel gedaan en ik was blij met de snelle service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Anti-sabotage oplossing

  Die vervelende storing met dat irritante sabotagealarm dat steeds afging door teveel vocht in de deur die een beetje vastzat, was echt vervelend. Gelukkig heeft de monteur dit slim en simpel opgelost door de sensoren iets verder uit elkaar te plaatsen. Nu werkt alles weer perfect en ben ik blij dat ik niet langer lastiggevallen word door nutteloze alarmen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mechanische ventilatie controle

  De technieker kwam zomaar langs, terwijl ik vorig jaar al had gezegd dat er geen mechanische ventilatie was. Gelukkig was hij vriendelijk en professioneel. Hij zei zelfs dat hij volgend jaar zou terugkomen voor een controle, ook al is er eigenlijk niets om te controleren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe installatie

  Ik moest een nieuwe installatie laten plaatsen en het heeft langer geduurd dan verwacht vanwege de drukte. Maar eigenlijk is het onze eigen fout omdat we zo lang gewacht hebben met het vervangen van onze oude boiler. De installatie is goed uitgevoerd en het werkt perfect! De uitleg die we kregen was ook heel duidelijk. Echt top service! 👍🏻


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vertraging bij herstelling

  Na een storing die in het weekend gebeurde kreeg ik een vriendelijke uitleg. De monteur was snel ter plaatse, maar helaas waren de onderdelen pas na het weekend beschikbaar. Het heeft uiteindelijk 2 afspraken gekost voordat het probleem helemaal was opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slimme meter installatie Tado

  Als klant van Feenstra was ik op zoek naar een installatie van de slimme meter Tado. Spijtig genoeg bleek dat de medewerkers weinig kennis hadden over dit specifieke merk. Ik moest zelf op zoek gaan naar een oplossing voor het gebrek aan connectie tussen de thermostaat en de cv-ketel. Gelukkig kwam er wel een monteur terug om mee te kijken, maar opnieuw bleek het aan de Tado thermostaat te liggen en moest ik zelf een oplossing vinden. Als nieuwe bewoner van de woning had ik weinig ervaring met het Tado systeem en had meer expertise verwacht van de installateurs.<br><br>Voorafgaand aan de installatie moest er wat vervangen worden op het dak. Er was gevraagd om een stofzuiger mee te nemen om het schoon te maken, maar dat bleek niet genoeg te zijn. Het was jammer dat er niet beter werd gecontroleerd op het einde, want pas na hun vertrek ontdekte ik dat het niet goed was gedaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van mijn CV-installatie

  Een heel gemotiveerde persoon heeft het werk echt goed gedaan en heeft alles goed uitgelegd. Maar eerlijk gezegd, de bereikbaarheid van het bedrijf is echt heel slecht. De telefoonverbinding is vaak blikkerig en wordt regelmatig verbroken van hun kant. Het online afsprakensysteem is ook niet zo goed, met tijden die niet kloppen en onduidelijke communicatie.


Anderen bekeken ook