ErvaringenSite

  Ervaringen Vivino

  Een goede fles wijn bij het eten kan een wereld van verschil maken. Vind je het lekker om af en toe een wijntje te drinken bij het eten? Of ben je een zelfs een echte wijnliefhebber dan weet je waar we het over hebben. Maar hoe kom je er nou achter wat de juiste fles wijn bij een bepaalde maaltijd is? Ook wanneer je een fles wijn wilt openen op de bank in je eentje, met z’n tweeën of zelfs een aantal vrienden dan is het fijn als je een bedrijf weet die verstand van zaken heeft en die je kan helpen bij de gewenste fles. Vaak in de lokale drankhandel hebben ze wel verstand van de verschillende soorten die ze op de plank hebben staat, maar is het aanbod beperkter dan bijvoorbeeld een online drankzaak. Vivino richt enkel en alleen op wijn en de kans is groot dat je hun naam tegenkomt wanneer je online naar wijn zoekt. Maar hebben ze ook daadwerkelijk verstand van wijn? Hoe zitten ze met hun prijzen? Hebben ze een betrouwbare leveringstijd? Antwoord op dit soort vragen kun je hier op onze site lezen. Ervaringen, reviews en klachten van consumenten die al eerder bij Vivino besteld hebben of in contact zijn geweest met het bedrijf zijn een waardevolle bron van informatie voordat je zelf een keuze maakt om zaken met ze te doen.

  Over Vivino

  Met 5 kantoren en meer dan 250 personeelsleden verspreid over 3 continenten is Vivino de grootste online wijn marktplaats. Je kunt van Vivino gebruikmaken via hun website of via de app die ze hebben ontwikkeld. De app is de meest gedownloade wijn app ter wereld aldus Vivino en heeft gebruikersaantallen in de miljoenen. Zowel de website als de app is dusdanig opgezet dat de consument met het aanklikken van een aantal parameters vrij snel tot een aantal soorten wijn geraakt die aldus Vivino overeenkomen met de wensen van de klant.

  de hele dag alleen maar KFC eten.. 24 UUR KFC MUKBANG :)

  Producten van Vivino

  Op basis van wijnsoorten kan er gezocht worden in het aanbod van Vivino. De soorten zijn onder te verdelen in; rood, wit, rosé, sparkling, port, en dessertwijnen. Je kunt aangeven wat je budget is en welke score de wijn moet hebben op basis van ervaring van andere gebruikers van de site of app. Per wijnsoort wordt een beschrijving gegeven, een prijs, reviews en wordt aangegeven waar je deze wijn goed bij kan combineren. Naast de juiste wijn te zoeken op wijnsoort kan men dit ook doen op soorten druif, regio waar de wijn vandaan komt of juist uitgereikte Vivino awards. Daarnaast hebben ze meerdere ranglijsten gemaakt waar de wijnen op verschillende argumenten zijn beoordeeld. Op de app en website hebben ze een uitgebreide lijst van wat zij noemen “pairings” gemaakt. Op basis van wat men van plan is om te eten tijdens het drinken van de wijn, suggereert Vivino dan wijnsoorten. Zo zal men bijvoorbeeld een witte wijn suggereren voor vis en juist een rode wijn voor vleesgerechten. Vivino probeert het aanbod van wijn zo overzichtelijk mogelijk te presenteren aan de consument.

  Uw mening over Vivino

  Bent u na het gebruiken van de Vivino app of hun website enthousiast over hun diensten dan horen we het graag. Of wanneer u juist niet tevreden bent horen wij dit ook graag. Help ons een duidelijk beeld te schetsen van Vivino.

  Vivino
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vivino

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vivino een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vivino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vivino actief?

  Vivino is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn & bier

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.