ErvaringenSite

  Ervaringen Radical Storage

  Als je op reis bent, is tijd heel belangrijk, vind je niet? Zoals de tijd voor het inchecken in het hotel of na het uitchecken en voor je vlucht, daar moet je natuurlijk gebruik van maken. Maar dan moet je natuurlijk weten waar je jouw bagage kunt laten. De extra kosten van vroegtijdig inchecken of gewoon in de vlieghaven zitten te wachten is niet erg interessant. In zo'n situatie is het in bewaring geven van je koffers het verstandigst. Maar waardevolle bagage achterlaten kan niet op een willekeurige plaats. Je kunt veilige plaatsen vinden door recensies te lezen. Zo leer je over de ervaringen van mensen en kun je beslissen waar het best is.

  Over Radical Storage

  Radical Storage (voorheen BAGBNB), dat sinds 2016 bestaat, is een bedrijf dat diensten aanbiedt voor goederenopslag. Dis is het eerste internationale netwerk voor bagageopslag. Met meer dan 3000 locaties in meer dan 50 landen en 350 steden wereldwijd, bieden ze een grote selectie aan afgiftelocaties in elke grote stad. Ze gaan samenwerking aan met verschillende plaatsen om je bagage achter te laten, zoals bars, bistro's, hotels, cafés en fietsverhuurders, enz. Uit al deze locaties kun jij kiezen voor de dichtstbijzijnde met de beste recensies.

  Geheime diensten (b)lijken uitstekend in vorm • #Z60

  Diensten van Radical Storage

  De manier waarop Radical Storage zelf werkt, is door naar de website te surfen, te zoeken naar de stad waar je zich op dat moment bevindt en je krijgt verschillende opties te zien. Bij het kiezen van plaatsen krijg je meteen de locatie samen met de bestaande beoordelingen te zien. Verder kun je direct je gewenste plaats boeken door het formulier in te vullen. Radical Storage accepteert betalingen via credit- en debetkaarten, maar ook virtuele rekeningen zoals PayPal. Elke prijs die je ziet, is een vaste prijs. Na betaling kun je jouw spullen voor 24 uur opslaan. Vervolgens word je doorgestuurd naar een pagina met de QR-code en alle details over de bagageopslag locatie. Je ontvangt ook een bevestigingsmail en een e-mail met de regels voor het correct opslaan van je bagage. Eenmaal aangekomen bij de opslagplaats hoef je alleen maar de QR-code of het ordernummer laten zien. Daarna maken ze foto's van je bagage voor veiligheidsdoeleinden waarna je via e-mail een ontvangstbewijs krijgt toegestuurd. Radical Storage biedt ook een ophaalservice en stelt je in staat om contactloze transacties te maken. Door gebruik van hun diensten, krijg je een garantie tot € 3000 voor elk stuk bagage.

  Complimenten, Klachten en Tips over Radical Storage

  Let op, want je kunt reservaties niet annuleren. Als je problemen of vragen hebt, kun je contact opnemen met Radical Storage. Op de website zelf is er een klantenservice die 24 uur per dag met klanten verbonden is via live chats. Daarnaast hebben ze ook verschillende e-mailadressen met verschillende categorieën van functies. Plus, ze hebben een App met dezelfde naam die je kunt downloaden via Google Play en AppStore, evenals een aantal socialemedia-accounts. Denk eraan om in een review te delen wat je van de Radical Storage diensten vindt. Hiermee help je anderen wanneer ze hun keuze maken bij het zoeken van veilige bagageopslag.

  Radical Storage
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Radical Storage

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Radical Storage een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Radical Storage. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Radical Storage actief?

  Radical Storage is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Radical Storage gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.