ErvaringenSite

  Ervaringen IDrive

  Heb je ooit gegevens verloren door een domme fout, een beschadigde schijf of zoekgeraakt apparaat en zonder dat je een back-up van de gegevens had? Tegenwoordig heb je toegang tot verschillende digitale cloud-opslag diensten met een bepaald maximum aan opslagruimte. Als het maximum is overschreden, is onze enige keuze misschien om tegen een hoge prijs extra opslagquota te kopen of de gegevens te verplaatsen naar gegevensopslag op andere hardware. Uit de reviews van verschillende diensten, kun je leuke verrassingen vinden.

  Over IDrive

  IDrive Inc. is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in toepassingen voor gegevensback-up. Haar vlaggenschip-product is IDrive, een online back-up service beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, iOS (iPhone en iPad) en Android gebruikers. Het bedrijf, dat oorspronkelijk bekend stond als Pro Softnet Corporation, werd opgericht in 1995 en is gevestigd in Californië, Verenigde Staten. Het oorspronkelijke product heette IBackup, maar kreeg rond 2003 een nieuwe naam, IDrive.

  Diensten Ruilen

  Het Product IDrive

  Eenmaal geïnstalleerd, selecteert de gebruiker mappen en bestanden waarvan een back-up moet worden gemaakt op een door de gebruiker gedefinieerd tijdstip. IDrive biedt incrementele en gecomprimeerde back-ups, zodat we alleen het gewijzigde deel van het back-upbestand uploaden. Bovendien kunnen bestanden ook in realtime worden bijgewerkt met de optie voor continue back-up. De bestanden kunnen ook worden gedeeld via e-mail, sociale mediasites zoals Facebook en Twitter, en via mobiele apps voor Android, iPhone en Windows Phone. Met IDrive kunnen gebruikers ook een back-up maken van gegevens van alle compatibele apparaten naar één account. De app werkt op Windows, OSX en sommige NAS-modellen van Synology, QNap en Netgear.

  Andere IDrive Producten

  Het bedrijf heeft in totaal 7 soorten producten, namelijk Mobile Backup, Linux Backup, IDrive BMR, Clone Disc, Entire Machine Backup, IDrive Photos en TurboTax Backup. Met Mobile Backup kun je een back-up maken van de belangrijke telefoongegevens en deze herstellen. Er is ook een fotobeheer-app voor mobiele apparaten beschikbaar. Je kunt onbeperkt foto's en video's opslaan in native resolutie. Het is mogelijk om gesynchroniseerde bestanden te delen vanaf je computer, mobiel apparaat of via het web met vrienden of collega's voor collaboratieve toegang. Een soortgelijk systeem geldt ook voor Linux Backup. Met de optie Entire Machine Backup kun je een back-up van het volledige systeem maken, inclusief het besturingssysteem, programmabestanden, systeembestanden en opstartbestanden.

  Diensten van IDrive

  Back-upbestanden kunnen op afstand worden bekeken vanuit elke internetbrowser of met de IDrive-clientsoftware. Het is mogelijk om alle bestanden op een harde schijf van 3 TB toegestuurd te krijgen. Bestanden op IDrive worden opgeslagen met 256-bit AES-encryptie, waarbij een optionele, door de gebruiker gedefinieerde sleutel kan worden gedeeld met IDrive voor maximale beveiliging van de gegevens. IDrive biedt ook activiteitenrapporten, rapporten over de back-upstatus en rapporten over gedeelde bestanden.

  Complimenten, Klachten en Tips over IDrive

  IDrive heeft een video-tutorialservice die helpt bij het toepassen van gegevensback-up. Ze hebben ook een klantenservice voor al je problemen of vragen. Je kunt op elk moment een boodschap of bericht bij hen achterlaten of het telefoonnummer bellen voor snel een antwoord te krijgen. Wat is jouw ervaring met de diensten die IDrive biedt? Laat het ons weten in een bondige recensie.

  IDrive
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IDrive

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is IDrive een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over IDrive. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IDrive actief?

  IDrive is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IDrive gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.