ErvaringenSite

  Ervaringen Wijnvoordeel.nl

  Niets biedt zo een heerlijk ontspannen gevoel, na een dagje hard werken, dan het glaasje wijn op het dakterras! Magnifiek! Bent u dat niet met mij eens? Wilt u als wijnliefhebber genieten van een fantastische wijnselectie online aangeboden? Benieuwd naar de recente aanbiedingen aan wijnen? Wat hebt u het liefst: rode, witte, robuuste, soepele wijn? Of kiest u liever voor een wijn licht van smaak? Nog geen wijnkenner misschien? Ga met ErvaringenSite op wijnreis en bekijk alle wijnsoorten en de bijbehorende kenmerken!

  Bekijk het overzicht en leer over wijn, want er is nogal wat te leren over de verschillende soorten wijn die er worden aangeboden en ook van de aanbiedingen? Wij van ErvaringenSite helpen u graag op weg om een nuchter besluit te nemen bij de aankoop van uw wijn. ErvaringenSite heeft ook een uitgebreid aanbod aanreviews, waardoor u kunt weten welke keus u kunt maken bij uw zoektocht naar de voor u heerlijk sensationele soorten wijn.

  Over Wijnvoordeel
  Wijnvoordeel opgericht in 1999 is de online winkel waar de wijnliefhebber terecht kan voor een aanbod van meer dan 400 verschillende wijnen. De wijnen komen uit verschillende landen van de wereld. René en Henriette startten dit bedrijfje vanuit zolderkamer., terwijl hij een goed draaiend advies bureau had. Als wijnliefhebber was het voor hem niet moeilijk om een keuze te maken om dit bedrijf op te zetten. Zijn hobby werd zijn werk en met behulp van het boek “HTML voor dummies” kwam in 1999 zijn eerste website tot stand.

  De missie van Wijnvoordeel namelijk het aanbieden van gerenommeerde wijn voor een lage prijs is tot vandaag nog overeind gebleven.

  Producten en diensten van Wijnvoordeel
  Bij Wijnvoordeel kunt u terecht voor diverse pakketten Rode Wijn; Witte Wijn; Rosse Wijn en Mousserende Wijn. Diverse soorten wijnen en smaakprofielen, voornamelijk afkomstig van producten van wijnproducerende landen te weten Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland. Enkele druiven rassen uit zijn aanbod zijn: Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah en Chardonnay. In de Wijnoutlet, kan men online terecht voor diverse wijnvoordelen en wijnaanbiedingen, waaronder de wijncadeaus.

  Complimenten, klachten en tips voor Wijnvoordeel
  U kunt uw wijn bestellen via het internet. De Online shop is 24 uur per dag bereikbaar en achteraf betalen mag. De betaalmogelijkheden zijn iDEAL, Afterpay, PayPal en de creditcard. Het wordt bij u thuisbezorgd via de bezorgdienst van Wijnvoordeel! Bestellingen die nu op werkdagen vóór 16:00 uur worden geplaatst, worden binnen 1 werkdag bij u geleverd. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. U ontvangt een track & trace nummer, zodat u de bestelling online kunt volgen. Indien uw wijn niet naar wens is, dan kunt u bij Wijnvoordeel uw wijn kosteloos terug te sturen binnen 14 dagen na aflevering door simpelweg contact op te nemen met de klantenservice.

  Hebt u ook ervaring met Wijnvoordeel en haar dienstverlening? Hoe vindt u haar klantenservice? Houdt Wijnvoordeel zich aan de gemaakte afspraken? We lezen graag uw opinie op onze website. Uw ervaring delen, helpt niet alleen u als klant, maar kan bijdragen tot nodige verbeteringen van de producten en/of dienstverlening bij Wijnvoordeel.

  U bent zelf ook welkom om reviews van andere klanten te lezen op onze website over Wijnvoordeel.

  BIJ ALLE RESTAURANTS TEGELIJKERTIJD ETEN BESTELLEN !! - De Bakkertjes #487

  Wijnvoordeel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wijnvoordeel.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wijnvoordeel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wijnvoordeel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wijnvoordeel.nl actief?

  Wijnvoordeel.nl is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn & bier

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wijnvoordeel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.