ErvaringenSite

  Ervaringen Voordeelvanger.nl

  Wat vind jij van Voordeelvanger? En misschien wel nog belangrijker, wat vinden andere van Voordeelvanger. Zeker in deze economisch lastige tijd is de prijs van alles wat je koopt belangrijk en doorslaggevend voor je keuzen. Een goede review kan er voor zorgen dat je naast een duidelijk beeld van Voordeelvanger, ook weer hoe het gesteld is met de kwaliteit van de service die zij leveren. Oftewel de prijs kwaliteit verhouding. Maar naast dit is het voor jou ook belangrijk om te weten waar je vragen kunt stellen en hoe er om wordt gegaan met
  klachten.

  Over voordeelvanger

  Voordeelvanger heeft als missie om jou elke dag exclusieve aanbiedingen met kortingen (en kortingcodes) tot wel 80% aan te bieden. Voordeelvanger kijkt niet alleen naar de prijs, maar gaat ook voor kwaliteit. Naar eigen zeggen verkopen zij alleen producten die zij zelf ook zouden kopen. Betrouwbaarheid staat bij voordeelvanger hoog in het vaandel en dus is de beste prijs niet alleen belangrijk. Kwaliteit is ook een van de eisen waaraan een product moet voldoen, voordat het verkocht mag worden op Voordeelvanger. Luxe dingen moeten betaalbaar zijn voor iedereen, zo vindt Voordeelvanger. Veiligheid is ook belangrijk binnen Voordeelvanger. En het feit dat ze aangesloten zijn bij verschillende sociale netwerken, geeft al aan dat het hier gaat om een jong en dynamisch bedrijf dat met zijn tijd meegaat.



  Een voorbeeld van een product van de vele voordelen bij voordeelvanger!

  Diensten

  De grootste dienst die Voordeelvanger aanbiedt is elke dag nieuwe acties met het hoogste voordeel. De website is overzichtelijk en biedt een verscheidenheid aan kwalitatieve producten aan voor de laagste prijsjes. Allemaal luxeproducten die dus zodoende bereikbaar zijn voor iedereen. Wanneer je klikt op een van de aanbiedingen krijg je een uitgebreide en duidelijke productomschrijving te zien. De prijs staat duidelijk omschreven en er is de mogelijkheid om het product direct t e bestellen. Ook staat er boven de aanbieding omschreven hoe lang de aanbieding nog precies duurt. In je winkelwagentje kun je rustig bekijken welke producten je nou besteld hebt, en wat de uiteindelijke kosten bedragen. Kopen is veilig en vertrouwd. Betalen kan met IDeal en andere bekende betalingsmogelijkheden. Een andere handige service is het retour beleid.

  Klachten

  Heb je een klacht of een vraag dan kun via het menu aan de onderzijde van de website terecht bij de veelgestelde vragen. Deze worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je eenvoudig je vraag er uit kunt pikken. Staat deze er niet bij of is het antwoord op je vraag niet volledig, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de klantenservice. Zowel in België als in België, kun je telefonisch contact opnemen bij vragen. Het servicecentrum is van maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 tot en met 16:45. En op vrijdag tot 16:00. Ook is er op de website een overzichtelijk retourbeleid te vinden. De procedure van het retour zenden van producten en het annuleren van bestellingen staan hierin uitgebreid beschreven. Ook bij schade en defect zijn er duidelijke procedures voorgeschreven, waarbij de klant centraal staat. Ook is er op de website een duidelijke privacy policy en zijn de algemene voorwaarden duidelijk omschreven. Heb jij inmiddels ook al ervaring met de service en producten van Voordeelvanger? Deel deze dan.

  Bekijk recensies en zie of voordeelvanger wel betrouwbaar is. Hoe gaan ze met klachten om? Lees hier beoordelingen van Belgen!

  Voordeelvanger.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

  5,8
  39% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,4
  Service
  rating
  4,8
  Prijs
  rating
  6,6
  Leveren
  rating
  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Gewoon realistisch zijn

  Twee zaken besteld en beide in goede orde ontvangen. Werken ook uitstekend (tot nu toe toch :-) ).
  Die 80% korting moet je uiteraard met een dikke korrel zout nemen, neem gerust een kilo zout.
  Zo is er op deze moment een 256-delige werkkoffer voor €89 ipv €499.
  Bij Bol.com kost exact dezelfde koffer rond de €135. Dus ze overdrijven wel enorm.
  Als ik mijn eigen ervaring combineer met de negatieve commentaren aangaande de na verkoop service en de kwaliteit kom ik tot volgende conclusie/tips.
  1> Neem de korting met een dikke korrel zout. 80% lijkt leuk maar is gewoon onmogelijk. 30% max
  2> Verwacht geen topkwaliteit.
  3> Gebruik uw gezond verstand.
  4> Gezien de na verkoop blijkbaar ondermaats is raad ik aan om pas NA ontvangst te betalen zodat je zelf nog een troef in handen hebt ingeval er onderhandeld moet worden*. Laat ze maar dreigen.

  * Dat laatste geldt trouwens ook deels voor ebay. Hier moet je wel op voorhand betalen, maar hier staat de verkoper in en vrij zwakke positie, zijnde de uiteindelijke 'feedback'. Zolang je geen feedback gegeven hebt heb je zelf de kaarten in handen en hoopt de verkoper nog op een positieve feedback.

  Kurt

  Door: Kurt Schatteman06-09-2016
  frank03-06-2016

  NLE zijn "dieven"! frank

  F. Snellers18-10-2016

  ik kan je aanraden om een meterstand correctie te laten uit voeren door de netbeheerder, met die gegevens kan je de NLE dagvaarden. Zo ver laten hun het niet komen en betalen jou het teveel betaalde geld terug. ik heb zelf ook nare ervaringen gehad met hun zou binnen 9 maanden in de periode van april t/m september dat ik klant was bij hen 2700 kuub gas verstookt hebben. ik heb ook niet betaalt ik betaalde al 236 eurie per maand wat al veelste veel was. het kwam er dus op neer dat hun mij 1500 eurie verschuldigd waren dus echt de moeite om te doen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  militaire zaklamp

  Ik kocht twee militaire zaklampen volgens de reclame met 500 m lichtbereik. Dit is een fabel, uit 3 batterijen type: penlite (aaa) haal je nooit voldoende energie om dit te verwezenlijken. Verder was op het product niks aan te merken, handig en robuust dit voor een aanbod van €9.95. Ik heb zelf een led zaklamp met 4 grote batterijen type R14 (?) en het lichtbereik is amper 200 m (reclame gaf 300m). Prijs €11 promo in Aldi. Toen ik mijn review opstuurde las ik dat ie goedgekeurd moest worden. Resultaat: geen publicatie !! Alleen positieve reacties worden gepubliceerd. Je vraagt je af hoe 'genuine' ze zijn . De advertenties zijn schromelijk overdreven let daar op AUB!!

  Door: Karel05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9
  rating

  terugsturen vanuit Belgie

  Label ontvangen voor het terugsturen van beveiligingscamera waar geen handleiding bijzat , reeds de 3e maal op verschillende plaatsen aangeboden maar gezien er op de label geen barcode aanwezig is kunnen ze nergens de zending aannemen , postkantoor , DPD hoofdkantoor , Kariboo , nergens kan ik de zending kwijt , krijg wel altijd antwoord op de mails met een link waar ze de zending met de bijgevoegde label zouden moeten aannemen maar tot nog toe niet gelukt.

  Door: Roger Souvage14-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8,5
  rating

  Goed zoeken is het waard

  Ik kijk elke ochtend even bij de deals en heb al meerdere malen besteld en altijd op tijd geleverd. Niet altijd de beste kwaliteit maar voor die prijs moet je niet al teveel verwachten soms en is het echt prima om mee te werken. Geen problemen hier dus want je moet gewoon even goed zoeken. Dan zit er af en toe iets tussen. Zo hand ik laatst 4 kilo koffiebonen voor 25 euro en de smaak was prima. Dat lukt je niet voor die prijs in de supermarkt.

  Door: Hans I.27-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8,5
  rating

  toren ventilator

  Dit bedrijf verschuilt haar klantendienst achter een whatsapp waar er nooit antwoord komt indien de vraag te moeilijk is. ook op email wordt er nauwelijks gereageerd. Toen ik via de klachtendienst van de overheid een telefoonnummervond werd ik afgesnauwd door een onbeleefde brutale dame. De firma zelf had een verkeerd afleveradres ingevoerd maar wilde dit niet aanpassen zelfs na akkoord van PostNL. Wegblijven is de boodschap.

  Door: gilbert04-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bijzonder met inkt gekleurde orchidee.

  Totaal andere orchideen ontvangen een gewone soort en niet gekleurd.
  Foto's op hun website waren de gekleurde met 2 stengels en geleverde orchideeën zijn er met 1 stengel en amper bloemen.
  Gewoon pure oplichting.

  Door: Peggy Verhoeven19-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Top dealtje

  Ik weet niet precies hoe het kan, maar heb net duracel batterij gekocht voor een cheap-ass prijs en ik kreeg nog 10% korting daarna ook nog. Huh? Kan iemand mij vertellen hoe ze dit doen want het waren prima batterijen, geen rip-off uit china ofzo.

  Door: Keesie11-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Parasol prima

  Gister een parasol gekocht. Gelijk ontvangen dus prima service. Niet de allerbeste parasol natuurlijk voor 90 euro maar als hij 2 seizoenen meegaat dan ben ik allang blij. Beter dan wat je in intratuin ziet enzo want daar zijn ze schreeuwend duur.

  Door: Avenko14-05-2016
  Cooremans D01-06-2020

  Niet tevreden over mijn parasol

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9,5
  rating

  aanbiedingen

  leuke website!! ik kijk af en toe en dan staan er best vaak hele scherpe aanbiedingen op

  mijn nieuwste aanwinst is de voetvijl pedicure! Die had ik net nodig maar zijn altijd heel duur hier maar 14,95!

  Door: Jo28-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Supergoedkope deal

  ik weet niet HOE ze het doen. Maar ik had een friteuse voor 99 euro die normaal ik weet niet hoeveel kost. Maar maakt mij niet uit want ik ga ik vaker kijken voor koopjes. Hoop dat ik hem snel in huis krijg!

  Door: K. Postjes07-08-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8,5
  rating

  Happy socks

  Dit artikel voor mijn dochter besteld. Echter na 6 weken nog niets ontvangen. Volgens de klantenservice wel geleverd. Door late reactie en daar er geen handtekening nodig was bij levering wordt er niets meer geregeld. Dus besluit de klant is verantwoordelijk voor de levering !!!????

  Door: Sien28-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  ik ben een tevreden klant

  ik heb besteld en later te betalen. Als je dit zo doet, dan heb je iets achter de hand als er iets mis zou zijn.
  Bij mij nu niets echt aan de hand.
  Ik heb wel info gevraagd bij de klantenservice en tot op vandaag nog geen antwoord gekregen, maar dat komt nog wel. Ben ook niet de enige klant,dus ik wacht af.
  met vr. gr.
  S.

  Door: coppens saskia06-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Dromen verkopen

  Ik bestelde begin december een paar winterlaarzen.
  Na enkele dagen kreeg ik een bericht van de leverancier dat ze uitverkocht waren en ze mij een ander model zouden opsturen.
  Vervolgens kreeg ik een bericht waarbij gemeld werd dat ze aangeboden waren ter verzending.
  Voordeelvanger klantendienst meldde mij doodleuk dat alles in orde was doch ik kreeg helemaal niets toegeleverd.
  Begin januari vroeg ik opnieuw waar mijn laarzen bleven en kwam het verhaal dat de zending verloren was gegaan.
  Dit is manifest onwaar want de zending was enkel aangemeld doch ze werd nooit verzonden.
  Zelfde verhaal met de beloofde nalevering, opnieuw meldt men verzending doch ze wordt weerom niet opgehaald.
  Straks is de winter voorbij en heb ik winterlaarzen voor de komende zomer.
  Onbegrijpelijk hoe ze er zich zo makkelijk vanaf maken bij die klantendienst, niets wordt effectief nagetrokken.
  Ik zou niemand aanraden om hier nog iets te bestellen met dergelijke slordige opvolging.

  Door: Paul09-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5,5
  rating

  Slechte klantenservice, reageren niet, retour wordt onmogelijk gemaakt

  Hele slechte ervaring met deze webwinkel. Prijzen zijn leuk maar retour sturen van een kussen is niet mogelijk. Zelfs niet bij het weigeren aan de deur. Gewoon betalen word je dan aangegeven.

  Door: Sander20-10-2016
  dirk van heck11-09-2017

  KLACHT BESTELLING VAN 3 kantoorstoelen aan firma Weiss Technik weren niet geleverd! Dirk van heck Manager 053640160

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Misleiding

  Koop bij alieexpress niet hier

  Door: jan verburg08-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Mevr.

  De service is zeer slecht. Hoeslakens retourneren wordt niet eens in behandeling genomen, zelfs als ze niet uit de verpakking zijn geweest en ze op de website de matrashoogte niet aangegeven hebben Ze verschuilen zich achter de voorwaarden. "U gaat akkoord met de voorwaarden als u besteld". Voor mij geen Voordeelvanger meer. Dit heb ik niet eerder meegemaakt.

  Door: Lies01-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3,5
  rating

  leuke dealtjes hier

  leuke dealtjes hier

  Door: Menno17-08-2016
  missair francois22-07-2021

  HOE KOMT HET DAT IK NIET MEER KAN BESTELLEN ELKE KEER DAT IK OP BESTEL NU GA KOMT ER EROR TE VOORSCHIJN

  missair francois22-07-2021

  HOE KOMT HET DAT IK NIET MEER KAN BESTELLEN ELKE KEER DAT IK OP BESTEL NU GA KOMT ER EROR TE VOORSCHIJN

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Led tuinlampen

  Heb in juli 10 van die lampen in mijn hof geplaatst. Eerste dagen geen problemen. Lampen worden tijdens de dag netjes opgeladen en branden een aantal uren. Na 2 maanden branden de lampen nog amper 2 uur in plaats van de vooropgestelde 8 uren in de handleiding. Wat nog veel erger is: de lampen zijn niet waterdicht en staan vol water, grappig om zien maar niet om mee te lachen. Ik heb gevraagd om deze terug te mogen sturen en mijn geld wil ik terug. Voorlopig geef ik hier geen beoordeling, ik wacht hun reactie af. Moet dus toch anders raakt die review niet door.

  Door: Patrick Baert03-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5,5
  rating

  Onbekende elektronische merken

  Vorge week een stofzuiger van het merk Royalty Line besteld bij voordeelvanger.be
  Normale prijs 139euro, nu 39euro, dus dacht ik direct bestellen. Tot ik hem vandaag aankreeg.
  Wat een plastieken brol is me dat. Het lijkt meer op een speelgoedstofzuiger van 10 euro.
  Wat betaling en levering heb ik niets te klagen bij hen ,maar dit is echt mensen afzetten wat ze doen.
  Zulke brol verkopen. Ik mag het terugsturen binnen de 14 dagen wat uiteraard mooi is maar retourkosten zijn ten laste van klant en in mijn geval meer dan 16 euro. Zal er het beste dan maar van maken. Een verwittigd man is er twee waard.
  Dus een goede raad. Koop nooit produkten van onbekende merken bij hen en staar u niet blind op de zogenaamde kortingen.

  Door: Danny14-06-2016
  zondervan11-07-2016

  En jullie bij Leapp denken dat wij in deze review trappen??

  Administrator NederlandReview11-07-2016

  Beste Zondevan, Wij van ErvaringenSite kunnen bevestigen dat dit een betrouwbare review was van een klant van Leapp.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Voordeelvanger.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Voordeelvanger.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 33 ervaringen geplaatst over Voordeelvanger.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Voordeelvanger.nl actief?

  Voordeelvanger.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voordeelvanger.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.