LiveDrive

Alle reviews

LiveDrive

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

LiveDrive

Is het niet super onhandig om persoonlijke en zakelijke data over meerdere opslagapparaten te moeten delen als gevolg van beperkte opslagruimte? De reden hiervoor is dat een dergelijke methode ons tijd kost om gegevens te verplaatsen, en dat de oude gegevens daarna niet meer toegankelijk zijn waar en wanneer we ze nodig hebben. De meest efficiënte manier is daarom gebruik te maken van een dienst voor gegevensopslag met een grote opslagruimte. Momenteel zijn er verschillende dienstverleners te vinden. Daarom moeten wij, als consumenten, verstandig kiezen, één manier is door te kijken naar de recensies die geschreven zijn door eerdere gebruikers van de dienst. Vanuit het oogpunt van mensen die hun ervaringen met het gebruik van onze gerichte diensten delen, kunnen we gemakkelijk overwegen voor te beslissen om een dienst of product te kopen.

Over LiveDrive
Een van de bedrijven aanwezig in dit gebied is Livedrive. Zij bieden online cloud sync en back-up opslag diensten en zijn eigendom van j2 Global. De zaak werd eind 2008 opgericht door Andrew Michael. Ze bieden gebruikers onbeperkte back-upruimte en synchronisatie. Livedrive geeft gebruikers ook toegang tot hun gegevens vanaf telefoons en tablets. Op dit moment hebben ze apps en programma’s voor iOS, Android, Windows, macOS en Chrome OS. Hun doel is om de voordelen van gegevens opslaan op veilige servers voor gezinnen en kleine bedrijven, gemakkelijk en probleemloos te maken voor iedereen.

Diensten van LiveDrive
Vanwege dat doel verdeelt Livedrive bij het aanbieden van haar producten de diensten in een persoonlijke en zakelijke categorie. In beide opties kunnen we kiezen uit verschillende complete pakketten die zij bieden op basis van de hoeveelheid opslag, data back-up opslag en het aantal accounts en apparaten die we nodig hebben. Zo plannen we onze maandelijkse of jaarlijkse betaling. Het principe van hun pakketten is om gemakkelijk back-ups van foto’s, documenten, muziek en video's naar hun datacenter te sturen. Met zo'n back-up hebben we altijd en overal automatisch toegang tot alle bestaande gegevens. Niet alleen op apparaten die hun software hebben gedownload, maar ook via hun website hebben we toegang tot al onze gegevens. Het voorkomt ook dat we onze gegevens verliezen door ongelukken zoals diefstal van het apparaat, brand en meer. Voor degenen onder jullie in het bedrijfsleven, is er ook een Team Folder-service, hiermee kun je als team op afstand werken, werken collega’s ook individueel en verzend je bestanden eenvoudig binnen het bedrijf. We kunnen ook kiezen wie bestanden in elke map kan bekijken en bewerken.

Complimenten, Klachten, en Tips over LiveDrive
Op het gebied van beveiliging heeft Livedrive een team van experts dat hun netwerk 24/7 bewaakt en beschikt over 3 lagen fysieke toegangsbeveiliging. Ook is hun datacenter ISO 27001 gecertificeerd en voldoen de diensten volledig aan de EU privacy wetgeving. Livedrive heeft twee-factor authenticatie die helpt om ongeautoriseerde toegang tot onze accounts te voorkomen, zelfs als een ongewenste gebruiker je wachtwoord heeft. Daarnaast hebben ze een klantenservice die tijdens werkuren gebeld kan worden met problemen of vragen. Het bedrijf heeft een aantal social media zodat we ze ook vanaf daar kunnen bereiken. Om te weten te komen wat anderen van de diensten vinden, kun je reviews lezen. Deel zelf ook je ervaringen met de pakketten van LiveDrive om andere potentiële gebruikers met hun keuze te helpen.