ErvaringenSite

  Ervaringen Sympl

  Het zoeken naar personeel loopt vaak niet altijd zo goed als we het verwachten. De sollicitatie oproep naar gekwalificeerd kader kan erg stressvol zijn en u kunt misschien wat stressverlichting gebruiken van professionele hulp. Er kan een schat aan lokale internetbronnen zijn die u nog niet hebt aangedaan in uw zoektocht naar personeel. Hebt u hulp nodig met de werving van gemotiveerd personeel? Bezoek dan ErvaringenSite! De site die tot uw dienst staat in uw zoektocht naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf online dat u voorzien kan van het juiste personeel. Neem de reviews door en maak uw keuze! De ervaringen van klanten vermeld in deze reviews vergemakkelijkt uw zoektocht naar een bedrijf dat u hiermee van dienst kan zijn. Goed is het om ook hiervan melding te maken op onze site van uw eigen ervaringen. Het team van ErvaringenSite ziet uit naar uw reacties!

  Over Sympl.be
  Symple.be is een rekruteringsbedrijf, welke is opgericht in 2015 in het district Antwerpen en wordt ondersteund door KBC startit, VDAB, Federgon, Unizon, Voka, imec en VLAIO. Het doel van Sympl.be is om op een efficiënte en geschikte manier werkgevers en werknemers met elkaar te verbinden. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van tools en processen die door Sympl.be zelf zijn ontwikkeld. Sympl NV is gevestigd aan de Rijnkaai 37-2000 in Antwerpen.

  Producten en diensten van Sympl.be
  Symple.be gebruikt technologie, die het makkelijk maakt om kandidaten te vinden voor de vacature van de klant. Het rekruteringsbedrijf Symple.be richt zich op 4 punten. Ten eerste: de passieve kandidaten. Met deze kandidaten wordt ervoor gezorgd dat 80% van de arbeidsmarkt ook wordt bijbetrokken. Met de technologie van Sympl.be wordt ervoor gezorgd dat gekwalificeerde kandidaten die niet actief op zoek zijn naar werk ook worden meegenomen. Ten tweede creatieve uitwerking. De klant krijgt een eigen chatbox die gepaard gaat met het product op hun vacaturepagina. Ten derde data-driven targeting. Hiermee wordt er gericht gesolliciteerd naar de juiste doelgroep kandidaten voor de vacature van de klant met behulp van data en expertise. Ten vierde testen, her- testen en nogmaals her-testen. Hier wordt er op verschillende manieren en mogelijkheden getest. Het gedrag van de bezoekers en sollicitanten op de eigen vacature pagina van de klant wordt bestudeerd en de campagne wordt om de 36 uren herzien en aangescherpt.

  Verzending, betalingen, garantie en klachten bij Sympl.be
  Klachten bij Sympl.be kunnen worden gemeld op info@sympl.be of het nummer 03-294.73.59 Onjuistheden in de informatie die via de website ter beschikking wordt gesteld, kunnen ook worden gemeld aan de beheerder van de website via een email naar info@sympl.be. Het Belgisch recht is van toepassing en alle geschillen die zouden voortvloeien horen tot de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen, voor zover deze geschillen niet tussen de partijen geregeld kunnen worden.

  Complimenten en tips voor Sympl.be
  Wat vindt u van de diensten die Sympl.be te bieden heeft? Wat vindt u van hun klantenservice? Hebt u met hun hulp gekwalificeerd personeel kunnen vinden?

  Maakt u ons uw ervaringen bekend op onze website. Door uw reviews te delen helpt u andere klanten tot een besluit te komen bij wie ze het best terecht kunnen voor het zoeken van werk of het aantrekken van personeel. Verder bent u ook welkom om de overige reviews te lezen op onze site.

  Onmisbare openbare diensten, elke dag weer op post.

  Sympl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sympl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sympl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sympl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sympl actief?

  Sympl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sympl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.