Voordeelvanger.nl

Alle reviews

Voordeelvanger.nl

39% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kurt Schatteman
Twee zaken besteld en beide in goede orde ontvangen. Werken ook uitstekend (tot nu toe toch :-) ). Die 80% korting moet je uiteraard met een dikke korrel zout nemen, neem gerust een kilo zout. Z...Lees verder
K
Karel
Ik kocht twee militaire zaklampen volgens de reclame met 500 m lichtbereik. Dit is een fabel, uit 3 batterijen type: penlite (aaa) haal je nooit voldoende energie om dit te verwezenlijken. Verder w...Lees verder
R
Roger Souvage
Label ontvangen voor het terugsturen van beveiligingscamera waar geen handleiding bijzat , reeds de 3e maal op verschillende plaatsen aangeboden maar gezien er op de label geen barcode aanwezig is ...Lees verder
H
Hans I.
Ik kijk elke ochtend even bij de deals en heb al meerdere malen besteld en altijd op tijd geleverd. Niet altijd de beste kwaliteit maar voor die prijs moet je niet al teveel verwachten soms en is h...Lees verder
M
Marleen
Ik wil de goederen terugsturen, reeds 3 maal het retourformulier ingevuld maar geen reactie van voordeelvanger. Kan nergens een telefoon vinden en er wordt niet gereageerd op mijn emails. Wat kan i...Lees verder

Alle reviews (36)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gewoon realistisch zijn

  Twee zaken besteld en beide in goede orde ontvangen. Werken ook uitstekend (tot nu toe toch :-) ).
  Die 80% korting moet je uiteraard met een dikke korrel zout nemen, neem gerust een kilo zout.
  Zo is er op deze moment een 256-delige werkkoffer voor €89 ipv €499.
  Bij Bol.com kost exact dezelfde koffer rond de €135. Dus ze overdrijven wel enorm.
  Als ik mijn eigen ervaring combineer met de negatieve commentaren aangaande de na verkoop service en de kwaliteit kom ik tot volgende conclusie/tips.
  1> Neem de korting met een dikke korrel zout. 80% lijkt leuk maar is gewoon onmogelijk. 30% max
  2> Verwacht geen topkwaliteit.
  3> Gebruik uw gezond verstand.
  4> Gezien de na verkoop blijkbaar ondermaats is raad ik aan om pas NA ontvangst te betalen zodat je zelf nog een troef in handen hebt ingeval er onderhandeld moet worden*. Laat ze maar dreigen.

  * Dat laatste geldt trouwens ook deels voor ebay. Hier moet je wel op voorhand betalen, maar hier staat de verkoper in en vrij zwakke positie, zijnde de uiteindelijke 'feedback'. Zolang je geen feedback gegeven hebt heb je zelf de kaarten in handen en hoopt de verkoper nog op een positieve feedback.

  Kurt

  NLE zijn "dieven"!
  frank

  ik kan je aanraden om een meterstand correctie te laten uit voeren door de netbeheerder, met die gegevens kan je de NLE dagvaarden. Zo ver laten hun het niet komen en betalen jou het teveel betaalde geld terug. ik heb zelf ook nare ervaringen gehad met hun zou binnen 9 maanden in de periode van april t/m september dat ik klant was bij hen 2700 kuub gas verstookt hebben. ik heb ook niet betaalt ik betaalde al 236 eurie per maand wat al veelste veel was. het kwam er dus op neer dat hun mij 1500 eurie verschuldigd waren dus echt de moeite om te doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  militaire zaklamp

  Ik kocht twee militaire zaklampen volgens de reclame met 500 m lichtbereik. Dit is een fabel, uit 3 batterijen type: penlite (aaa) haal je nooit voldoende energie om dit te verwezenlijken. Verder was op het product niks aan te merken, handig en robuust dit voor een aanbod van €9.95. Ik heb zelf een led zaklamp met 4 grote batterijen type R14 (?) en het lichtbereik is amper 200 m (reclame gaf 300m). Prijs €11 promo in Aldi. Toen ik mijn review opstuurde las ik dat ie goedgekeurd moest worden. Resultaat: geen publicatie !! Alleen positieve reacties worden gepubliceerd. Je vraagt je af hoe 'genuine' ze zijn . De advertenties zijn schromelijk overdreven let daar op AUB!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  terugsturen vanuit Belgie

  Label ontvangen voor het terugsturen van beveiligingscamera waar geen handleiding bijzat , reeds de 3e maal op verschillende plaatsen aangeboden maar gezien er op de label geen barcode aanwezig is kunnen ze nergens de zending aannemen , postkantoor , DPD hoofdkantoor , Kariboo , nergens kan ik de zending kwijt , krijg wel altijd antwoord op de mails met een link waar ze de zending met de bijgevoegde label zouden moeten aannemen maar tot nog toe niet gelukt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed zoeken is het waard

  Ik kijk elke ochtend even bij de deals en heb al meerdere malen besteld en altijd op tijd geleverd. Niet altijd de beste kwaliteit maar voor die prijs moet je niet al teveel verwachten soms en is het echt prima om mee te werken. Geen problemen hier dus want je moet gewoon even goed zoeken. Dan zit er af en toe iets tussen. Zo hand ik laatst 4 kilo koffiebonen voor 25 euro en de smaak was prima. Dat lukt je niet voor die prijs in de supermarkt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop

  Ik wil de goederen terugsturen, reeds 3 maal het retourformulier ingevuld maar geen reactie van voordeelvanger. Kan nergens een telefoon vinden en er wordt niet gereageerd op mijn emails. Wat kan ik verder ondernemen?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een kastje/ trolley genaamd nancy

  We hebben op 6 januari besteld en betaald en .... we zijn 24 januari en niets ontvangen. Ondanks verschillende e-mais nog steeds geen antwoord gekregen. Dus super slechte service en we voelen ons bedrogen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top dealtje

  Ik weet niet precies hoe het kan, maar heb net duracel batterij gekocht voor een cheap-ass prijs en ik kreeg nog 10% korting daarna ook nog. Huh? Kan iemand mij vertellen hoe ze dit doen want het waren prima batterijen, geen rip-off uit china ofzo.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parasol prima

  Gister een parasol gekocht. Gelijk ontvangen dus prima service. Niet de allerbeste parasol natuurlijk voor 90 euro maar als hij 2 seizoenen meegaat dan ben ik allang blij. Beter dan wat je in intratuin ziet enzo want daar zijn ze schreeuwend duur.

  Niet tevreden over mijn parasol


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aanbiedingen

  leuke website!! ik kijk af en toe en dan staan er best vaak hele scherpe aanbiedingen op

  mijn nieuwste aanwinst is de voetvijl pedicure! Die had ik net nodig maar zijn altijd heel duur hier maar 14,95!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Supergoedkope deal

  ik weet niet HOE ze het doen. Maar ik had een friteuse voor 99 euro die normaal ik weet niet hoeveel kost. Maar maakt mij niet uit want ik ga ik vaker kijken voor koopjes. Hoop dat ik hem snel in huis krijg!


Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

ActievandeDag.nl

1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

Bitdefender merklogo voor beoordelingen van Electronica

Bitdefender

1 reviews

Let op! En lees eerst wat anderen over dit bedrijf zeggen.Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om da...

Ditverzinjeniet merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels

Ditverzinjeniet

1 reviews

Cadeautjes kopen is bijna altijd leuk. Voor je jarige moeder, je neef die geslaagd is of je vriend. Iemand blij maken met een leuk, lief of gr...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...