ErvaringenSite

  Ervaringen Norton

  Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen, of eigenlijk met anderen. Die hebben er namelijk veel aan om van jou te horen of de service en kwaliteit van dit bedrijf en zijn diensten goed is. Mocht je hiervan nog niet op de hoogte zijn, blijf dan lezen zodat ook jij ontdekt wat dit bedrijf wel, of niet, voor jou kan betekenen.

  NortonLifeLock is een bedrijf voor cyberveiligheid. Je kunt hier een abonnement afsluiten voor een service waarmee je identiteit online beschermt blijft en je online privacy hebt.

  We willen graag horen wat jij vind dat dit bedrijf en zijn diensten. Het is voor anderen namelijk moeilijk in te schatten aan de hand van de website of het bedrijf een dienst bied waar jij als gebruiker wat aan hebt. Maar anderen kunnen die informatie wel verschaffen. Blijf lezen om die mening van anderen te ontdekken.

  Over NortonLifeLock
  NortonLifeLock is een bedrijf dat voor zijn klanten cybercriminaliteit en identiteitsdiefstal wil voorkomen. In 2021 deed The Harris Poll op verzoek van NortonLifeLock een onderzoek onder 10.030 volwassenen in 10 landen. Uit dit onderzoek bleek volgens hun dat ongeveer 330 miljoen mensen te maken hebben gehad met cybercriminaliteit, 50% daarvan zijn ook daadwerkelijk slachtoffer gewonden. Dit betekent volgens NortonLifeLock dat er elke seconde 10 slachtoffers van cybercriminaliteit bijkomen.

  Volgens NortonLifeLock willen ze niet alleen winst maken, maar ook verantwoord ondernemen. Dit doen ze naar eigen zeggen door goed om te gaan met de drijvende krachten achter de organisatie, het personeel.

  Ze doen daarbij hun best om wereldwijd beleidsmakers aan te sporen om beleid te ontwikkelen om te zorgen dat de veiligheid van consumenten online wordt beschermd. Dit doen ze bijvoorbeeld door deel te nemen aan publieke beleidsdebatten of hun ervaring te delen met het congres van de Verenigde Staten.

  Producten en diensten van NortonLifeLock
  Bij NortonLifeLock kun je terecht voor abonnementen op antivirusproducten en andere producten om je veiligheid online te beschermen. Deze producten zijn zowel voor de particulier als voor gamers en bedrijven beschikbaar.

  Het meest uitgebreide pakket beschermt een onbeperkt aantal Pc’s, Mac’s, smartphones of laptops. Met dit pakket ben je beschermt tegen Spyware, Antivirus, Malware en Ransomware. Bovendien krijg je er een slimme Firewall bij en 500gb back-up voor het geval zich er toch een probleem voordoet.

  Bij de meeste pakketten zit bovendien een gratis VPN inbegrepen. Dit is handig om te verbergen waar ter wereld je online bent. Daarbij is het nuttig als je bijvoorbeeld een televisieserie wil kijken op een kanaal in het buitenland.

  Ervaringen, klachten en tips over NortonLifeLock
  We zijn heel benieuwd wat jij vindt van de service die NortonLifeLock bied aan zijn klanten. Jij als klant kan het beste bepalen of een bedrijf de moeite waard is en of de diensten die ze leveren nuttig en goed zijn. Door jouw ervaring te delen kunnen anderen eenvoudiger bepalen of de diensten van dit bedrijf voor hen ook meerwaarde heeft. We willen je alvast bedanken voor je bijdrage.

  Wij verkwanselen via IOT en TCPIP diensten ons BNP in Europa

  Norton
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Norton

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Norton een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Norton. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Norton actief?

  Norton is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Norton gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.