Silvasoft

Alle reviews

Silvasoft

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Bobex merklogo voor beoordelingen van Goedkope energie

Bobex

0 reviews

Stel er moet een klus in je huis gebeuren, dan wil je graag zo snel mogelijk een zo gunstig mogelijke offerte ontvangen van een professional bij jo...

E-Boekhouden merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

E-Boekhouden

0 reviews

Boekhouding is belangrijk voor alle ondernemers, of je het nou zelf moet doen of laat doen door een boekhouder. Elke ondernemer weet wel een klein ...

Myfinance merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Myfinance

0 reviews

 Boekhouding bestond zelfs al in het oude egypte, waarbij zij gebruik maakte van kleitabletten en papyrusrollen. In 1494 vindt Luca Pacioli ee...

Offerte.nl merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Offerte.nl

0 reviews

Soms wil je gewoon even weten hoeveel een goede koffiemachine eigenlijk kost, en hoe het verder gaat met het onderhoud en bevoorrading van de ...

Silvasoft

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ervaring van anderen te lezen met Silvasoft. En mocht je hier al gebruik van maken dan willen we je vragen om jouw ervaring te delen. 

Silvasoft is business software voor ondernemers en accountants. Bij de aanschaf van Silvasoft kun je kiezen voor de specifieke modules die jij nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de boekhouding, facturatie of offerte-module.

De keuze voor software voor je bedrijf is niet gemakkelijk omdat er veel keuze is en de prestaties grote invloed kunnen hebben op het functioneren van je bedrijf. Als de bedrijfssoftware niet goed, of matig is, kan je dit als bedrijf geld kosten. Vertel ons daarom wat jouw ervaring is met deze software en of je anderen aanraad om deze ook aan te schaffen. 

Over Silvasoft
Silvasoft is business software voor ondernemers in België. In heel België gebruiken al meer dan 8.000 Kmo's deze software voor hun boekhouding, facturering, het opstellen van offertes, urenregistratie en projectbeheer.

De software is bedoeld voor ondernemers, boekhouders en accountants. Het maakt niet uit uit welke branche je komt en of je een zelfstandige, freelancer, stichting, of grote organisatie bent. Als boekhouder of accountant kun je de administratie van je klanten doen tegen een speciaal tarief. Bovendien kun je gratis meekijken als je klanten gebruik maken van deze software, en ontvang je commissie als je nieuwe klanten aandraagt. 

Silvasoft bied een aantal garanties. Om te ontdekken of deze service geschikt is voor jouw bedrijf en bevalt kun je het dertig dagen uitproberen. Mocht je al gebruik maken van andere software dan helpt Silvasoft je gratis om over te stappen. Als je deze software aanschaft en toch niet tevreden bent, of het even niet goed gaat op financieel gebied dan kun je het contract maandelijks opzeggen. Grote bedrijven hebben het voordeel dat een onbeperkt aantal medewerkers gebruik kan maken van de service.

Producten en diensten van Silvasoft
Silvasoft is software die je als ondernemer of boekhouder kunt gebruiken voor je facturatie, boekhouding, offertes & orders of salesprocessen. Je hoeft niet gebruik te maken van alle modules, je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

De boekhoudmodule is geschikt voor Belgische ondernemers omdat hij aangepast is op de Belgische wetgeving en automatisch de btw-aangifte en IC-opgave berekent. Je kunt bovendien een bankrekening koppelen aan Silvasoft. Elke nacht worden dan je afschriften geïmporteerd in je boekhouding, en mocht je die synchronisatie eerder nodig hebben dan kun je dat ook op elk moment handmatig doen. Andere mogelijke modules zijn die voor product & voorraadbeheer, projectmanagement en tijdregistratie. 

Ervaringen, reviews, klachten en tips over Silvasoft
We zijn heel benieuwd of je anderen aanraad om ook te kiezen voor deze software. Heeft deze software jou geholpen om je bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen, of is het minder praktisch dan het lijkt. We zijn heel benieuwd naar die ervaring van jou zodat we een goed beeld krijgen van het product, maar ook van de service van het bedrijf.