Private Internet Access Reviews

: 10
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
Smets
De VPN die ik heb gekocht was super makkelijk om te installeren en te gebruiken. Ik had 'n andere VPN-provider die ik jarenlang gebruikte, maar die was veel te ingewikkeld en ik kreeg constant...Lees verder
T
T. Adam
Ik gebruik de VPN al een tijdje en ik ben er echt blij mee. De verbinding is snel en stabiel, ik kan downloaden via VPN bijna net zo snel als mijn internetprovider (200 Mbps). Ik gebruik de VPN ook...Lees verder
L
L. Verhaegen
Beste VPN, maar de downloadsnelheid is niet zo snel als gehoopt. Ik heb een snel internet van 1 GB, maar met de VPN is het maar ongeveer 600 mb. Dat is toch wel een groot verschil van 400 mb aan do...Lees verder
L
Lore De Winter
De allereerste keer dat ik van dit bedrijf een VPN probeerde, en ik moet zeggen dat ik positief verrast was. Het was super makkelijk in gebruik en de snelheid was echt top. Mijn downloadsnelheid wa...Lees verder
B
Benjamin
Ik gebruik PIA al jaren en heb altijd positieve ervaringen gehad, zowel op Android als Windows. Ik heb andere VPN-providers geprobeerd, maar PIA blijft voor mij de beste keuze. Onlangs heb ik ook h...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop VPN

  De VPN die ik heb gekocht was super makkelijk om te installeren en te gebruiken. Ik had 'n andere VPN-provider die ik jarenlang gebruikte, maar die was veel te ingewikkeld en ik kreeg constant spam van andere pakketten. Met deze VPN heb ik daar totaal geen last van. Gewoonweg top! En de prijs was ook nog eens heel gunstig, al kunnen de prijzen van VPN's wel eens schommelen (met al die aanbiedingen en zo).


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel en stabiel VPN

  Ik gebruik de VPN al een tijdje en ik ben er echt blij mee. De verbinding is snel en stabiel, ik kan downloaden via VPN bijna net zo snel als mijn internetprovider (200 Mbps). Ik gebruik de VPN ook op mijn Synology NAS en ik heb nog nooit problemen gehad met de verbinding. De VPN-software werkt ook goed op zowel Windows als Android. Ik heb nu gekozen voor een abonnement van 2 jaar, wat nog voordeliger is en helemaal niet duur.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  VPN-dienst

  Beste VPN, maar de downloadsnelheid is niet zo snel als gehoopt. Ik heb een snel internet van 1 GB, maar met de VPN is het maar ongeveer 600 mb. Dat is toch wel een groot verschil van 400 mb aan downloadsnelheid die ik verlies. Gelukkig is de uploadsnelheid wel stabiel en net zo snel als bij mijn huidige internetprovider.

  Ik ga geen ticket meer aanmaken bij de VPN-service, het is al jaren zo en ik heb er al meerdere keren over gepraat met de klantenservice. Maar ja, eigenlijk is het met elke VPN hetzelfde, je zult altijd wat downloadsnelheid verliezen. Ik gebruik de VPN nu alleen nog als ik iets wil downloaden, zoals muziek of een film. Voor de rest browse ik zonder VPN.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop VPN abonnement

  De allereerste keer dat ik van dit bedrijf een VPN probeerde, en ik moet zeggen dat ik positief verrast was. Het was super makkelijk in gebruik en de snelheid was echt top. Mijn downloadsnelheid was maar een klein beetje trager met de VPN aan, terwijl mijn uploadsnelheid hetzelfde bleef. En de kill switch deed perfect zijn werk toen m'n beveiliging even haperde tijdens het kijken van een film. Al bij al ben ik echt heel tevreden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede VPN voor weinig

  Ik gebruik PIA al jaren en heb altijd positieve ervaringen gehad, zowel op Android als Windows. Ik heb andere VPN-providers geprobeerd, maar PIA blijft voor mij de beste keuze. Onlangs heb ik ook hulp gekregen van de PIA-ondersteuning en dat verliep vlot. Echt een aanrader voor iedereen die veel wil voor weinig geld!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement PIA VPN

  Na het uitproberen van verschillende VPN-providers, ben ik eindelijk blij met mijn abonnement bij een specifieke VPN-service. De stabiliteit en snelheid zijn altijd top dankzij de vele servers in Nederland. Het feit dat ik ook WireGuard kan gebruiken, maakt het nog beter. De klantenservice heb ik nog niet hoeven te contacteren, wat echt zeldzaam is in de VPN-wereld. Echt een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Veilige VPN service

  Na het uitproberen van verschillende VPN-providers, ben ik uiteindelijk bij deze VPN-service beland. Het is gewoon een makkelijke, duidelijke en betaalbare VPN-oplossing. Ik heb het nu al een maand gebruikt en ik ben echt tevreden, ik ga het zeker verlengen. Ik voel me veel veiliger wanneer ik op reis ben en mijn bankapplicatie gebruik. Het geeft me echt gemoedsrust en ik waardeer de bescherming die het biedt voor mijn online activiteiten. De snelheid van de VPN-verbinding is ook indrukwekkend en heeft mijn internetervaring verbeterd. Kortom, ik kan deze VPN-service echt aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veilige online privacyoplossing.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Best VPN

  Dus ik heb deze VPN genomen om veilig te blijven en zo wanneer ik op het internet zit met mijn gadgets. Soms duurt het een beetje lang om dingen te downloaden, maar het is de moeite waard voor de geweldige service! De prijs is goed en ik ben heel blij met mijn VPN. Ik heb eerder gratis gehad, maar die zijn zeker niet zo goed als deze betaalde!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kieze PIA na test in Computertotaal

  PIA wordt beschouwd als betaalbaar en van goede kwaliteit, ik ben tevreden over de installatie en snelheid.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  *Supercool VPN*

  Ja, ik gebruik al jaren deze supercoole VPN en ik ben er echt blij mee. Het beste is dat het geen logs bijhoudt, dus mijn privacy is volledig beschermd. En de snelheid is ook super snel.


Anderen bekeken ook