ErvaringenSite

  Ervaringen CyberGhost

  Anoniem en onbekend surfen op het net zou eigenlijk normaal moeten zijn maar zodra je een website opent en een nieuwe cookie melding krijgt dan weet je eigenlijk al dat dat niet het geval is. Providers en websites maken van je surfgedrag gebruik door je gepersonaliseerde advertenties te bieden, overheidsinstanties kunnen erachter komen welke sites je bezoekt en als je door hackers wordt aangevallen dan raak je gevoelige informatie kwijt. Daar is iets aan te doen met een VPN-verbinding. Er zijn dan ook steeds meer bedrijven dit die product aanbieden. Wil je weten welke aanbieders de beste VPN te bieden hebben? Lees dan de reviews op onze website waarin klanten over hun ervaringen met de diverse producten vertellen. Zo kom je precies te weten wat je weten moet om de beste keuze te maken.

  Over CyberGhost

  CyberGhost biedt veilig internet via een VPN-verbinding, maar wat is dat nu precies? Je maakt met een VPN gebruik van een beveiligd netwerk waarmee je virtueel vanaf een andere plaats in de wereld toegang hebt tot het internet. Op die manier kun je via CyberGhost dus anoniem van alle websites gebruik maken. Je laat geen sporen achter en slechtwillenden kunnen niet met jouw privé informatie aan de haal gaan. Sinds de oprichting in 2011 in Roemenië is deze aanbieder uitgegroeid tot een wereldwijde speler met meer dan 36 miljoen gebruikers. Inmiddels werken er meer dan 70 internationale professionals bij het bedrijf die internet privacy als een fundamenteel mensenrecht ziet. Voor vragen over de geleverde producten kun je de medewerkers van CyberGhost via live chat of e-mail contacteren.

  VRIJ VERKEER VAN KAPITAAL, GOEDEREN EN DIENSTEN

  De producten van CyberGhost

  Zodra je besluit om gebruik te gaan maken van een VPN kun je kiezen voor de producten die CyberGhost te bieden heeft. Je hebt bij deze aanbieder keuze uit drie abonnementen. Je krijgt bij alle abonnementen hetzelfde product, het enige dat verschilt is de looptijd van het abonnement. Zo heb je de keuze uit een abonnement voor een maand, een jaar of drie jaar. Via de meer dan 7300 wereldwijd verspreide servers weet je zeker dat je anoniem blijft en ieder abonnement is geschikt voor 7 verschillende apparaten van computer tot Mac en van Android tot Apple. Doordat de gebruikte techniek je echte IP-adres versleutelt blijf je onvindbaar voor overheidsinstanties en hackers. Het leuke voordeel van virtueel in een ander land inloggen is dat je bovendien toegang hebt tot content van streaming diensten waar je normaal gesproken geen gebruik van kunt maken.

  Reviews over CyberGhost

  Voor dit soort virtuele producten geldt nog eens extra dat alleen klanten écht kunnen vertellen hoe goed zo'n product werkt. Daarom is het van belang dat jij als klant van CyberGhost jouw ervaring met andere consumenten deelt. Dat kan heel makkelijk omdat we je alle ruimte bieden om jouw review op onze website te publiceren. Voel jij je een stuk veiliger nu dat je het product van deze aanbieder gebruikt? Beschrijf dan uitgebreid waarom zodat nieuwe klanten een idee krijgen wat ze mogen verwachten. Vind je dat de kwaliteit te wensen overlaat en is de verbinding veel slechter geworden? Ook dat mag je uitgebreid in je beoordeling vermelden. Alleen zo komen klanten echt te weten wat de voor- en nadelen bij CyberGhost zijn.

  CyberGhost
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CyberGhost

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CyberGhost een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CyberGhost. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CyberGhost actief?

  CyberGhost is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CyberGhost gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.