ErvaringenSite

  Ervaringen Surfshark

  Word jij ook zo moe van het zien van dezelfde advertenties terwijl je rondsurft op het net? Ben jij uitgekeken op de content die jouw streaming dienst je te bieden heeft? Wil je veiliger op het internet surfen? Neem dan een VPN, een Virtueel Privé Netwerk dat er voor zorgt dat je anoniem én virtueel op elke plek in de wereld kunt inloggen. Om te weten te komen welke aanbieders er als beste gewaardeerd worden is het een goed idee om reviews van klanten te lezen. Zij beschrijven in deze reviews, die je overigens op onze website kunt lezen, uitgebreid over hun ervaringen met de diverse VPN's die er te krijgen zijn. Zo wordt het je een stuk makkelijker gemaakt om er één te kiezen die het beste bij jouw surfgedrag en wensen past.

  Over Surfshark

  Ondanks dat Surfshark pas sinds 2018 bestaat biedt het een kwalitatieve VPN. Door snel in te spelen op de vragen uit de markt lukte het dit bedrijf om snel te groeien en vertrouwen te kweken bij gebruikers en onafhankelijke organisaties. De erkenning van de VPN van Surfshark volgt al snel met de toekenning van meerdere internationale awards. Omdat Surfshark het open internet ondersteunt steunen zij proactief verschillende non-profit organisaties die pleiten voor online transparantie en vrijheid. Het VPN Trust Initiative en Electronic Frontier Foundation zijn enkele van deze organisaties.

  Gezocht: Brusselse woonzorgcentra om nieuwe diensten uit te testen

  De producten van Surfshark

  Wil jij én anoniem surfen op het web én toegang hebben tot films en series die je nu niet kunt kijken? Dan is een VPN van Surfshark wellicht iets voor jou. Met een VPN ben je beschermd tegen hackers en allerlei andere instanties die van jouw surfgedrag (mis)bruik willen maken. Je voorkomt diefstal van je gegevens en krijgt onder andere geen gemanipuleerde advertenties meer te zien. Het VPN programma van Surfshark installeer je eenvoudig op al je apparaten en is eenvoudig in het gebruik. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten die elk een eigen looptijd en prijs hebben. Met elk pakket kun je gebruik maken van de meer dan 3000 servers die wereldwijd verspreid door Surfshark gebruikt worden. Op die manier ben je niet alleen veilig, je kijkt dus ook series en films die je normaal gesproken niet kunt kijken.

  Reviews over Surfshark

  Ben je tevreden met je VPN van Surfshark? Merk je duidelijk verschil als je er gebruik van maakt? En waar merk je dat aan? Maakt de VPN jouw internet langzamer of merk je geen verschil? Jij als klant kunt antwoord geven op deze en vele andere vragen die consumenten hebben. Voor degene die nog niet weten wat een VPN is en doet is het belangrijk dat jij een review over Surfshark op onze site publiceert. Alleen zo komen zij erachter wat deze aanbieder voor hen kan betekenen. De beoordeling moet natuurlijk over jouw ervaring gaan dus twijfel niet als jouw ervaring met Surfshark negatief was. Wij willen een zo realistisch mogelijk beeld van het bedrijf en de producten laten zien dus eerlijke en onafhankelijke reviews zijn meer dan welkom. Twijfel dus niet en help andere consumenten!

  Surfshark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Surfshark

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Surfshark een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Surfshark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Surfshark actief?

  Surfshark is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Surfshark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.