ErvaringenSite

  Ervaringen Newark

  Zelf een computer bouwen? Computeronderdelen, gereedschap of advies nodig? Voor velen is het uitzoeken van een werkende laptop of computer al een hels drama, maar er zijn een hele hoop mensen die het leuk vinden om zelf elektronische systemen te ontwikkelen en in elkaar te zetten. Niet alleen om een spelcomputer up te graden, maar ook om bijvoorbeeld eigen aanpassingen te maken aan het elektronische beveiligingssysteem van een pand, een computersysteem of een productie lijn. Hiervoor dien je natuurlijk wel te beschikken over kennis en natuurlijk het juiste gereedschap. Op zoek naar technologische producten, diensten en oplossingen voor het ontwerpen, onderhouden en repareren van elektronische systemen? Dan zit je bij Newark goed! Lees verder en ontdek meer met de ervaringen en reviews van anderen op ErvaringenSite.be. Eerlijke beoordelingen over alle bedrijven in onze gids worden gratis geplaatst.

  Over Newark
  Newark is een high-service distributeur van technologische producten, diensten en oplossingen voor het ontwerpen, onderhouden en repareren van elektronische systemen. Het bedrijf opereert in Nederland onder de naam Farnell. Newark heeft vestigingen in Canada, de VS en Mexico en het hoofdkantoor en grote distributiecentrum bevinden zich in South Carolina. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ondersteunen van lokale taal-, valuta-, product- en verzendingsbehoeften in Noord-Amerika, maar heeft sinds kort haar afzetmarkt vergroot naar de rest van de wereld. Als onderdeel van de wereldwijde activiteiten van Farnell, is er hard gewerkt aan de toegang tot de voorraad en het ontwikkelen van sterkere relaties met leveranciers zodat ze beter in staat zijn om aan de behoeften van de klanten tegemoet te komen.


  Producten en Diensten van Newark
  Newark heeft al een flinke geschiedenis op het gebied van innovatie en hebben veel primeurs in de branche ontwikkeld die kostbare tijd besparen voor Design Engineer-klanten, zoals bijvoorbeeld de eerste online community voor ingenieurs, element14. En ze blijven met enige regelmaat de nieuwste technologieën op de markt brengen op het gebied van ontwikkelingstools die een ontwerpproces kunnen versnellen, tot modulaire apparaten die ingenieurs snel en gemakkelijk in hun zelfontworpen apparaten kunnen inbouwen, en de nieuwste eenvoudig te implementeren kunstmatige intelligentie.

  Complimenten, Klachten en Tips over Newark
  Of je nu op zoek bent naar verschillende batterijen en chargers, semi-conductors, of een speciale schroevendraaiersset of nieuw moederbord en een soldeerapparaat, bij Newark vind je al deze gespecialiseerde gereedschappen, en nog veel meer! Je kunt ervoor kiezen om de onderdelen apart te kopen en zelf in elkaar te knutselen, maar je kunt ook het Newark team inschakelen om voor jou iets speciaals te ontwerpen. Heb jij wel eens zaken gedaan met dit bedrijf? Graag horen wij van u wat uw bevindingen zijn. Laat ons weten of de samenwerking met de medewerkers bevallen is, of dat u toch wat kanttekeningetjes in uw persoonlijke review wilt plaatsen. Bedrijfsbeoordelingen zijn er niet alleen om de slechte kantjes van het bedrijf eruit te lichten, maar ook de goede! Dus een review met een compliment kan net zo waardevol zijn als een negatieve beoordeling. In beide gevallen ben je als bezoeker van de reviewsite ErvaringenSite.be wat wijzer geworden!

  e.

  Open diensten

  Newark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Newark

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Newark een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Newark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Newark actief?

  Newark is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Newark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.