ErvaringenSite

  Ervaringen Unibricks

  Als u erover denkt om te investeren in vastgoed is Unibricks een optie voor u. Blijf lezen om te leren wat anderen voor ervaring hebben met dit bedrijf. Bovendien willen we klanten vragen om hun ervaring hier achter te laten om anderen te helpen om de beste keuze te maken.

  Unibricks is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en beheer van vastgoed. Je kunt hier als particulier terecht om te investeren in vastgoed.

  We zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf en horen graag of u tevreden bent met de aankoop, de service en de nazorg van deze onderneming. De ervaring van anderen is heel waardevol om te bepalen of dit bedrijf de beste optie is om te investeren in vastgoed.

  Over Unibricks
  Unibricks is een projectontwikkelaar uit Gent waar mensen terecht kunnen om te investeren in vastgoed en de exploitatie hiervan. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in huis met hotels vakantieparken, sociaal vastgoed en studentenvastgoed.

  Het bedrijf heeft 300 medewerkers die zich jaarlijks inzetten voor de meer dan duizend klanten die ze hebben. Jaarlijks komt er steeds meer vastgoed bij, het gaat hierbij om 200 nieuwe hotelsuites per jaar, 200 nieuwe seniories per jaar, 200 nieuwe holiday suites en 200 nieuwe investeringsappartementen. In totaal zijn er gemiddeld 3000 suites in ontwikkeling en in het verleden zijn er al 12.000 ontwikkeld.

  Het team van Unibricks zorgt samen met de klant voor het complete traject. Van de aankoop tot het uitbaten van het vastgoed. Ze zeggen dit te doen op een manier die voor iedereen begrijpelijk is.

  Producten en diensten van Unibricks
  Bij Unibricks kun je terecht voor het investeren in vastgoed en het uitbaten van dit vastgoed. Naar eigen zeggen zorgt Unibricks voor een totale aanpak om de waarde van de investering te maximaliseren.

  Allereerst ga je samen met een vastgoedexpert kijken naar de mogelijkheden voor de aanschaf van vastgoed. Dit is afhankelijk van zowel de financiën als de persoonlijke wensen en situatie.

  Unibricks heeft een aantal projecten onder eigen beheer. Denk hierbij aan studentenflats, seniorenwoningen of vakantiehuizen midden in de natuur waar u zelf ook kunt overnachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het investeren in een luxe verblijf in Han-sur-Lesse midden in de Ardennen vlakbij de bekende grotten van Han. Hier kun je investeren in een vier-sterrenhotel van Mercure waar je zelf 30 nachten per jaar kunt verblijven. Bovendien trekt dit gebied jaarlijks 400.000 toeristen uit binnen en buitenland.

  Na aanschaf van het vastgoedproject kan, afhankelijk van de afspraken die jullie maken, Unibricks ervoor zorgen dat het vastgoed wordt uitgebaat. Het gaat daarbij uiteraard om de verhuur van het object, maar ook over het onderhoud en regelmatige renovatie.

  Ervaringen, klachten en tips over Unibricks
  We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met deze organisatie. We horen bijvoorbeeld graag hoe het proces van de aankoop verliep, en of deze ervaring prettig was. Investeren in vastgoed is een grote uitgave waar mensen heel zeker van willen zijn. Jouw ervaring kan twijfels wegnemen en vragen beantwoorden.

  ACV-Openbare Diensten

  Unibricks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Unibricks

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Unibricks een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Unibricks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Unibricks actief?

  Unibricks is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Unibricks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.