Takeaway.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,8

Totaal

7,8

Bestellen

9,2

Service

8,2

Prijs

6,8

Leveren

7,2
15 rating81 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

17-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Karina

Takeaway.com - Sushi besteld via Thuisbezorgd mmmm

Sushi besteld via Thuisbezorgd.
Duurde best wel lang, we moesten er nog achteraan bellen, want na een uur zaten we nog te wachten.

Maar de sushi was superlekker, de bezorger holde met gemak alle trappen op (4 hoog), dus dat was heel aardig.

En natuurlijk heel makkelijk dat je de deur niet meer uit hoeft!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


27-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Paul Schaap

Takeaway.com - Echt een uitkomst

Ja gewoon echt een uitkomst, dat Thuisbezorgd.


Natuurlijk is het beter om gewoon zelf te koken, maar als je daar geen tijd voor hebt, zoals ik vaak, dan is het heel chill om het via Thuisbezorgd te doen.

De keuze is groot, ze hebben alles gewoon, en het wordt meestal ook snel geleverd. Dat ligt een beetje aan het bedrijf.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bass

Takeaway.com - pizza bestellen voor de mannen

wij bestellen hier een beetje te vaak geloof ik haha
we wonen in een huis met 8 mannen, chil studentenhuis!
nou dan is thuisbezorgd zo gebeld natuurlijk in plaats van een kookshiftje te doen
meestal wordt het gewoon pizza maar heel soms kiezen we iets gezonders. Heeel soms haha

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Reduan

Takeaway.com - Bestellen meestal goed

Bestellen bij Thuisbezorgd gaat meestaal heel goed,
Soms izjn ze een beetje aan de late kant en dan is het niet helemaal heet meer Maar meestal dus goed. EN je weet meteen een beeetje wat er allemaal te eten is in de buurt voor als je een keer toch zelf de deur weer uit wilt!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sven

Takeaway.com - Aanradertje

Thuisbezorgd is mijn vaste vriend geworden. Het maakt niet uit of je nou zin hebt in pizza, chinees, kebab, sushi of wat dan ook, thuisbezorgd.be heeft het allemaal. Het ligt er wel aan waar je besteld of het ook daadwerkelijk lekker is, maar in de meeste gevallen is dit wel zo. Prima systeem, niks meer aan doen. Het enige nadeel is wel dat er 25 cent ideal kosten bij elke transactie worden verrekend. Ik vind dit anno 2016 niet echt logisch..

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frankie

Takeaway.com - ervaringen afhankelijk van restaurant

Soms is het goed, soms valt het tegen.
Het is denk ik meer afhankelijk van het restaurant dan van thuisbezorgd hoe de ervaringen zijn hier.
De website op zich vind ik heel goed, je kunt makkelijk zoeken naar wat je lekker vind of waar je zin in hebt en dat soort dingen. Maar voor 'Prijs' en 'Levering' ben je echt afhankelijk van het restaurant en dat is zo wisselend!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dennis van L

Takeaway.com - eten was koud

Teleurgesteld over thuisbezorgd. De laatste keer werd het eten veel later bezorgd dan dat ze zeiden, ik heb gewoon bijna een uur zitten wachten, niet normaal! En toen was het eigenlijk ook niet warm meer, lekker dan.
Niet nog een keer hier, of in ieder geval niet bij dit 'restaurant'. Jammer!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sapje

Takeaway.com - Helemaal goed

Ik kreeg een extra sapje (iets van bananensmoothie ofzo) bij mijn bestelling. Ongevraagd en helemaal gratis. Superservice!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-11-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Björn

Takeaway.com - Website doet het niet

Website doet raar bij mij
Heb geklikt op locaties in de buurt en ik zie dan wel allemaal vinkjes van locaties waar ik eten kan bestellen, maar ik kan nergens op klikken ofzo
Beetje raar dat zo'n groot bedrijf zo'n slechte website heeft
Dus nu ga ik maar gewoon naar buiten om zelf wat te halen ergens...
Wat dan nog wel handig is, is dat ik nu tenminste weet dat er op die plekken in de buurt iets zou moeten zitten.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-11-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mark

Takeaway.com - goed en snel soms koud

Ik bestel hier regelmatig
MEestal is het heel goed en snel, maar heb ook wel eens gehad dat het al een beetje koud was
maar daar eb ik een magnetron vor haha
ligt ook gewoon aan het restaurant zelf natuurlijk hoe goed het is maar ik vind het systeem
van thuisbezorgd op zich best wel goed dat je online eten kunt bestellen en dat ze het dan komen bezorgen
maar het ligt dus ook aan de kwaltiteiten van het retsaurant waar je dan bij bestelt dat is niet alleen thuisbezorgd
op zich ben ik best tevreden en bestel dus best vaak want het is lekker makkelijk
als je geen zin hebt om te koken maar wel gewoon wilt eten haha

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Patan

Takeaway.com - Sumo

Sumo is goed als je uit eten gaat bij ze. Maar niet bestellen!! Dat is echt supergore meuk!! Gewoon niet lekker en later last van men buik.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van Ven

Takeaway.com - Nieuwe toko's leren kennen

Door Thuisbezorgd.be leerde ik een hele goede toko kennen, die bij mij om de hoek zit, maar die ik toch nooit had gezien. Na de eerste keer online bestellen, ga ik er nu gewoon heen lopen. Maar zonder de website had ik het niet geweten, dus daarvoor is het heel handig!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Huis 8

Takeaway.com - Supermakkelijk

Supermakkelijk, vooral als niemand zin heeft om te koken. En genoeg keuze, dat iedereen het lekker vindt.!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jooske

Takeaway.com - Gered!

Had onverwacht eters! Mijn schoonfamilie kwam langs. Verrassing!! En of ik even te eten had voor 6 man! Maar toen dacht ik aan Thuisbezorgd en die kwamen vlug met het reddende eten. Aanrader dus, als je schoonfamilie ineens voor de deur staat.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Sjon29-09-2015

Wel een beetje lame om niet gewoon zelf te koken, Jooske. Of wil je geen indruk maken op je schoonfamilie?

29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: sebas

Takeaway.com - makkelijk maar niet warm

tis snel en goedkoop eigenlijk ook wel (ligt eraan wat je kiest op zich). maar de laatste twee keer dat ik had besteld, was het eten echt niet meer warm toen het was gebracht. dus dat is een beetje jammer. maar zelf koken is irritanter.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-08-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    2
  • Levering

    8
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Nico

Takeaway.com - Direct bij het restaurant zelf bestellen

Thuisbezorgd is prima. Maar je kan ook direct bij de middenstanders zelf bestellen meestal. Dat scheelt ze de commissie die ze aan thuisbezorgd moeten geven want die percentages zijn echt schandalig hoor ik af en toe om mee heen. Dus mijn advies; gewoon lekker de telefoon oppakken en bij de restaurants zelf bestellen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Sjon29-09-2015

Dat kan toch niet altijd? En hoe leer je die restaurants kennen dan? Het is ook goede reclame voor die bedrijven!

Anderen bekeken ook:

  • Mobile food coach

    Mobile food coach

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,2Lees ervaringen
  • Koffiediscounter.nl

    Koffiediscounter.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,4Lees ervaringen
  • Onlinevismarkt

    Onlinevismarkt

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 10Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Takeaway.com

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Takeaway.com?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Takeaway.com

Takeaway.com: Ervaringen
Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom: je bent een restaurant met fantastische gerechten, maar niemand weet je te vinden. Dan is het handig dat er een website is waar deze mensen elkaar vinden. Maar hoe goed werkt de website, is het aanbod groot en de levering snel? Voordat je straks met een weeïge pizza zit en alsnog zelf moet koken, is het handig om eerst te lezen hoe anderen deze dienst beoordelen. En dan eet jij vanavond misschien wel de sterren van de hemel, heerlijk in je eigen huis!

Over
Takeaway.com werd opgericht in 2000 uit frustratie over de beperkte mogelijkheden online iets te eten te bestellen (dat leek alleen in Belgie te kunnen). Inmiddels is het international bedrijf marktleider op het gebied van online eten bestellen in België. Meer dan vijfduizend bezorgende restaurants bieden op Takeaway.com hun waren aan en samen zijn zij goed voor meer dan een miljoen bestellingen per maand. Onder die vijfduizend valt dat gezellige café om de hoek van de straat, maar ook grote ketens als Domino’s en New York Pizza, Spare Ribs Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s. Wat je ook wilt eten en hoeveel geld je daar ook voor over hebt, op Takeaway.com kun je altijd wel iets vinden. Vergeleken met concurrenten heeft Takeaway.com bovendien de meest uitgebreide dekking in België. Mocht je toch in een wijk wonen zonder restaurants van Takeaway, dan kun je daar melding van maken via de website en dan doen ze er wat aan. Iedereen te eten!



Hoe werkt Takeaway.com? Ze leggen het zelf even uit in de filmpje!

Diensten van
Eten bestellen kan bij Takeaway.com op verschillende manieren. In vier stappen kun je op de website precies bestellen waar jij net zin in hebt. De interface is helder: je geeft je locatie door, kiest een restaurant in de buurt, selecteert van de kaart wat je wilt eten en gaat het bestelproces in. Betalen kan contant bij het bezorgen of online met iDeal, PayPal of credit card (MasterCard, VISA, American Express). Informatie over bezorgkosten, betaalmethoden, ingrediënten en wat je maar verder wilt weten, staat duidelijk in beeld. Voor wie een account aanmaakt, zijn er meer mogelijkheden, zoals het bewaren van favoriete restaurants en het toevoegen van meerdere bezorgadressen. De website is echter niet de enige plek waar de hongerige mens terecht kan: er zijn ook mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Heb je eenmaal besteld, dan kun je je bestelling tot aan de deur volgen door middel van Food Tracker en zo dat gebraden kippetje steeds dichter bij zien komen. 

Klachten over
Voor vragen of problemen is er een klantenservice bereikbaar van 10.00 tot 23.00, toegankelijk voor zowel consumenten als bezorgrestaurants. Wanneer het eten vies is of de service van het restaurant te wensen overlaat, dan moet je met klachten bij de desbetreffende partij zijn; Takeaway.com is slechts tussenpersoon en doorgeefluik. Ze hebben dus geen invloed op de kwaliteit van de service, de duur van de bezorging of de kwaliteit van het door het restaurant geleverde eten. Je kunt je klachten wel kwijt bij Takeaway.com, maar die sturen het dan door naar het restaurant met het verzoek contact met je op te nemen om het euvel te verhelpen. Wel kun je via het beoordelingsformulier laten weten wat je van een restaurant vindt, opdat anderen een goede keuze kunnen maken. Net zoals je dat hier op ErvaringenSite kunt doen met Takeaway.com zelf! Dus… heb je je honger gestild met een pizza, Chinese rijsttafel, shoarma of sushi via Takeaway.com? Laat dan hier je beoordeling achter! 

 

Deze site was vorige bekend als

Kijk! Wist je dit al over Pizza.be? Onze site is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met Op onze site nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming, zoals Pizza.be.

Over Pizza.be
Pizza.be is een onderdeel van Takeaway.com. Het is de marktleider op het gebied van het bezorgen van eten, gefocust op het verbinden van consumenten en restaurants via een platform in 10 Europese landen en een in Vietnam. Het biedt goede aanbiedingen en volop gemak. Het bedrijf is in 2000 opgericht door Jitse Groen Hij is bekend geworden met Takeaway.com in België.  

Het is een bedrijf wat een sterke groei heeft doorgemaakt. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Hieronder de contactgegevens. 
Takeaway.com B.V.
Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam
The Netherlands
Diensten van Pizza.be

Het is mogelijk om een pizza te bestellen, Chinees, Pita, Sushi en tal van meer eten. Er zijn geen servicekosten en je kunt contant afrekenen of via Mister Cash, Bancontact, Paypal of de creditcard.  Je hebt een prijsgarantie op alle gerechten en kunt het eten volgen via Food Tracker. Het is mogelijk om bij 1500 restaurants een bestelling te doen en er een beoordeling achter te laten.  

Klachten, tips en complimenten over Pizza.be
Is er iets misgegaan? Dan is het goed om een klacht in te dienen om het probleem uit de wereld te helpen. Gaat er iets goed? Wees dan ook zo eerlijk om een eerlijke review achter te laten. 

Heb jij ervaring met Pizza.be? 
Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Op onze site helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook van andere Belgische bedrijven is dit mogelijk.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!