ErvaringenSite

  Ervaringen ProtonVPN

  Steeds vaker wordt er software aangeboden die beloofd dat je anoniem van het internet gebruik kunt maken en dat jouw gegevens veilig zijn. Met zo een VPN-verbinding log je virtueel in een ander land in en ben je volgens de aanbieders van zulke programma's onvindbaar. Maar is dat ook zo? En hoe gaan de bedrijven die dit soort producten aanbieden met gegevens van hun klanten om? Kom er meer over te weten door reviews op onze website te lezen. In die reviews beschrijven klanten waarom zij voor bepaalde producten gekozen hebben en hoe zij de service waarderen.Je krijgt op die manier meer duidelijkheid over welke aanbieders betrouwbaar zijn en waar je dus het beste jouw geld uit kunt geven. Door je al deze informatie vrijblijvend te bieden hopen we je een stapje op weg te helpen.

  Over ProtonVPN

  Proton ontstond toen in 2014 Protonmail gelanceerd werd. Het Zwitserse bedrijf dat bestond uit wetenschappers, ontwikkelaars en ingenieurs bouwde deze e-mail service uit de noodzaak dat veel gebruikers meer privacy op het internet wilde. ProtonVPN, waarmee je anoniem op het internet kunt surfen, was het logische volgende product dat het bedrijf op de markt bracht. Er is overigens niet voor niets voor Zwitserland als basis gekozen. Het land heeft namelijk een van de strengste privacywetgevingen ter wereld. Om meer te weten te komen over de producten die Proton te bieden heeft kunnen klanten het contactformulier op de site gebruiken, een e-mail aan de klantenservice sturen of een tweet schrijven.

  Lokale Diensten Advertenties in Nederland [rondleiding LSA account + schermvoorbeelden]

  De producten van ProtonVPN

  Het VPN-systeem van Protonmail maakt gebruik van meer dan 1250 servers die verdeeld zijn over 55 landen. Om extra zeker te zijn dat de veiligheid gewaarborgd is wordt al het gebruikersverkeer eerst door netwerken in Zwitserland, IJsland en Zweden gestuurd. Dit zijn allemaal landen met privacygevoelige wetten. De VPN van ProtonVPN is verkrijgbaar in meerdere varianten en werkt op alle apparaten met windows, Apple en Android besturingssystemen. Bovendien krijg je met deze VPN ook toegang tot content die normaal gesproken geblokkeerd is. Je hebt de keuze uit diverse versies van de software, hoe uitgebreider de versie is die je kiest hoe veiliger je verbinding zal zijn. Een abonnement op een van de versies sluit je per jaar af en kun je op elk moment opzeggen.

  Reviews over ProtonVPN

  Beveilig jij jouw internet ook met de programma's van ProtonVPN? Hoe bevalt dat? Merk je dat het zonder problemen werkt? Heb je de software gedownload en begon je internetverbinding langzaam te worden? Het is voor nieuwe klanten erg belangrijk om te weten wat ze kunnen verwachten van deze aanbieder en daarom bieden wij alle klanten van het bedrijf de mogelijkheid hun review op onze website te plaatsen. Door dat te doen kunnen we met elkaar een realistisch beeld laten zien van ProtonVPN en duidelijk maken wat de plus en minpunten van de aangeboden software zijn. Door jouw beoordeling te delen zul je veel vragen van andere consumenten beantwoorden. Jouw ervaring zal hen zeker helpen bij het maken van de beslissing om ProtonVPN wel of niet te gaan gebruiken.

  ProtonVPN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ProtonVPN

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ProtonVPN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ProtonVPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ProtonVPN actief?

  ProtonVPN is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ProtonVPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.