Norton

Alle reviews

Norton

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Senetic merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Senetic

0 reviews

Het internet is een onuitputtelijke bron van informatie en aanbiedingen. Ook op onze site, ErvaringenSite, vind je genoeg bedrijven die zich hebben...

Norton

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen, of eigenlijk met anderen. Die hebben er namelijk veel aan om van jou te horen of de service en kwaliteit van dit bedrijf en zijn diensten goed is. Mocht je hiervan nog niet op de hoogte zijn, blijf dan lezen zodat ook jij ontdekt wat dit bedrijf wel, of niet, voor jou kan betekenen. 

NortonLifeLock is een bedrijf voor cyberveiligheid. Je kunt hier een abonnement afsluiten voor een service waarmee je identiteit online beschermt blijft en je online privacy hebt.

We willen graag horen wat jij vind dat dit bedrijf en zijn diensten. Het is voor anderen namelijk moeilijk in te schatten aan de hand van de website of het bedrijf een dienst bied waar jij als gebruiker wat aan hebt. Maar anderen kunnen die informatie wel verschaffen. Blijf lezen om die mening van anderen te ontdekken.

Over NortonLifeLock
NortonLifeLock is een bedrijf dat voor zijn klanten cybercriminaliteit en identiteitsdiefstal wil voorkomen. In 2021 deed The Harris Poll op verzoek van NortonLifeLock een onderzoek onder 10.030 volwassenen in 10 landen. Uit dit onderzoek bleek volgens hun dat ongeveer 330 miljoen mensen te maken hebben gehad met cybercriminaliteit, 50% daarvan zijn ook daadwerkelijk slachtoffer gewonden. Dit betekent volgens NortonLifeLock dat er elke seconde 10 slachtoffers van cybercriminaliteit bijkomen.

Volgens NortonLifeLock willen ze niet alleen winst maken, maar ook verantwoord ondernemen. Dit doen ze naar eigen zeggen door goed om te gaan met de drijvende krachten achter de organisatie, het personeel. 

Ze doen daarbij hun best om wereldwijd beleidsmakers aan te sporen om beleid te ontwikkelen om te zorgen dat de veiligheid van consumenten online wordt beschermd. Dit doen ze bijvoorbeeld door deel te nemen aan publieke beleidsdebatten of hun ervaring te delen met het congres van de Verenigde Staten.

Producten en diensten van NortonLifeLock
Bij NortonLifeLock kun je terecht voor abonnementen op antivirusproducten en andere producten om je veiligheid online te beschermen. Deze producten zijn zowel voor de particulier als voor gamers en bedrijven beschikbaar. 

Het meest uitgebreide pakket beschermt een onbeperkt aantal Pc’s, Mac’s, smartphones of laptops. Met dit pakket ben je beschermt tegen Spyware, Antivirus, Malware en Ransomware. Bovendien krijg je er een slimme Firewall bij en 500gb back-up voor het geval zich er toch een probleem voordoet.

Bij de meeste pakketten zit bovendien een gratis VPN inbegrepen. Dit is handig om te verbergen waar ter wereld je online bent. Daarbij is het nuttig als je bijvoorbeeld een televisieserie wil kijken op een kanaal in het buitenland. 

Ervaringen, klachten en tips over NortonLifeLock
We zijn heel benieuwd wat jij vindt van de service die NortonLifeLock bied aan zijn klanten. Jij als klant kan het beste bepalen of een bedrijf de moeite waard is en of de diensten die ze leveren nuttig en goed zijn. Door jouw ervaring te delen kunnen anderen eenvoudiger bepalen of de diensten van dit bedrijf voor hen ook meerwaarde heeft. We willen je alvast bedanken voor je bijdrage.