BereVini

Alle reviews

BereVini

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DrankDozijn merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
DrankDozijn
0 reviews

Koop je graag online en wil je je bestaande drankvoorraad aanvullen of iemand verrassen met een fles wijn, bier of rum? Werp dan eens een blik op d...

Wijnvoordeel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Wijnvoordeel.nl
0 reviews

Niets biedt zo een heerlijk ontspannen gevoel, na een dagje hard werken, dan het glaasje wijn op het dakterras! Magnifiek! Bent u dat niet met mij ...

Monster merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Monster
0 reviews

Monster, voluit ook wel Monster Energy, is een Amerikaans merk voor energiedrank. Het merk is in handen van de Hansen Beverage Company. In een groo...

Brouwland merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Brouwland
0 reviews

Wijn is niet meer weg te denken in het leven van de wijnliefhebber. Hebt u plannen om uw eigen alcoholisch bedrijf op te starten? Of bent u bezig u...

BereVini

Eindelijk wat tijd vrij in uw drukke dagschema. Geen werk te doen, geen kinderen bij de hand. U hebt een heel weekeindje voor u en uw partner vrij. Een date zonder wijn, dat ziet u niet voor elkaar. Omdat u zo een wijnliefhebber bent is het niet zo makkelijk om een bedrijf te vinden dat u wijnsoorten kan aanbieden, die u niet eerder hebt geproefd. Gelukkig dat er nog wijnbedrijvendie de waarde kennen van goede wijn. Wilt u meer over de deze wijnbedrijven weten? Bezoek dan gerust ErvaringeSite voor de reviews. Deze reviews verschaffen u meer informatie over het bedrijf zelf, de aangeboden producten en diensten, maar ook hoe het staat met de complimenten en klachten voor het bedrijf. Lees over de ervaringen van klanten en plaats ook uw eigen ervaring in een review!

Over BereVini
BereVini is gegroeid van een klein bedrijf tot een wereldbekend wijnbedrijf. Het bedrijf is ontstaan vanuit de vaderlandsliefde voor Italië. De oprichting van webshop(in 1955), die Italiaanse wijnen verkoopt, is een droom die realiteit is geworden. BereVini zorgt ervoor dat in de webshop de beste wijnen en producten uit de verschillende regio’s worden aangeboden. De klanten van BereVini kunnen 1x24 uur hun bestellingen plaatsen via een Belgische webshop en veilig betalen voor hun producten. Het bedrijf is gevestigd aan de Silvesterdennenlaan 16 te België.

Producten en diensten van BereVini
In de webshop van BereVini vindt u verschillende merken wijnsoorten als de Rode wijnsoorten, Witte wijnsoorten, Rosé wijnen en Sprankelende wijnen. U bent verder terecht voor al uw non-alcoholische wijnen zoals de Cedrata Baladin, Cola Baladin, Ginger Rouge, Abbondio Chiara Tonica, Rossella Aperitivo Bitter en Aranciata Allegra. Bij BereVini zijn er voor proefpakketten beschikbaar. Deze proefpakketten worden samengesteld op basis van uw budget en smaak. Wenst u een proefpakket? Dan kunt u dit kenbaar maken via emaol, telefoon of sms. Bij BereVini hebben de standaard klanten kans op de cadeaubonnen van het bedrijf die liggen tussen minimaal € 25 en maximaal € 500. BereVini die zich ook bewust is van de milieu-aspecten, is ook aangesloten aan organisatie voor verduurzaming van mens en milieu.

Verzekeringen, garantie & betalingen bij BereVini.
U kunt de klantenservice van BereVini bereiken via het telefoonnummer 0032 488 70 11 82 of een mailtje versturen via info@berevini.eu. U kunt BereVini volgen via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. U kunt u verder inschrijven voor de nieuwsbrief van de webshop, zodat u op de hoogte gehouden wordt van alle nieuwe producten die het bedrijf in voorraad heeft. Verder kunt u veilig betalen via iDEAL, VISA, MasterCard, PayPal Maestro en Bancontact.

Complimenten, klachten en tips voor BereVini
Goede klantenservice is voor BereVini de eerste regel binnen het bedrijf. Staat u bekend bij BereVini? Bent u ook een wijnliefhebber? Laat uw ervaring met BereVini weten aan ErvaringenSite, door uw ervaring te plaatsen in een review. Dit review plaatst u dan op de site van ervaring.be. Zo kunnen toekomstige klanten van BereVini weten hoe het precies zit met het bedrijf.

Door het delen van uw review helpt u uw naaste in het maken van de juiste keuze Bent u geïnteresseerd in andere bedrijven naast BereVini? Dan kunt u een bezoekje brengen aan de site van ervaringen.be.