ErvaringenSite

  Ervaringen NBA League Pass

  Op deze pagina vind je reviews en ervaringen over NBA League Pass. Lees verder om te ontdekken wat anderen zeggen over NBA League Pass. En, heb jij een NBA League Pass, of heb je die ooit gehad, laat ons dan weten wat jouw ervaring hiermee is in een review. Wij en anderen zijn heel benieuwd naar de voordelen en service die deze pas met zich meebrengt.

  NBA League Pass is een abonnement om online NBA-basketbalwedstrijden, samenvattingen en analyses te bekijken.

  Vertel ons of je tevreden bent met deze service en of je anderen aanraad om ook een abonnement af te sluiten, en we zullen je heel dankbaar zijn. Het is voor anderen namelijk moeilijk in te schatten of deze service alle voordelen biedt die beloofd worden. Maar, door jouw ervaring en review kun je anderen helpen om deze keuze te maken.

  Over NBA League Pass
  Als liefhebber van basketbal heb je zonder twijfel wel eens gehoord van de National Basketball Association, met andere woorden de NBA. Dit is de overkoepelende basketbalfederatie van de Verenigde Staten. Om de wedstrijden van de NBA te bekijken kun je niet zomaar de televisie aanzetten. De rechten hiervoor liggen in handen van de NBA en zij bepalen wie ze kan zien. Er zijn meerdere zenders waarop live wedstrijden en samenvattingen van NBA-wedstrijden te zien zijn, maar voor echte fans is dit niet altijd voldoende.

  De NBA League Pass is dit abonnement wat niet alleen toegang geeft tot live wedstrijden, nabeschouwingen, analyses en samenvattingen. Het laat je ook statistieken en grafieken zien tijdens de wedstrijd. En heb je een wedstrijd gemist, ook al is dat in het begin van het jaar, dan kun je die nog steeds terugkijken.

  NBA League Pass is onderdeel van NBA en WarnerMedia. Deze bedrijven werken op hun beurt weer samen met onder andere ESPN en een aantal influencers zodat je wedstrijden kan bekijken met hun specifieke commentaar. Er is daarnaast ook de optie om de programma´s in andere talen te bekijken.

  Producten en diensten van NBA League Pass
  NBA League Pass is een streaming abonnement om onder andere de wedstrijden van de NBA live te streamen inclusief grafieken en statistieken. Als je lid wordt kun je elke wedstrijd van het 2020-2021 seizoen bekijken, en elke wedstrijd van 2012 tot nu on-demand.

  Na het afsluiten van een abonnement ben je niet beperkt tot het gebruik van één apparaat. Je kunt streamen op je tablet, computer, telefoon of via de NBA App. Terwijl je een live-stream bekijkt kun je meer leren over de wedstrijd via grafieken en statistieken. Daarnaast kun je tijdens de wedstrijd naar andere programma´s switchen.

  De streams zijn beschikbaar met commentaar van verschillende partijen. Zo kun je kiezen uit verschillende influencers, commentaar van de tegenpartij, commentaar van ESPN, of commentaar in een andere taal. Na de wedstrijden kun je 24 uur per dag op de App terecht voor analyses, nabeschouwingen, voorbeschouwingen, en informatie over de spelers. Als je een wedstrijd gemist hebt en geen tijd hebt om de hele wedstrijd te bekijken kun je de beknopte herhaling bekijken met de grootste hoogtepunten van de wedstrijd.

  Ervaringen, klachten en tips over NBA League Pass
  Heb jij weleens gebruik gemaakt van de NBA league pass? Vertel ons wat jouw ervaring is met NBA League Pass zodat anderen leren of het de moeite waard is om te abonneren op deze service. We zijn niet alleen benieuwd naar de kwaliteit van de service, maar horen ook graag jouw mening en ervaring over de klantenservice en afhandeling van eventuele klachten.

  NBA League Pass
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NBA League Pass

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NBA League Pass een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NBA League Pass. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NBA League Pass actief?

  NBA League Pass is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NBA League Pass gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.