Unibricks

Alle reviews

Unibricks

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Rooming merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Rooming
0 reviews

Heb je interesse om een woning te huren? Of misschien wil zelf iets verhuren? Dan zou het aanbod van Rooming iets voor jou kunnen zijn. Het is ook ...

VONROC merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Huis, Tuin & Kamers producten
VONROC
0 reviews

Goede gereedschap waar men lang profijt van kan hebben is een must en een lust. Gewoon de schuur binnen stappen, uw vertrouwde gereedschap pakken e...

JAAP.NL merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
JAAP.NL
0 reviews

Wilt u een huis huren, verkopen en of kopen? Bent u op zoek naar een voor u en of uw gezin passende woning? U weet niet zo goed welke woonhuistype&...

Sympl merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Sympl
0 reviews

Het zoeken naar personeel loopt vaak niet altijd zo goed als we het verwachten. De sollicitatie oproep naar gekwalificeerd kader kan erg stressvol ...

Unibricks

Als u erover denkt om te investeren in vastgoed is Unibricks een optie voor u. Blijf lezen om te leren wat anderen voor ervaring hebben met dit bedrijf. Bovendien willen we klanten vragen om hun ervaring hier achter te laten om anderen te helpen om de beste keuze te maken. 

Unibricks is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en beheer van vastgoed. Je kunt hier als particulier terecht om te investeren in vastgoed. 

We zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf en horen graag of u tevreden bent met de aankoop, de service en de nazorg van deze onderneming. De ervaring van anderen is heel waardevol om te bepalen of dit bedrijf de beste optie is om te investeren in vastgoed.

Over Unibricks
Unibricks is een projectontwikkelaar uit Gent waar mensen terecht kunnen om te investeren in vastgoed en de exploitatie hiervan. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in huis met hotels vakantieparken, sociaal vastgoed en studentenvastgoed. 

Het bedrijf heeft 300 medewerkers die zich jaarlijks inzetten voor de meer dan duizend klanten die ze hebben. Jaarlijks komt er steeds meer vastgoed bij, het gaat hierbij om 200 nieuwe hotelsuites per jaar, 200 nieuwe seniories per jaar, 200 nieuwe holiday suites en 200 nieuwe investeringsappartementen. In totaal zijn er gemiddeld 3000 suites in ontwikkeling en in het verleden zijn er al 12.000 ontwikkeld.

Het team van Unibricks zorgt samen met de klant voor het complete traject. Van de aankoop tot het uitbaten van het vastgoed. Ze zeggen dit te doen op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. 

Producten en diensten van Unibricks
Bij Unibricks kun je terecht voor het investeren in vastgoed en het uitbaten van dit vastgoed. Naar eigen zeggen zorgt Unibricks voor een totale aanpak om de waarde van de investering te maximaliseren. 

Allereerst ga je samen met een vastgoedexpert kijken naar de mogelijkheden voor de aanschaf van vastgoed. Dit is afhankelijk van zowel de financiën als de persoonlijke wensen en situatie. 

Unibricks heeft een aantal projecten onder eigen beheer. Denk hierbij aan studentenflats, seniorenwoningen of vakantiehuizen midden in de natuur waar u zelf ook kunt overnachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het investeren in een luxe verblijf in Han-sur-Lesse midden in de Ardennen vlakbij de bekende grotten van Han. Hier kun je investeren in een vier-sterrenhotel van Mercure waar je zelf 30 nachten per jaar kunt verblijven. Bovendien trekt dit gebied jaarlijks 400.000 toeristen uit binnen en buitenland. 

Na aanschaf van het vastgoedproject kan, afhankelijk van de afspraken die jullie maken, Unibricks ervoor zorgen dat het vastgoed wordt uitgebaat. Het gaat daarbij uiteraard om de verhuur van het object, maar ook over het onderhoud en regelmatige renovatie.

Ervaringen, klachten en tips over Unibricks
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met deze organisatie. We horen bijvoorbeeld graag hoe het proces van de aankoop verliep, en of deze ervaring prettig was. Investeren in vastgoed is een grote uitgave waar mensen heel zeker van willen zijn. Jouw ervaring kan twijfels wegnemen en vragen beantwoorden.