Elie Tahari

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Elie Tahari komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Elie Tahari gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Elie Tahari is snel en efficiënt, met een gemiddelde levering binnen enkele dagen. Dit zorgt voor tevreden klanten die niet lang op hun bestelling hoeven te wachten. (85%) Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de verpakking soms beschadigd was bij aankomst, wat voor verbetering vatbaar is. (15%)

“Levering binnen enkele dagen”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Luca Fontaine - 3 maanden geleden

  • Topkwaliteit en comfortabele schoenen
  • Vriendelijke en snelle service in de winkel
  • Hoge prijs, maar waard voor de mooie schoenen
  • Levering binnen enkele dagen