ErvaringenSite

  Ervaringen Softorino

  Veel mensen vinden het zonde om te betalen voor apps zoals Spotify en Apple music, vooral omdat dit maandelijks en eindeloos is, waardoor ze er altijd een maandelijkse last aan houden. Vaak wordt er dan naar alternatieve gezocht, zoals op youtube muziek luisteren, maar hiervoor heb je altijd verbinding nodig tot het internet, wat of de kosten nog hoger maakt, of het niet mogelijk maakt. We kennen momenteel weinig oplossingen om eindeloos bestanden te downloaden zonder hier maandelijks voor te betalen. Maar toch is er een oplossing. Softorino biedt een oplossing, genaamd WALTR PRO. Softorino biedt nog vele andere apps aan die bedoeld zijn om mensen de beste telefoonervaring te bieden, zonder hoge kosten of limieten door Apple.

  Maar zoals vele zullen denken, lijkt het best wel te mooi om waar te zijn, omdat Apple vaak streng is op dit soort zaken. Vandaar dat wij een review pagina schrijven over dit bedrijf. Want, is Softorino te vertrouwen en werken hun apps ook daadwerkelijk zo goed als ze beweren? Lees dat en mensen hun ervaringen met Softorino allemaal op deze pagina!

  Over Softorino

  Softorino is een bedrijf dat in 2014 is opgericht toen een groep jonge ondernemers WALTRontwikkelde en de tech industrie verrasde. Het begon voor hen allemaal met het idee dat ze de ervaring van mensen met een Apple product wildeverbeteren en het toegankelijkermaken om bestanden te downloaden die compatibel waren met het Apple formaat. Zo hebben ze ervoor gezorgd dat inmiddels 1 miljoen mensen WALTR gebruiken en zijn er al een aantal nieuwe apps onstaan.

  Verder wilde Softorino problemenoplossen in de tech industrie die andere weigerde door het feit dat het te lastig, vermoeiend of vervelend zal zijn. Softorino is volgens hen volledig gefocust op het constantverbeteren van hun producten en service, om de klant zo het best vooruit te helpen.

  Broeders van goede diensten deel 1&2

  Applicaties van Softorino

  De producten van Softorino bestaan uit een hoop verschillende soorten applicaties die processen vereenvoudigen. Zo heeft Softorino applicaties die downloadsmakkelijker maken, namelijk WALTR, maar ook applicaties die het makkelijker maken om een ringtone te maken, applicaties die het geheugen van uw PC optimaliseren en applicaties die je bestanden eenvoudig managen. Dit soort dingen kunnen erg belangrijk zijn voor je apparaat, het schijnt namelijk dat PC's een stuk slomer worden als het geheugen vol is en geheugen optimalisatie kan zorgen voor een stuk snellere PC!

  Klachten, complimenten en ervaringen met Softorino

  Heeft u ooit zelf een aankoop gedaan bij Softorino, dan horen wij heel graag van u hoe deze aankoop verliep. Vertel ons alles over uw ervaring. Wat was bijvoorbeeld uw reden om een product te kopen bij Softorino? Deed de applicatie wat het beloofde? Zou u weer iets aanschaffen bij Softorino? En, raadt u het andere aan om hier iets aan te schaffen? Al deze informatie kan iemand die twijfelt erg helpen!

  Is het dus verstandig om een applicatie bij Softorino aan te schaffen of kunt u het beter niet doen? Alles hierover vindt u in de reviews op deze pagina! Voor meer van dit soort pagina's, kunt u een kijkje nemen op onze website.

  Softorino
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Softorino

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Softorino een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Softorino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Softorino actief?

  Softorino is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Softorino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.