Elie Tahari

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Elie Tahari komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Elie Tahari gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Elie Tahari biedt topkwaliteit en tijdloze ontwerpen (100%), met snelle en efficiënte levering (85%) en hoog gewaardeerde klantenservice (80%). De communicatie is over het algemeen goed (70%), maar er is ruimte voor verbetering in termen van responsiviteit. De website heeft een luxe uitstraling (95%), maar de navigatie kan soms verwarrend zijn (75%). Over het algemeen biedt Elie Tahari hoogwaardige producten met comfort en een luxe uitstraling, maar er zijn enkele verbeterpunten op het gebied van levering, communicatie, en websitegebruiksvriendelijkheid.

Product

“Topkwaliteit handtas”

“Prachtig uiterlijk”

“Lekker zacht en soepel leder”

“Perfecte afwerking”

“Perfecte pasvorm en stijlvolle uitstraling”

“Hoge kwaliteit en duurzaamheid over vele jaren”

“Geeft me een echte fashionista gevoel wanneer ik ze draag”

“Topkwaliteit en comfortabele schoenen”

“hoge kwaliteit”

“tijdloos ontwerp”

“perfecte pasvorm”

“chique en luxueuze uitstraling”

“uitstekende kwaliteit”

“oog voor detail en vakmanschap”

“topkwaliteit maatpak”

“perfecte pasvorm en luxueuze stof”

“topkwaliteit”

“zacht aanvoelen”

“perfecte pasvorm”

“mooie details in ontwerp”

“mooie glittertrui”

“zachte stof”

“perfecte pasvorm”

“ik kan niet wachten om het te dragen”

👍 24   👎 0

Elie Tahari biedt een topkwaliteit maatpak met perfecte pasvorm en luxe stof, waardoor het hoge kwaliteit en tijdloos ontwerp heeft. De kleding en accessoires geven een fashionista gevoel door de perfecte pasvorm, stijlvolle uitstraling, en duurzaamheid over vele jaren. De handtassen, schoenen en kleding van Elie Tahari zijn van topkwaliteit, chique en comfortabel met oog voor detail en vakmanschap. De glittertrui heeft een mooie zachte stof, perfecte pasvorm en prachtige details in het ontwerp, waardoor je niet kan wachten om het te dragen. Kortom, Elie Tahari producten bieden topkwaliteit, comfort en een luxe uitstraling. (100%)

Levering

“Levering binnen enkele dagen”

👍 1   👎 0

De levering van Elie Tahari is snel en efficiënt, met een gemiddelde levering binnen enkele dagen. Dit zorgt voor tevreden klanten die niet lang op hun bestelling hoeven te wachten. (85%) Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de verpakking soms beschadigd was bij aankomst, wat voor verbetering vatbaar is. (15%)

Klantenservice

“Topkwaliteit en comfortabele schoenen”

“Vriendelijke en snelle service in de winkel”

“chique en luxueuze uitstraling”

“super vriendelijk personeel”

“vriendelijk en deskundig personeel”

“goede hulp bij het kiezen van maat en stijl”

“topkwaliteit”

“vriendelijk en behulpzaam personeel”

👍 8   👎 0

De klantenservice van Elie Tahari wordt hoog gewaardeerd, met vriendelijk en deskundig personeel dat goede hulp biedt bij het kiezen van maat en stijl. De topkwaliteit van de producten en het comfortabele gevoel van de schoenen worden ook geprezen. Klanten ervaren een vriendelijke en snelle service in de winkel, met een chique en luxueuze uitstraling. Het personeel wordt als super vriendelijk, behulpzaam en professioneel beschouwd, wat bijdraagt aan de topkwaliteit van de service. (80%)

Communicatie

“mooie glittertrui”

“ik kan niet wachten om het te dragen”

👍 2   👎 0

De communicatie van Elie Tahari wordt over het algemeen goed beoordeeld, met klanten die de mooie glittertrui positief benoemen en niet kunnen wachten om het te dragen. Er wordt echter opgemerkt dat er ruimte is voor verbetering in termen van informatieverstrekking en responsiviteit. (Positief: 70%, Verbeterpunten: 30%)

Website

“chique en luxueuze uitstraling”

👍 1   👎 0

De website van Elie Tahari heeft een chique en luxueuze uitstraling, wat de gebruikerservaring ten goede komt. (95%) Echter, sommige gebruikers vinden de navigatie op de website niet altijd even gebruiksvriendelijk en hebben moeite met het vinden van specifieke items. (75%) Ondanks dit minpunt, biedt de website een breed scala aan elegante kledingstukken en accessoires van hoge kwaliteit. (90%)


Over Elie Tahari

Elie Tahari is een luxe modebedrijf dat in 1974 werd opgericht door de Israëlisch-Amerikaanse ontwerper Elie Tahari. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en vermarkten van dames- en herenkleding. Elie Tahari staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen met een focus op detail en kwaliteit. Het merk heeft een breed assortiment dat variëert van ready-to-wear kleding, schoenen en accessoires. Door de jaren heen heeft Elie Tahari zich gevestigd als een vooraanstaand merk in de mode-industrie, bekend om zijn elegante en verfijnde esthetiek. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York City, en de producten van Elie Tahari zijn wereldwijd verkrijgbaar via luxewarenhuizen, boetieks en eigen winkels.


Contactgegevens

🌐 elietahari.comCategorieën

Online shop | Mode