ErvaringenSite

  Ervaringen StudentBeans

  Student Beans is een wereldwijd studentenloyaliteits- en marketingplatform dat toonaangevende merken in contact brengt met een publiek van meer dan honderd miljoen studenten in meer dan vijftig landen. De partners van Student Beans zijn bijvoorbeeld Gymshark en Mcdonald's. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over StudentBeans lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Student Beans

  Student Beans werd opgericht als bedrijf in het jaar 2005 door James en Michael Eder. Het bedrijf werd opgericht in Birmingham in het Verenigd Koninkrijk. Zij noemden het bedrijf naar het Britse studentenbestanddeel: gebakken bonen. Toen zij als jonge universiteitsstudenten zelf afstudeerden zagen de broers een gat in de markt voor een digitaal loyaliteitsplatform voor studenten dat studenten exclusieve kortingen zou geven op de merken waar ze van houden, en retailers zou verbinden met deze belangrijke demografische groep consumenten. Het bedrijf gelooft in voortdurend innoveren om ervoor te zorgen dat hun platform een essentieel onderdeel is van het studentenleven.

  Wasco diensten | Ontzorgbox

  Producten en diensten van Student Beans

  Student Beans werd al snel een onderdeel van het dagelijkse studentenleven en zorgde voor een ware revolutie in het concept van de studenten pas voor het digitale tijdperk. Het bedrijf heeft wel hun bekroonde verificatie technologie gelanceerd. Hiermee kunnen merken ervoor zorgen dat studentenkortingen ook echt alleen beschikbaar zijn voor geverifieerde studenten. Tegenwoordig werkt het platform samen met meer dan zes honderd van 's werelds grootste merken op het gebied van mode, technologie, eten, entertainment en meer. Het bedrijf ondersteunt zo een wereldwijd netwerk van studenten in meer dan honderd vijftig landen.

  Het bedrijf is dus partners met 's wereld grootste merken, maar wie zijn dat dan? En hoeveel korting krijgt u nou eigenlijk als student? Voorbeelden van grote partners van Student Beans zijn bijvoorbeeld Gymshark, McDonald's, Amazon Prime, Asos, de Apple Store, NordVpn en Ice Watch maar er zijn er nog veel meer. De kortingen verschillen per bedrijf maar variëren van bijvoorbeeld tien procent tot twintig procent. Ook is het mogelijk om bij sommige bedrijven de korting te combineren met uitverkopen of andere aanbiedingen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Student Beans

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf StudentBeans? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Student Beans op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Student Beans vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Student Beans of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Britse bedrijf Student Beans nu achter.

  StudentBeans
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over StudentBeans

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is StudentBeans een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over StudentBeans. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is StudentBeans actief?

  StudentBeans is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StudentBeans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.