ErvaringenSite

  Ervaringen BereVini

  Eindelijk wat tijd vrij in uw drukke dagschema. Geen werk te doen, geen kinderen bij de hand. U hebt een heel weekeindje voor u en uw partner vrij. Een date zonder wijn, dat ziet u niet voor elkaar. Omdat u zo een wijnliefhebber bent is het niet zo makkelijk om een bedrijf te vinden dat u wijnsoorten kan aanbieden, die u niet eerder hebt geproefd. Gelukkig dat er nog wijnbedrijvendie de waarde kennen van goede wijn. Wilt u meer over de deze wijnbedrijven weten? Bezoek dan gerust ErvaringeSite voor de reviews. Deze reviews verschaffen u meer informatie over het bedrijf zelf, de aangeboden producten en diensten, maar ook hoe het staat met de complimenten en klachten voor het bedrijf. Lees over de ervaringen van klanten en plaats ook uw eigen ervaring in een review!

  Over BereVini
  BereVini is gegroeid van een klein bedrijf tot een wereldbekend wijnbedrijf. Het bedrijf is ontstaan vanuit de vaderlandsliefde voor Italië. De oprichting van webshop(in 1955), die Italiaanse wijnen verkoopt, is een droom die realiteit is geworden. BereVini zorgt ervoor dat in de webshop de beste wijnen en producten uit de verschillende regio’s worden aangeboden. De klanten van BereVini kunnen 1x24 uur hun bestellingen plaatsen via een Belgische webshop en veilig betalen voor hun producten. Het bedrijf is gevestigd aan de Silvesterdennenlaan 16 te België.

  Producten en diensten van BereVini
  In de webshop van BereVini vindt u verschillende merken wijnsoorten als de Rode wijnsoorten, Witte wijnsoorten, Rosé wijnen en Sprankelende wijnen. U bent verder terecht voor al uw non-alcoholische wijnen zoals de Cedrata Baladin, Cola Baladin, Ginger Rouge, Abbondio Chiara Tonica, Rossella Aperitivo Bitter en Aranciata Allegra. Bij BereVini zijn er voor proefpakketten beschikbaar. Deze proefpakketten worden samengesteld op basis van uw budget en smaak. Wenst u een proefpakket? Dan kunt u dit kenbaar maken via emaol, telefoon of sms. Bij BereVini hebben de standaard klanten kans op de cadeaubonnen van het bedrijf die liggen tussen minimaal € 25 en maximaal € 500. BereVini die zich ook bewust is van de milieu-aspecten, is ook aangesloten aan organisatie voor verduurzaming van mens en milieu.

  Verzekeringen, garantie & betalingen bij BereVini.
  U kunt de klantenservice van BereVini bereiken via het telefoonnummer 0032 488 70 11 82 of een mailtje versturen via info@berevini.eu. U kunt BereVini volgen via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. U kunt u verder inschrijven voor de nieuwsbrief van de webshop, zodat u op de hoogte gehouden wordt van alle nieuwe producten die het bedrijf in voorraad heeft. Verder kunt u veilig betalen via iDEAL, VISA, MasterCard, PayPal Maestro en Bancontact.

  Complimenten, klachten en tips voor BereVini
  Goede klantenservice is voor BereVini de eerste regel binnen het bedrijf. Staat u bekend bij BereVini? Bent u ook een wijnliefhebber? Laat uw ervaring met BereVini weten aan ervaringensite.be, door uw ervaring te plaatsen in een review. Dit review plaatst u dan op de site van ervaring.be. Zo kunnen toekomstige klanten van BereVini weten hoe het precies zit met het bedrijf.

  Door het delen van uw review helpt u uw naaste in het maken van de juiste keuze Bent u geïnteresseerd in andere bedrijven naast BereVini? Dan kunt u een bezoekje brengen aan de site van ervaringen.be.

  24 UUR alleen maar RODE dingen ETEN & DRINKEN!

  BereVini
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BereVini

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BereVini een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BereVini. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BereVini actief?

  BereVini is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn & bier

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BereVini gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.