ErvaringenSite

  Ervaringen ElephantDrive

  In ons dagelijks leven hebben we allemaal een hele hoop digitale gegevens opgeslagen op onze apparaten, extra opslagmedia en vooral in de cloud. We krijgen graag toegang tot gegevens/bestanden die belangrijk voor ons zijn, delen ze en maken er back-ups van. Maar er zijn momenten waar de limieten van cloud-opslagdiensten ons de oren uitsteken. Als klanten willen we natuurlijk geen harde beperkingen. Als we een keuze hebben die aan onze behoeften voldoet en andere nuttige kenmerken heeft, waarom niet? Bekijk de reviews over online gegevensopslag om de service te vinden.

  Over ElephantDrive

  Dit bedrijf is een platform voor virtuele opslag die in de eerste plaats wordt gebruikt als een back-upinstrument. Daarnaast wordt het ook om toegang op afstand te krijgen en te kunnen samenwerken. De dienst draait op Windows en Mac en stelt gebruikers in staat eenvoudige automatische regels op te stellen om gegevens te beschermen door ze naar een account te verplaatsen. De eerste grote doorbraak van ElephantDrive kwam in 2008 met de sluiting van de eerste cloud-opslag provider. Door een gratis tool aan te bieden om bestanden te migreren en van provider te veranderen.

  Trailer Livestream Diensten van Syntra West

  Producten van ElephantDrive

  Tegenwoordig biedt de dienst eenvoudige, betaalbare en veilige cloud-opslagoplossingen met functies zoals apparaatoverschrijdende back-up en synchronisatie, bestandsdeling, versiebeheer van bestanden, mobiele toegang en meer. Je kunt niet alleen back-ups maken van bestanden op verschillende apparaten, ze synchroniseren en delen, maar je kunt ook back-ups maken van bestanden op lokale opslag. Zelfs van op het netwerk aangesloten opslagapparaten en externe harde schijven. Je kunt ook een back-up maken van je server zonder extra kosten. ElephantDrive heeft een hoog niveau van beveiliging en bescherming. Ze bieden een reeks pakketten tegen maandelijkse of jaarlijkse betaling voor particulieren, bedrijven en ondernemingen. Met ElephantDrive zijn er opslagmogelijkheden voor duizenden gigabytes. De dienst maakt ook back-ups van en synchroniseert apparaten met cross-platform compatibiliteit: Windows (inclusief servers), Mac, Linux, iOS en Android. En als je een NAS hebt, kun je ook rechtstreeks naar de ElephantDrive-cloud back-ups maken.

  Diensten van ElephantDrive

  ElephantDrive heeft een functie genaamd ‘Everywhere’. Het synchroniseert automatisch met de apparaten waarmee je bent geregistreerd. We kunnen dus daadwerkelijk toegang krijgen tot belangrijke bestanden op mobiele thuisapparaten, omdat ElephantDrive ook toegang ondersteunt. En zelfs als een toestel verloren, gestolen of beschadigd is, zal de nieuwe Everywhere als een redder in nood aanvoelen. Over gegevensbeveiliging gesproken, ElephantDrive versleutelt gegevens altijd met AES 256-bit encryptie, zelfs voordat ze het apparaat verlaten. Gecodeerde gegevensoverdracht vindt ook plaats via een beveiligd 128-bit SSL-kanaal, zodat je beschermd bent tegen errors. En voor degenen onder u die ElephantDrive voor zakelijke doeleinden gebruiken, ElephantDrive kan mappen delen met collega's. Wijzigingen die je aanbrengt, worden automatisch gesynchroniseerd met elkaars apparaten.

  Complimenten, klachten en tips over ElephantDrive

  De klantenservice van ElephantDrive geeft klanten ondersteuning in de vorm van geplande chats en telefoongesprekken. Als bedrijf krijg je prioritaire ondersteuning. Als je vragen hebt, heeft de website een hulpcentrum waar je antwoorden kunt vinden aan de hand van trefwoorden. Vind je geen antwoorden, dan kun je een verzoek indienen. Als je nog twijfelt om voor ElephantDrive te kiezen, bieden zij de eerste 30 dagen gratis aan. Wat vond jij van de service? Vertel het in een recensie, waar je al je ervaringen uit de doeken kunt doen.

  ElephantDrive
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ElephantDrive

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ElephantDrive een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ElephantDrive. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ElephantDrive actief?

  ElephantDrive is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ElephantDrive gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.