Private Internet Access

Alle reviews

Private Internet Access

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Private Internet Access

Websites worden steeds slimmer en bijna overal krijg je meldingen te zien dat jouw surfgedrag opgeslagen wordt om je nog beter van dienst te zijn. De anonimiteit waar je tijdens het surfen recht op hebt wordt op die manier behoorlijk ondermijnt. En dan hebben we het nog niet eens over kwaadwillenden of internetproviders die al je gegevens opslaan. Gelukkig zijn er speciale programma's zoals VPN die ervoor zorgen dat je anoniem en onbekend gebruik kunt maken van het internet. Maar er zijn inmiddels zoveel aanbieders dat het er niet makkelijker op wordt om de beste te kiezen. Lees daarom reviews van klanten waarin zij over hun ervaringen vertellen, je komt er zo snel achter wat je weten moet om de juiste keuze te maken. Deze reviews vind je voor jouw gemak op onze website, waar we ze netjes per categorie voor je gerangschikt hebben.

Over Private Internet Access
Deze website wordt beheerd door het bedrijf PIA dat gevestigd is in de Amerikaanse staat Colorado. Als aanbieder van VPN-verbindingen garandeert de site complete internet anonimiteit en toegang tot content waar je normaal gezien niet bij kunt. Inmiddels bestaat Private Internet Access al meer dan 10 jaar en kun je gebruik maken van servers in 78 verschillende landen. Klanten die nog niet helemaal overtuigd zijn kunnen voor vragen gebruik maken van het hulpcentrum op de website. De meeste vragen worden hier beantwoord. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail en stel je vraag. Om je ervan te overtuigen dat je compleet anoniem bent krijg je bij deze website 30 dagen proeftijd. Ben je niet tevreden? Dan krijg je zonder problemen je geld terug.

De producten van Private Internet Access
De VPN van Private Internet Access waarborgt je veiligheid en zorgt ervoor dat je zonder sporen achter te laten op het internet kunt surfen. Zo worden de pagina's die je bezoekt niet geregistreerd en de gegevens die je achterlaat worden niet opgeslagen. Op die manier komt niemand te weten wat je doet, blijf je anoniem én kun je content bekijken uit de landen waar je virtueel inlogt. Altijd leuk als je een nieuwe serie of film wilt kijken. Je hebt bij PIA keuze uit abonnementen die je voor een maand, een jaar of voor twee jaar afsluit. Hoe langer je abonnement duurt, hoe voordeliger en veiliger je uit bent. Je krijgt bovendien 24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning via de website mocht er technisch toch iets fout gaan of onduidelijk zijn. Je kunt het abonnement dat je kiest uiteraard veilig afrekenen met methodes zoals creditcard, PayPal en zelfs Bitcoin of Ethereum.

Reviews over Private Internet Access
Wat vind jij als klant van de VPN van Private Internet Access? Heb je het gevoel dat je echt anoniem bent met zo'n verbinding? Wat jouw mening als klant ook is, wij hopen van harte dat je de tijd neemt een beoordeling over dit product op onze website te plaatsen. Op die manier kun je consumenten exact laten weten wat jouw ervaring is. Vanzelfsprekend mag je ook een review plaatsen als je ontevreden bent over de kwaliteit van PIA, alleen door echte onafhankelijke reviews te bundelen zijn wij in staat een realistisch beeld van deze aanbieder te tonen. Heb je een klacht ingediende bij Private Internet Access die net netjes afgehandeld is? Vertel erover zodat andere klanten precies weten wat hen te wachten staat.