Wijnvoordeel.nl

Alle reviews

Wijnvoordeel.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DrankDozijn merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
DrankDozijn
0 reviews

Koop je graag online en wil je je bestaande drankvoorraad aanvullen of iemand verrassen met een fles wijn, bier of rum? Werp dan eens een blik op d...

Monster merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Monster
0 reviews

Monster, voluit ook wel Monster Energy, is een Amerikaans merk voor energiedrank. Het merk is in handen van de Hansen Beverage Company. In een groo...

BereVini merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
BereVini
0 reviews

Eindelijk wat tijd vrij in uw drukke dagschema. Geen werk te doen, geen kinderen bij de hand. U hebt een heel weekeindje voor u en uw partner vrij....

Brouwland merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Brouwland
0 reviews

Wijn is niet meer weg te denken in het leven van de wijnliefhebber. Hebt u plannen om uw eigen alcoholisch bedrijf op te starten? Of bent u bezig u...

Wijnvoordeel.nl

Niets biedt zo een heerlijk ontspannen gevoel, na een dagje hard werken, dan het glaasje wijn op het dakterras! Magnifiek! Bent u dat niet met mij eens? Wilt u als wijnliefhebber genieten van een fantastische wijnselectie online aangeboden? Benieuwd naar de recente aanbiedingen aan wijnen? Wat hebt u het liefst: rode, witte, robuuste, soepele wijn? Of kiest u liever voor een wijn licht van smaak? Nog geen wijnkenner misschien? Ga met ErvaringenSite op wijnreis en bekijk alle wijnsoorten en de bijbehorende kenmerken!

Bekijk het overzicht en leer over wijn, want er is nogal wat te leren over de verschillende soorten wijn die er worden aangeboden en ook van de aanbiedingen? Wij van ErvaringenSite helpen u graag op weg om een nuchter besluit te nemen bij de aankoop van uw wijn. ErvaringenSite heeft ook een uitgebreid aanbod aanreviews, waardoor u kunt weten welke keus u kunt maken bij uw zoektocht naar de voor u heerlijk sensationele soorten wijn.                                             

Over Wijnvoordeel
Wijnvoordeel opgericht in 1999 is de online winkel waar de wijnliefhebber terecht kan voor een aanbod van meer dan 400 verschillende wijnen. De wijnen komen uit verschillende landen van de wereld. René en Henriette startten dit bedrijfje vanuit zolderkamer., terwijl hij een goed draaiend advies bureau had. Als wijnliefhebber was het voor hem niet moeilijk om een keuze te maken om dit bedrijf op te zetten. Zijn hobby werd zijn werk en met behulp van het boek “HTML voor dummies” kwam in 1999 zijn eerste website tot stand.  

De missie van Wijnvoordeel namelijk het aanbieden van gerenommeerde wijn voor een lage prijs is tot vandaag nog overeind gebleven.

Producten en diensten van Wijnvoordeel
Bij Wijnvoordeel kunt u terecht voor diverse pakketten Rode Wijn; Witte Wijn; Rosse Wijn en Mousserende Wijn. Diverse soorten wijnen en smaakprofielen, voornamelijk afkomstig van producten van wijnproducerende landen te weten Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland. Enkele druiven rassen uit zijn aanbod zijn: Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah en Chardonnay. In de Wijnoutlet, kan men online terecht voor diverse wijnvoordelen en wijnaanbiedingen, waaronder de wijncadeaus.

Complimenten, klachten en tips voor Wijnvoordeel
U kunt uw wijn bestellen via het internet. De Online shop is 24 uur per dag bereikbaar en achteraf betalen mag. De betaalmogelijkheden zijn iDEAL, Afterpay, PayPal en de creditcard. Het wordt bij u thuisbezorgd via de bezorgdienst van Wijnvoordeel! Bestellingen die nu op werkdagen vóór 16:00 uur worden geplaatst, worden binnen 1 werkdag bij u geleverd. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. U ontvangt een track & trace nummer, zodat u de bestelling online kunt volgen. Indien uw wijn niet naar wens is, dan kunt u bij Wijnvoordeel uw wijn kosteloos terug te sturen binnen 14 dagen na aflevering door simpelweg contact op te nemen met de klantenservice.

Hebt u ook ervaring met Wijnvoordeel en haar dienstverlening? Hoe vindt u haar klantenservice? Houdt Wijnvoordeel zich aan de gemaakte afspraken? We lezen graag uw opinie op onze website. Uw ervaring delen, helpt niet alleen u als klant, maar kan bijdragen tot nodige verbeteringen van de producten en/of dienstverlening bij Wijnvoordeel.

U bent zelf ook welkom om reviews van andere klanten te lezen op onze website over Wijnvoordeel.