ErvaringenSite

  Ervaringen E-Boekhouden

  Boekhouding is belangrijk voor alle ondernemers, of je het nou zelf moet doen of laat doen door een boekhouder. Elke ondernemer weet wel een klein beetje wat boekhouding inhoudt. Het is net een journaal die elke ondernemer moet bijhouden voor zijn eigen administratie.

  Als ondernemer heb je het vaak druk en heb je geen tijd om zelf alle aangiftes te doen, of je winst- en verlies berekenen van het bedrijf. Daarom is het belangrijk om even de reviews en meningen te weten van andere klanten.

  Boekhouding is een overzicht creëren van een bepaald bedrijf. Deze overzicht is uitgedrukt in cijfers en laat de financiële positie zien van een bedrijf. Op deze manier kan een bedrijf ook BTW en jaar aangiftes op tijd verwerken.

  Over E-boekhouden

  Ontstaan uit de visie van een ondernemer, e-boekhouden is sinds 2002 actief bezig met boekhoudoplossingen. Zij zijn constant bezig met het innoveren van functies die het ondernemers makkelijker maken.

  E-boekhouden zorgt ervoor dat je weinig tot geen kennis nodig hebt bij het bijhouden van je administratie. Doordat zij al een tijdje bezig zijn met het creëren van functies, is het makkelijk om zelf te starten met boekhouden. Het bedrijf bestaat uit meer dan 50 werknemers, die constant bezig zijn met het bedenken van nieuwe oplossingen.

  E-boekhouden bestaat niet alleen uit aangiftes en cijfers, zo kan je bijvoorbeeld ook je voorraad bijhouden of offertes maken. Dus het is niet zo moeilijk om zelf je boekhouding te doen met e-boekhouden want je maakt gebruik van een programma die helpt bij het berekenen van ingewikkelde formules.

  Willem van Ravestijn maakt vierde thriller over geheime diensten.

  Producten en diensten E-boekhouden

  E-boekhouden biedt verschillende pakketten aan die best wel interessant zijn. Voor startende ondernemers is e-boekhouden 15 maanden gratis. Als je minder als 1 jaar ondernemer bent mag je gebruik maken van je 15 maanden gratis. In principe heb je niks te verliezen, als je niet tevreden bent kan je alles annuleren.

  Het tweede pakket is meer voor kleine ondernemingen die al een aantal jaar actief zijn, en meer gebaseerd op kleine ZZP’ers. Onder dit pakket valt onder andere, het doen van aangiftes, budgetten en nog meer. Zowel boekhouden en factureren hebben hun eigen prijs en allebei kosten een paar euro per maand. Je bent wel gelimiteerd tot een bepaald aantal boekingen en facturen met dit pakket.

  Het derde pakket is het standaard pakket, waarbij je voor 2 onderdelen betaald, namelijk boekhouden en factureren. Dit pakket is voor alle ondernemers en heeft alles wat e-boekhouden aanbiedt. Het verschil tussen de tweede en dit pakket is dat je geen limiet hebt in aantal boekingen en facturen.

  Complimenten, klachten of tips over E-boekhouden

  Heb jij e-boekhouden al een keer geprobeerd? Deel je ervaring dan met andere toekomstige klanten, zodat zij een beter beeld krijgen van e-boekhouden en jou ervaring.

  Heb je misschien een slechte ervaring met e-boekhouden? Deel deze dan ook om toekomstige problemen te kunnen verbeteren. Jou ervaring is belangrijk voor anderen bij het maken van een keuze, dus twijfel niet en laat een review achter.

  Deel ook je ervaringen met de klantenservice en de website? Als jij misschien een probleem heb met bestellen of iets dergelijks meld dit dan ook in de reviews voor eventuele verbeteringen.

  E-Boekhouden
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over E-Boekhouden

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is E-Boekhouden een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over E-Boekhouden. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is E-Boekhouden actief?

  E-Boekhouden is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van E-Boekhouden gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.