Tenorshare Reviews

: 10
50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

I
Inès
Mijn iPad was nog geen drie jaar oud toen hij plotseling geen Wi-Fi-verbinding meer kon maken. De schuifknop bleef grijs en na verschillende keren resetten leek het alsof mijn iPad helemaal kapot w...Lees verder
R
Rania
Ik heb software gekocht om mijn Whatsapp gegevens over te zetten van mijn Samsung Galaxy S20 naar mijn iPhone 11. Eerst werkte het niet door het bedrijfsprofiel op mijn iPhone. Ik heb een ticket aa...Lees verder
H
Henry
Het bedrijf is echt slecht! Ik kocht de 4ukey app om mijn Samsung lock te verwijderen, maar het werkte niet en ik vroeg om mijn geld terug. Ze bleven maar met verschillende antwoorden komen en wild...Lees verder
H
H. Dupont
Koop alsjeblieft dit product niet bij dat bedrijf.Lees verder
T
Tess Collard
Ik ben echt blij met de dataherstel-app die ik heb gekocht via deze website. De prijs-kwaliteitverhouding is top. De software is super gemakkelijk te gebruiken en doet precies wat het belooft, ook ...Lees verder

Reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Defecte iPad Wi-Fi

  Mijn iPad was nog geen drie jaar oud toen hij plotseling geen Wi-Fi-verbinding meer kon maken. De schuifknop bleef grijs en na verschillende keren resetten leek het alsof mijn iPad helemaal kapot was. Zowel Apple als de lokale computerwinkel konden het probleem niet oplossen en boden een dure reparatie aan. Gelukkig vond ik via Google een softwarebedrijf genaamd Tenorshare. Ik moest wel de betaalde versie van hun software gebruiken, maar het was elke cent waard. Na het gebruik van de software werkte mijn iPad weer perfect. Ik ben blij dat ik via Tenorshare een oplossing kon vinden voor mijn iPad-probleem. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van data-overdracht software voor Whatsapp

  Ik heb software gekocht om mijn Whatsapp gegevens over te zetten van mijn Samsung Galaxy S20 naar mijn iPhone 11. Eerst werkte het niet door het bedrijfsprofiel op mijn iPhone. Ik heb een ticket aangemaakt en de supportafdeling heeft het probleem snel opgelost. Na het aanpassen van de instellingen waren mijn gegevens snel overgezet. Echt top software en service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  - 4ukey app gekocht

  Het bedrijf is echt slecht! Ik kocht de 4ukey app om mijn Samsung lock te verwijderen, maar het werkte niet en ik vroeg om mijn geld terug. Ze bleven maar met verschillende antwoorden komen en wilden me een ander product geven, maar ik wilde gewoon mijn geld terug. Echt een slechte ervaring! Ik raad dit bedrijf aan niemand aan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop en problemen met licentienummer

  Koop alsjeblieft dit product niet bij dat bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Date recovery app

  Ik ben echt blij met de dataherstel-app die ik heb gekocht via deze website. De prijs-kwaliteitverhouding is top. De software is super gemakkelijk te gebruiken en doet precies wat het belooft, ook nog eens heel snel! Het enige nadeel is dat je het programma niet kan gebruiken terwijl je je data herstelt. Wat de kosten betreft, vind ik dit programma redelijk geprijsd vergeleken met andere soortgelijke programma's. Alles bij elkaar kan ik dit programma zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ipad-ontgrendelingsapp

  Ik heb die app gekocht om de iPad van mijn moeder te unlocken, maar het werkte niet. Toen ik vroeg om mijn geld terug te krijgen, begonnen ze te onderhandelen over hoeveel ik zou terugkrijgen. Ik wil gewoon mijn geld terug voor de apps die niet werkten. Ik zou dit bedrijf niet aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van software voor gegevensherstel

  De software deed wat het beloofde, maar jammer genoeg kon ik mijn verloren data niet terughalen. Gelukkig kreeg ik dezelfde dag nog een terugbetaling na mijn aanvraag. Ik ben echt blij met de snelle en efficiënte service van het bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop abonnement

  Ik dacht dat ik een eenmalige aankoop had gedaan, maar blijkbaar was het een maandelijks abonnement. Toen ik dit zag op mijn online afschrift, heb ik meteen een e-mail gestuurd om te zeggen dat ik niet wist van het abonnement en gevraagd of ik mijn ongebruikte product van de maand kon terugsturen en mijn geld kon terugkrijgen. Jammer genoeg vertelden ze me dat dit "onmogelijk" was en vond ik dat echt slechte service. Als bedrijf zou ik het meer dan normaal vinden om iemand zijn geld terug te geven voor een product dat niet gebruikt werd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  onbeschofte service

  Ik heb mijn abonnement opgezegd en ze hebben nog twee maanden langer geld van mijn rekening afgeschreven. Toen ik vroeg om dit terug te krijgen, zeiden ze nee. Het was echt een teleurstellende ervaring en ik voel me bedrogen door hun manier van zaken doen. Ik zal zeker niet meer bij hen kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Product activeren op nieuwe computer

  Ik heb geprobeerd om mijn 4MeKey product op mijn nieuwe computer te installeren, maar het lukte me niet om het te activeren. Het was teleurstellend dat de activatie niet vlot verliep en ik kon niet meteen genieten van de voordelen van het product.


Anderen bekeken ook