ErvaringenSite

  Ervaringen RocketLawyer

  Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met juridische dienstverlening? Wie weet is het aanbod van RocketLawyer iets voor jou. Of ben je al vertrouwd met de diensten die dit bedrijf aanbiedt en zou je bereid zijn om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren? Dan zouden we het enorm appreciëren als je op deze pagina een korte review over je persoonlijke ervaring met RocketLawyer zou kunnen schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten een enorme dienst bewijzen. Het maakt overigens helemaal niet uit of je ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over RocketLawyer

  De onderneming RocketLawyer is van mening dat iedereen recht heeft op makkelijke en betaalbare juridische dienstverlening. Volgens dit bedrijf is de wetgeving er om ons te beschermen en ons de mogelijkheid te geven om onszelf te verdedigen, waarbij het niet zou mogen uitmaken of we gezinnen, particulieren of ondernemers zijn. RocketLawyer meent vastgesteld te hebben dat een groot deel van de bevolking omwille van complexe wetgevingen en hoge juridische kosten geen toegang heeft tot de nodige hulp. Het doel van deze onderneming is om juridische dienstverlening makkelijk, begrijpbaar en betaalbaar te maken. Volgens RocketLawyer zelf zet het zich elke dag opnieuw in om een groot aantal mensen juridische ondersteuning te bieden, zodat ze zich kunnen richten op andere belangrijke zaken, zoals een gezin of professionele uitdaging.

  04 06 2020 Direkteur DNV over essentiële diensten

  Producten en diensten van RocketLawyer

  Op de website van RocketLawyer heb je de keuze tussen verschillende categorieën, zoals "documenten", "vraag een advocaat", "juridische wegwijzers", "hulp" en "prijzen". Elke categorie is verder onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je zeer gericht naar iets specifiek kunt zoeken. Er is ook een zoekfunctie waarmee je in documenten en wegwijzers kunt zoeken met behulp van een bepaalde zoekterm. Verder kun je ook zelf juridische documenten opstellen, juridisch advies krijgen of een vraag stellen aan een van de voorgestelde advocaten uit het netwerk van RocketLawyer. Op de pagina van deze onderneming is er ook een overzicht van verschillende juridische wegwijzers, zoals "privacy", "online verkoop" of "stappenplan scheiden". Volgens de informatie op deze website zijn de juridische documenten eenvoudig te maken en te bewerken, zijn ze opgesteld door juristen, zijn ze beschikbaar op elk apparaat en direct downloadbaar en betrouwbaar door samenwerking met Sdu, de uitgever van Nederlandse wetboeken.

  Complimenten, klachten en tips voor RocketLawyer

  Heb je ooit al een beroep gedaan op het aanbod van RocketLawyer? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw ervaring met deze dienstverlener te schrijven. Hoe zit het met de kwaliteit van de juridische documenten die RocketLawyer ter beschikking stelt? Zijn deze inderdaad beschikbaar op eender welk apparaat en kun je deze probleemloos downloaden? Kun je rekenen op een snel en behulpzaam antwoord als je een vraag stelt aan een van de advocaten van het netwerk van deze onderneming? Zowel wijzelf als onze bezoekers kijken alvast reikhalzend uit naar jouw verslag! Als je wilt weten wat mensen schrijven over andere bedrijven, raden we je aan om eens naar deze pagina te surfen. Wij wensen je alvast veel leesplezier!

  RocketLawyer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RocketLawyer

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is RocketLawyer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over RocketLawyer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RocketLawyer actief?

  RocketLawyer is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RocketLawyer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.