ErvaringenSite

  Ervaringen Offerte.nl

  Soms wil je gewoon even weten hoeveel een goede koffiemachine eigenlijk kost, en hoe het verder gaat met het onderhoud en bevoorrading van de koffiemachine. Of heeft u ineens een advocaat nodig en wilt u daarvan een kostenindicatie van hebben. Natuurlijk kunt u al uw vrienden en kennissen een berichtje sturen of bellen met de vraag of zij wel eens met dezelfde vraag hebben geworsteld, en met wie zij destijds zaken hebben gedaan, maar gelukkig is er nu de ErvaringenSite. Hier helpen wij elkaar door het geven van uw en onze eerlijke mening over de verschillende bedrijven Alle reviews zijn gemaakt door echte consumenten, en zijn niet aangekocht. Heeft u ook ervaring met Offerte.nl? Of bent u nieuwsgierig naar dit bedrijf? Lees hier de meest belangrijke informatie over dit online bedrijf en de persoonlijke ervaringen van anderen!

  Over offerte.nl
  Offerte.nl is een zogenaamd tussenbedrijf. Het gaat om een website waarop een verzameling van MKB-ers en zelfstandigen die via deze site allerlei verschillende diensten aanbieden. In principe is het een online bedrijvengids, of een zogenaamd marketing kanaal. Offerte.nl heeft een kantoor aan het Westeinde in Amsterdam en staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 63835746. Inmiddels is het werkgebied van Offerte.nl al uitgebreid naar verschillende steden in Nederland en zijn zij voor sommige diensten ook in België in te schakelen.

  Producten en diensten van Offerte.nl
  Offerte.nl laat het mes aan 2 kanten snijden: Als ondernemer kan je jouw producten en diensten aanbieden voor de mensen die via deze site een offerte willen aanvragen. Alle aanvragen van ondernemers worden streng beoordeeld: Zo wordt er gekeken naar certificeringen en de juiste bedrijfsinstelling. Ook laten ze niet te veel bedrijven in dezelfde niche toe. Voor de consumenten biedt Offerte.nl de andere kant van de service aan: Mocht je een schoonmaker nodig hebben dan kunt u eerst uw wensen kenbaar maken middels het invulformulier op de website. Vervolgens ontvangt u binnen enkele dagen twee of drie verschillende offertes van verschillende bedrijven die bij hun ingeschreven staan en bij u in de buurt werkzaam zijn. Zodra u een keuze heeft gemaakt wordt uw aanvraag doorgespeeld naar het bedrijf of de zelfstandi ondernemer wiens offerte u wenst te accepteren en gaat het werk beginnen. Diensten waarover je een offerte kunt aanvragen zijn onder andere: verhuizers, schoonmakers, advocaten, notarissen, glaszetters, zonnepanelen, accountants, laadpalen voor elektrische auto’s, webdesigners, plaatsen van kozijnen en dakkapellen, en nog veel meer.

  Complimenten, Klachten en Tips over Offerte.nl
  Heeft u wel eens een offerte aangevraagd via Offerte.nl? Wat vond u van de afhandeling van uw aanvraag? Was u tevreden over de toegezonden offertes en bent u daardoor een samenwerkingsverband met een aanbieder aangegaan? Of bent u een zelfstandig ondernemer en bied u uw diensten aan via dit bedrijf? Het is altijd goed om beide kanten van het verhaal te horen. Daarom nodigen wij u uit om hier uw review over dit marketing kanaal achter te laten! Laat ons weten of u tevreden was over de prijs, de service en het resultaat!

  Diensten en voorbereidingsgroepen Keizersgrachtkerk seizoen 2020 2021

  Offerte.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Offerte.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Offerte.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Offerte.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Offerte.nl actief?

  Offerte.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Offerte.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.