ErvaringenSite

  Ervaringen Regus

  De tijd van het traditionele werken op kantoor komt steeds verder achter ons te liggen. Tegenwoordig zijn er co-working plekken, virtuele kantoren en vergaderzalen per uur beschikbaar voor ondernemers die flexibel willen kunnen werken. Daar wordt door organisaties handig op ingespeeld door dit soort kantoorruimtes aan te bieden. Maar wat mag je verwachten van een werkplek die je met onbekenden deelt? Welke service krijg je voor het bedrag dat je maandelijks betaald? Hoe betrouwbaar is een verhuurder van dit soort ruimtes? Als je op zoek bent naar flexibele kantoorruimte dan raden we je aan je te laten begeleiden door de ervaring van andere huurders. Zij publiceren reviews op onze website zodat mensen zoals jij daar gebruik van kunnen maken om de meest betrouwbare aanbieder te vinden.e

  Over Regus

  Regus is wereldwijd opererende website waar klanten terecht kunnen die flexibele werkplekken zoeken. De website is eigendom van en wordt beheerd door IWG Plc, een Brits bedrijf dat geregistreerd staat in Jersey en waarvan het hoofdkantoor zich in Zwitserland bevindt. De webite van Regus is in vele talen waaronder het Frans en het Nederlands beschikbaar. Regus biedt diverse soorten contracten voor de werkplekken die er beschikbaar zijn. Behalve werkplekken voor medewerkers van je bedrijf zijn er ook co-working plaatsen en vergaderruimtes op afroep of per uur te huur. Door gebruik te maken van het zoekfilter op de site van Regus kun je ontdekken hoeveel locaties er beschikbaar zijn in je voorkeursplaats. Ook kun je het contactformulier gebruiken om met een persoonlijk adviseur om je zakelijke wensen kenbaar te maken.

  Bundelen die diensten • Zorgwerk

  De producten van Regus

  Elk soort kantoorruimte die je bij Regus kunt huren beschikt over specifieke voorzieningen. Zo zijn de vergaderzalen voorzien van onder andere flatscreens, whiteboards en Wifi-verbindingen. Voor deze vergaderzalen en de privékantoren kun je ook gebruik maken van professionele teams van receptionisten ter plaatse zodat gasten correct ontvangen worden. Daarnaast kun je bij deze verhuurder virtuele kantoren op diverse locaties wereldwijd huren zodat je bedrijf over een lokaal adres beschikt als dat nodig mocht zijn. Flexibiliteit staat bij Regus hoog in het vaandel en de aangeboden ruimtes zijn daarom bijna allemaal aan de wensen van je onderneming aan te passen. Voor meer informatie over de mogelijkheden zul je een prijsopgave moeten aanvragen via de website.

  Reviews over Regus

  Heb jij voor eigen gebruik of voor je onderneming gebruik gemaakt van de diensten die Regus lokaal te bieden heeft? Wij weten dat andere ondernemers die deze aanbieder nog niet kennen graag meer te weten komen over de mogelijkheden die er geboden worden. Daarom kun je een beoordeling over dit bedrijf op onze website publiceren. We hopen dat je daar een moment de tijd voor neemt zodat anderen te weten komen hoe jij de service en dienstverlening van deze organisatie waardeert. Hoe zit het met de aangeboden faciliteiten ter plaatse? Hoe betrouwbaar is de informatie die Regus vooraf verstrekt? Als je in jouw review uitgebreid ingaat op deze en andere belangrijke onderwerpen dan kunnen wij je nu al vertellen dat anderen je dat nu al in dank afnemen.

  Regus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Regus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Regus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Regus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Regus actief?

  Regus is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Regus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.