Surfshark

Alle reviews

Surfshark

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Surfshark

Word jij ook zo moe van het zien van dezelfde advertenties terwijl je rondsurft op het net? Ben jij uitgekeken op de content die jouw streaming dienst je te bieden heeft? Wil je veiliger op het internet surfen? Neem dan een VPN, een Virtueel Privé Netwerk dat er voor zorgt dat je anoniem én virtueel op elke plek in de wereld kunt inloggen. Om te weten te komen welke aanbieders er als beste gewaardeerd worden is het een goed idee om reviews van klanten te lezen. Zij beschrijven in deze reviews, die je overigens op onze website kunt lezen, uitgebreid over hun ervaringen met de diverse VPN's die er te krijgen zijn. Zo wordt het je een stuk makkelijker gemaakt om er één te kiezen die het beste bij jouw surfgedrag en wensen past.

Over Surfshark
Ondanks dat Surfshark pas sinds 2018 bestaat biedt het een kwalitatieve VPN. Door snel in te spelen op de vragen uit de markt lukte het dit bedrijf om snel te groeien en vertrouwen te kweken bij gebruikers en onafhankelijke organisaties. De erkenning van de VPN van Surfshark volgt al snel met de toekenning van meerdere internationale awards. Omdat Surfshark het open internet ondersteunt steunen zij proactief verschillende non-profit organisaties die pleiten voor online transparantie en vrijheid. Het VPN Trust Initiative en Electronic Frontier Foundation zijn enkele van deze organisaties.

De producten van Surfshark
Wil jij én anoniem surfen op het web én toegang hebben tot films en series die je nu niet kunt kijken? Dan is een VPN van Surfshark wellicht iets voor jou. Met een VPN ben je beschermd tegen hackers en allerlei andere instanties die van jouw surfgedrag (mis)bruik willen maken. Je voorkomt diefstal van je gegevens en krijgt onder andere geen gemanipuleerde advertenties meer te zien. Het VPN programma van Surfshark installeer je eenvoudig op al je apparaten en is eenvoudig in het gebruik. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten die elk een eigen looptijd en prijs hebben. Met elk pakket kun je gebruik maken van de meer dan 3000 servers die wereldwijd verspreid door Surfshark gebruikt worden. Op die manier ben je niet alleen veilig, je kijkt dus ook series en films die je normaal gesproken niet kunt kijken.

Reviews over Surfshark
Ben je tevreden met je VPN van Surfshark? Merk je duidelijk verschil als je er gebruik van maakt? En waar merk je dat aan? Maakt de VPN jouw internet langzamer of merk je geen verschil? Jij als klant kunt antwoord geven op deze en vele andere vragen die consumenten hebben. Voor degene die nog niet weten wat een VPN is en doet is het belangrijk dat jij een review over Surfshark op onze site publiceert. Alleen zo komen zij erachter wat deze aanbieder voor hen kan betekenen. De beoordeling moet natuurlijk over jouw ervaring gaan dus twijfel niet als jouw ervaring met Surfshark negatief was. Wij willen een zo realistisch mogelijk beeld van het bedrijf en de producten laten zien dus eerlijke en onafhankelijke reviews zijn meer dan welkom. Twijfel dus niet en help andere consumenten!