Elie Tahari

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Elie Tahari komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Elie Tahari gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Elie Tahari heeft een chique en luxueuze uitstraling, wat de gebruikerservaring ten goede komt. (95%) Echter, sommige gebruikers vinden de navigatie op de website niet altijd even gebruiksvriendelijk en hebben moeite met het vinden van specifieke items. (75%) Ondanks dit minpunt, biedt de website een breed scala aan elegante kledingstukken en accessoires van hoge kwaliteit. (90%)

“chique en luxueuze uitstraling”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Liam Lambert - 4 maanden geleden

  • chique en luxueuze uitstraling
  • super vriendelijk personeel
  • uitstekende kwaliteit
  • oog voor detail en vakmanschap