StudentBeans

Alle reviews

StudentBeans

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

StudentBeans

Student Beans is een wereldwijd studentenloyaliteits- en marketingplatform dat toonaangevende merken in contact brengt met een publiek van meer dan honderd miljoen studenten in meer dan vijftig landen. De partners van Student Beans zijn bijvoorbeeld Gymshark en Mcdonald's. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over StudentBeans lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. 

Over Student Beans
Student Beans werd opgericht als bedrijf in het jaar 2005 door James en Michael Eder. Het bedrijf werd opgericht in Birmingham in het Verenigd Koninkrijk. Zij noemden het bedrijf naar het Britse studentenbestanddeel: gebakken bonen. Toen zij als jonge universiteitsstudenten zelf afstudeerden zagen de broers een gat in de markt voor een digitaal loyaliteitsplatform voor studenten dat studenten exclusieve kortingen zou geven op de merken waar ze van houden, en retailers zou verbinden met deze belangrijke demografische groep consumenten. Het bedrijf gelooft in voortdurend innoveren om ervoor te zorgen dat hun platform een essentieel onderdeel is van het studentenleven. 

Producten en diensten van Student Beans
Student Beans werd al snel een onderdeel van het dagelijkse studentenleven en zorgde voor een ware revolutie in het concept van de studenten pas voor het digitale tijdperk. Het bedrijf heeft wel hun bekroonde verificatie technologie gelanceerd. Hiermee kunnen merken ervoor zorgen dat studentenkortingen ook echt alleen beschikbaar zijn voor geverifieerde studenten. Tegenwoordig werkt het platform samen met meer dan zes honderd van 's werelds grootste merken op het gebied van mode, technologie, eten, entertainment en meer. Het bedrijf ondersteunt zo een wereldwijd netwerk van studenten in meer dan honderd vijftig landen. 

Het bedrijf is dus partners met 's wereld grootste merken, maar wie zijn dat dan? En hoeveel korting krijgt u nou eigenlijk als student? Voorbeelden van grote partners van Student Beans zijn bijvoorbeeld Gymshark, McDonald's, Amazon Prime, Asos, de Apple Store, NordVpn en Ice Watch maar er zijn er nog veel meer. De kortingen verschillen per bedrijf maar variëren van bijvoorbeeld tien procent tot twintig procent. Ook is het mogelijk om bij sommige bedrijven de korting te combineren met uitverkopen of andere aanbiedingen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Student Beans
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf StudentBeans? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Student Beans op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Student Beans vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Student Beans of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Britse bedrijf Student Beans nu achter.