ErvaringenSite

  Ervaringen ExpressVPN

  Wil je veilig en anoniem van het internet gebruik maken zonder dat de sites die je bezoekt worden opgeslagen? Dan is een VPN-verbinding wellicht een oplossing. Wat een VPN precies doet en welke de beste is dat kom je te weten door reviews van andere klanten te lezen. Deze reviews zijn geheel vrijblijvend op onze website te vinden. Zo kom je meer te weten over de diverse mogelijkheden en de voor- en nadelen van zo'n verbinding. Bovendien beschrijven klanten de service die de verschillende websites te bieden hebben en hoe zij dit soort sites waarderen. Met een VPN heb je bovendien toegang tot content die normaal geblokkeerd is. In de geplaatste reviews lees je welke aanbieders het makkelijkst toegang geven tot dit soort content zoals series en films uit andere landen.

  Over ExpressVPN

  Bij ExpressVPN kun je zoals de naam al doet vermoeden terecht voor een VPN-verbinding. Met zo'n verbinding is je internetgeschiedenis anoniem en je logt in via een server die in een ander land staat. Deze aanbieder heeft servers in meer dan 160 locaties in 94 landen. ExpressVPN heeft een helpdesk waar je live kunt chatten met een medewerker om je vragen te stellen. Mocht je na de aanschaf van het programma problemen hebben met de installatie dan kun je via de website handleidingen en installatievideo's bekijken. Je hebt bovendien 30 dagen de tijd om de VPN van deze aanbieder uit te proberen. Als je niet tevreden kent krijg je jouw geld terug.

  Belgium Naval & Robotics - Het aanbod van diensten Naval Group

  De producten van ExpressVPN

  Met een verbinding van ExpressVPN ben je niet alleen anoniem, ook wordt voorkomen dat websites je surfgedrag analyseren en je persoonlijke advertenties sturen. De software die je nodig hebt om van deze VPN gebruik te maken is geschikt voor een totaal van 5 verschillende apparaten. Met applicaties voor Android en Apple zijn alle telefoons en tablets te beveiligen. Op die manier kun je met het hele gezin gebruik maken van één abonnement. Je hebt de keuze uit meerdere abonnementen voor hetzelfde product. Het enige verschil is de looptijd en de prijs van de diverse mogelijkheden. Je betaalt een abonnement met je creditcard, PayPal, Ideal of Klarna. Zelfs Bitcoin wordt als betaalmethode geaccepteerd. Zodra je betaalt hebt krijg je de activeringscode via e-mail en kun je van de VPN gebruik maken.

  Reviews over ExpressVPN

  Hoe prettig en handig in het gebruik is een VPN van deze aanbieder? Merk je het verschil als je hem niet gebruikt? Heeft de verbinding invloed op je internetverbinding en snelheid? Geef anderen de mogelijkheid meer te weten te komen over ExpressVPN door een review op onze website te plaatsen. Consumenten die nog twijfelen aan het nut van een VPN komen zo meer te weten over wat dit product voor hen kan betekenen en wat het bedrijf te bieden heeft. Uiteindelijk zijn we met jouw beoordeling en die van andere klanten in staat om een realistisch beeld van de kwaliteit en service van ExpressVPN te laten zien. Het feit dat jij jouw ervaring deelt betekent veel voor andere klanten.

  ExpressVPN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ExpressVPN

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ExpressVPN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ExpressVPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ExpressVPN actief?

  ExpressVPN is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ExpressVPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.