ErvaringenSite

  Ervaringen Test Aankoop

  Test Aankoop

  , we kennen hen allemaal van interviews of van onderzoeken die ze gevoerd hebben over welke producten de beste zijn. Maar wat doet Test Aankoop juist voor haar klanten? Loont het om een abonnement af te sluiten bij Test Aankoop? En wat met het advies dat ze geven of het helpen als je een klacht hebt over een bedrijf? Lees snel verder en kom te weten wat echte klantenvinden in de reviews op ErvaringenSite!

  Over Test Aankoop

  Test Aankoop is een onafhankelijke consumentenorganisatie uit België. De organisatie verdedigt de belangen van consumenten. Het heeft als doel om consumenten te informeren, verdedigen en vertegenwoordigen. De organisatie werd opgericht in 1957 door Louis Darms en een aantal vrijwilligers. Test Aankoop werd gedurende de eerste dertig jaar geleid door Gilbert Castelain. Sinds 2016 wordt de organisatie geleid door Ivo Mechels. Test Aankoop is uitgegroeid tot de multinational Euroconsumers. Euroconsumers geeft consumentenbladen uit in België, Italië, Portugal, Spanje en Brazilië. Het heeft een gezamenlijke oplage van 1.5 miljoen bladen. Het is de tweede grootste consumentenorganisatie na het Amerikaanse Consumers Union. Test Aankoop publiceert vaak resultaten van vergelijkend onderzoek van goederen en geeft als resultaat de beste koop volgens de beste kwaliteit-prijsverhouding.


  Diensten van Test Aankoop

  Bij test Aankoop kan je terecht als je een klacht hebt over een bepaald bedrijf. Ze hebben een team van 50 advocaten die je kunnen bijstaan bij problemen met aangekochte producten, vragen over fiscaliteit, huur- en eigendomskwesties, successierechten, …

  Bij Test Aankoop kan je ook terecht voor groepsaankopen en groepsvorderingen. Voor meer informatie hierover, consulteer hun website.

  Test Aankoop publiceert ook magazines. Zo is er het maandelijkse Test Aankoop en het tweemaandelijkse Test Gezond en Budget&Recht. Doordat Test Aankoop onafhankelijk is bevatten deze magazines nooit reclame. In dit magazine worden ook de resultaten van hun vergelijkend onderzoek gepubliceerd. Test aankoop zal nooit een product testen op vraag van een fabrikant. Ook op de website van test Aankoop vind je onder "Vergelijk & kies" snel vergelijkende resultaten over verschillende producten waaronder wasmachines, televisies, printers, camera's, …

  Klachten of vragen over Test Aankoop

  Heb je een klacht of vraag voor Test Aankoop? Neem dan contact met ze op. Dit kan je doen door een contactformulier in te vullen of gewoon rechtstreeks te bellen naar de juiste dienst die je nodig hebt. Alle telefoonnummers vind je op de site van Test Aankoop. Ook op sociale media zijn ze zeer actief.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Test Aankoop? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je consumenten een goed beeld van test Aankoop, de bijstand die ze leveren en hun onderzoek.

  Lees zeker ook enkele reviews over Test Aankoop en ontdek wat anderen vinden! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Onderzoek van Test Aankoop naar de veiligste auto's van 2017

  Test Aankoop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  abonnement

  bij testaankoop gegaan voor bijstand bij de zaak Pharma XX. Na twee jaar en na veel mailtjes versturen naar Testaankoop geen hulp gekregen. Opzeggen van het abonnement bij Testaankoop is zo goed als onmogelijk. Wat ze doen is onwettelijk. Bovendien werd er zonder aanleiding ineens 10,60 ipv 5,30 van mijn rekening gehaald. Het enige dat lukte om mijn abonnement stop te zetten, was via de bank hun inning van 10,60 weigeren. Dan nog bleven ze brieven sturen met de vraag toch te betalen, ook al ben ik daar niet toe verplicht. OPICHTERS

  Door: Amy Debouvry09-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Gevelisolatie met. Crepi afwerking

  _ = geen of weinig communicatie door taalbarrière
  Planning is niet de sterkste eigenschap, moest zelf project leiden
  Evidente zaken zijn niet gebeurd, opvoegen deurdorpels en plinten, afkitten waterleesten
  Of men kwam werken of niet, werd niet gecommuniceerd en je kan best de hele tijd thuis zijn, bij mij 3. Maanden voor een achtergevel van een rijwoning

  + = het werk dat men heeft gedaan is top

  Door: Bert02-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Test Aankoop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Test Aankoop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Test Aankoop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Test Aankoop actief?

  Test Aankoop is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Test Aankoop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.