ErvaringenSite

  Ervaringen TransferGo

  Wilt u een huis kopen in het buitenland, gaat u op wereldreis of moet u belasting betalen in het buitenland, dan bent u vast opzoek naar de laagste koersen voor de valuta waar u in moet betalen, aangezien de koersen en kosten van de bank vaak enorm hoog zijn. Het is namelijk erg zonde om over een valuta wissel nog hoge transactiekosten te betalen en dan ook nog en minst gunstige koers te krijgen, vooral als het om grote bedragen gaat, zoals voor een huis. Er zijn een aantal bedrijven die dit probleem voor zowel ondernemers als particulieren op lossen, door middel van lagere kosten en betere koersen. Eén hiervan is TransferGo.

  Maar kunt u TransferGo vertrouwen en zijn hun kosten daadwerkelijk lager dan die van de bank, of is het een verkooppraatje. Op al uw vragen zult u antwoord krijgen op deze pagina, lees hier reviews van mensen die al eens een valuta wissel hebben gedaan bij TransferGo en lees verdere informatie over het bedrijf, zodat u de beste keuze kunt maken!

  Over TransferGo

  TransferGo is een bedrijf dat in 2012 door vier jonge professionals werd opgericht toen ze problemen hadden met het overmaken van geldnaaranderelanden, het kosten ze te veel en duurdeveelstelang, vandaar dat ze hier een oplossing voor bedachtte, TransferGo. Hiermee willen ze het voor ondernemers en particulieren makkelijker maken om geld te wisselen en ervoor zorgen dat mensen niet te veel geld betalen hiervoor.

  Verder is TransferGo een peer-to-peer markt, wat betekent dat iemand in Frankrijk bijvoorbeeld 100 euro naar het Verenigd Koninkrijk wilt overmaken en iemand vanaf daar naar Franrkrijk, ze als het ware hun geld wisselen, zodat ze de bestmogelijkekoers hebben en mindertransactiekosten betalen dan bij de bank.

  Diensten van TransferGo
  TransferGo biedt dus betere koersen aan voor het uitwisselen van valuta, maar los hiervan hebben ze nog een groot voordeel. Bij normale transacties naar het buitenland, kunt u gerust een aantal dagen wachten tot het aankomt, bij TransferGo is dit altijd ééndag. Het is dus niet alleen goedkoper, maar ook efficiënter.

  Verder focust TransferGo ook op ondernemers om hen de bestmogelijke koersen te bieden, zodat ze hun bedrijven niet failliet hoeven laten gaan door te hogekoersen en ze gerust in het buitenland kunnen ondernemen.

  Klachten, complimenten en ervaringen met TransferGo
  Om onze lezers te voorzien van de beste en nuttigste informatie, vragen we u als u ooit een valuta wissel heeft gedaan bij TransferGo, uw ervaring hier te delen. Was de transactie zoals u verwachtte? Kwam uw geld snel aan? Was de service na de transactie goed? Heeft het kosten voor uw bedrijf bespaard? En, zou u het bedrijf aanraden? Laat ons al deze dingen te weten, zodat onze lezers de beste keuze kunnen maken!

  Dus kunt u veilig en betrouwbaar uw geld uitwisselen tegen over de beste koersen bij TransferGo Lees alles hierover in de reviews op deze pagina en maak de beste keuze!Bezoek onze websitevoor meer van dit soort pagina's.

  De Informatiehonger van technologiebedrijven en geheime diensten; Coen de Jong en Kees van der Pijl

  TransferGo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TransferGo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TransferGo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TransferGo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TransferGo actief?

  TransferGo is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TransferGo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.