Radical Storage

Alle reviews

Radical Storage

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Radical Storage

Als je op reis bent, is tijd heel belangrijk, vind je niet? Zoals de tijd voor het inchecken in het hotel of na het uitchecken en voor je vlucht, daar moet je natuurlijk gebruik van maken. Maar dan moet je natuurlijk weten waar je jouw bagage kunt laten. De extra kosten van vroegtijdig inchecken of gewoon in de vlieghaven zitten te wachten is niet erg interessant. In zo'n situatie is het in bewaring geven van je koffers het verstandigst. Maar waardevolle bagage achterlaten kan niet op een willekeurige plaats. Je kunt veilige plaatsen vinden door recensies te lezen. Zo leer je over de ervaringen van mensen en kun je beslissen waar het best is.

Over Radical Storage
Radical Storage (voorheen BAGBNB), dat sinds 2016 bestaat, is een bedrijf dat diensten aanbiedt voor goederenopslag. Dis is het eerste internationale netwerk voor bagageopslag. Met meer dan 3000 locaties in meer dan 50 landen en 350 steden wereldwijd, bieden ze een grote selectie aan afgiftelocaties in elke grote stad. Ze gaan samenwerking aan met verschillende plaatsen om je bagage achter te laten, zoals bars, bistro's, hotels, cafés en fietsverhuurders, enz. Uit al deze locaties kun jij kiezen voor de dichtstbijzijnde met de beste recensies.

Diensten van Radical Storage
De manier waarop Radical Storage zelf werkt, is door naar de website te surfen, te zoeken naar de stad waar je zich op dat moment bevindt en je krijgt verschillende opties te zien. Bij het kiezen van plaatsen krijg je meteen de locatie samen met de bestaande beoordelingen te zien. Verder kun je direct je gewenste plaats boeken door het formulier in te vullen. Radical Storage accepteert betalingen via credit- en debetkaarten, maar ook virtuele rekeningen zoals PayPal. Elke prijs die je ziet, is een vaste prijs. Na betaling kun je jouw spullen voor 24 uur opslaan. Vervolgens word je doorgestuurd naar een pagina met de QR-code en alle details over de bagageopslag locatie. Je ontvangt ook een bevestigingsmail en een e-mail met de regels voor het correct opslaan van je bagage. Eenmaal aangekomen bij de opslagplaats hoef je alleen maar de QR-code of het ordernummer laten zien. Daarna maken ze foto's van je bagage voor veiligheidsdoeleinden waarna je via e-mail een ontvangstbewijs krijgt toegestuurd. Radical Storage biedt ook een ophaalservice en stelt je in staat om contactloze transacties te maken. Door gebruik van hun diensten, krijg je een garantie tot € 3000 voor elk stuk bagage.

Complimenten, Klachten en Tips over Radical Storage
Let op, want je kunt reservaties niet annuleren. Als je problemen of vragen hebt, kun je contact opnemen met Radical Storage. Op de website zelf is er een klantenservice die 24 uur per dag met klanten verbonden is via live chats. Daarnaast hebben ze ook verschillende e-mailadressen met verschillende categorieën van functies. Plus, ze hebben een App met dezelfde naam die je kunt downloaden via Google Play en AppStore, evenals een aantal socialemedia-accounts. Denk eraan om in een review te delen wat je van de Radical Storage diensten vindt. Hiermee help je anderen wanneer ze hun keuze maken bij het zoeken van veilige bagageopslag.