RocketLawyer

Alle reviews

RocketLawyer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

RocketLawyer

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met juridische dienstverlening? Wie weet is het aanbod van RocketLawyer iets voor jou. Of ben je al vertrouwd met de diensten die dit bedrijf aanbiedt en zou je bereid zijn om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren? Dan zouden we het enorm appreciëren als je op deze pagina een korte review over je persoonlijke ervaring met RocketLawyer zou kunnen schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten een enorme dienst bewijzen. Het maakt overigens helemaal niet uit of je ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over RocketLawyer
De onderneming RocketLawyer is van mening dat iedereen recht heeft op makkelijke en betaalbare juridische dienstverlening. Volgens dit bedrijf is de wetgeving er om ons te beschermen en ons de mogelijkheid te geven om onszelf te verdedigen, waarbij het niet zou mogen uitmaken of we gezinnen, particulieren of ondernemers zijn. RocketLawyer meent vastgesteld te hebben dat een groot deel van de bevolking omwille van complexe wetgevingen en hoge juridische kosten geen toegang heeft tot de nodige hulp. Het doel van deze onderneming is om juridische dienstverlening makkelijk, begrijpbaar en betaalbaar te maken. Volgens RocketLawyer zelf zet het zich elke dag opnieuw in om een groot aantal mensen juridische ondersteuning te bieden, zodat ze zich kunnen richten op andere belangrijke zaken, zoals een gezin of professionele uitdaging.

Producten en diensten van RocketLawyer
Op de website van RocketLawyer heb je de keuze tussen verschillende categorieën, zoals "documenten", "vraag een advocaat", "juridische wegwijzers", "hulp" en "prijzen". Elke categorie is verder onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je zeer gericht naar iets specifiek kunt zoeken. Er is ook een zoekfunctie waarmee je in documenten en wegwijzers kunt zoeken met behulp van een bepaalde zoekterm. Verder kun je ook zelf juridische documenten opstellen, juridisch advies krijgen of een vraag stellen aan een van de voorgestelde advocaten uit het netwerk van RocketLawyer. Op de pagina van deze onderneming is er ook een overzicht van verschillende juridische wegwijzers, zoals "privacy", "online verkoop" of "stappenplan scheiden". Volgens de informatie op deze website zijn de juridische documenten eenvoudig te maken en te bewerken, zijn ze opgesteld door juristen, zijn ze beschikbaar op elk apparaat en direct downloadbaar en betrouwbaar door samenwerking met Sdu, de uitgever van Nederlandse wetboeken.

Complimenten, klachten en tips voor RocketLawyer
Heb je ooit al een beroep gedaan op het aanbod van RocketLawyer? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw ervaring met deze dienstverlener te schrijven. Hoe zit het met de kwaliteit van de juridische documenten die RocketLawyer ter beschikking stelt? Zijn deze inderdaad beschikbaar op eender welk apparaat en kun je deze probleemloos downloaden? Kun je rekenen op een snel en behulpzaam antwoord als je een vraag stelt aan een van de advocaten van het netwerk van deze onderneming? Zowel wijzelf als onze bezoekers kijken alvast reikhalzend uit naar jouw verslag! Als je wilt weten wat mensen schrijven over andere bedrijven, raden we je aan om eens naar deze pagina te surfen. Wij wensen je alvast veel leesplezier!