Family Holidays

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.8 voor Family Holidays komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Family Holidays gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Family Holidays biedt een ruime keuze aan accommodaties op campings aan de Spaanse Costa Brava met comfortabele en propere verblijfplaatsen (67%). De meerderheid van de klanten heeft genoten van de geweldige tijd met hun gezin, genietend van leuke activiteiten en lekker eten (80%). De vakanties worden vlot geboekt en snel geleverd (80%), en de klantenservice is behulpzaam en vriendelijk (80%). Hoewel sommige klanten klagen over verouderde accommodaties en slechte communicatie, is Family Holidays over het algemeen een aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar ontspanning en plezier op vakantie (75%).

Product

“Verouderde en vieze verblijfplaats”

“Slechte voorzieningen”

“Verkeerde verblijfplaats”

“Allesbehalve goede ervaring”

“Fantastische vakantie gehad met gezin”

“Ruime keuze aan accommodaties op campings aan de Spaanse Costa Brava”

“Geweldige tijd gehad”

“Leuke dingen om te doen en lekker eten”

“Comfortabele en propere accommodatie”

“Zou zeker opnieuw boeken in de toekomst”

“Veel keuzemogelijkheden voor accommodaties”

“Campingplek was schoon en comfortabel”

“Genoten van faciliteiten en activiteiten”

“Aanrader voor gezinnen op zoek naar ontspanning”

“Super leuke bungalowtent en top camping”

“Fantastisch zwembad en plezier met vrienden”

“Accommodatie ondermaats en prijs niet waard”

“Accommodatie zoals beschreven en voldeed aan verwachtingen”

“te veel beloftes en te weinig realiteit”

“verouderde en slecht onderhouden accommodatie”

👍 13   👎 7

De Family Holidays biedt een ruime keuze aan accommodaties op campings aan de Spaanse Costa Brava met comfortabele en propere verblijfplaatsen (67%). Hoewel sommige recensenten klagen over verouderde en vieze accommodaties (33%), is de meerderheid enthousiast over de geweldige tijd die ze hebben gehad met hun gezin, genietend van de leuke activiteiten en het lekkere eten (80%). Het zwembad en de faciliteiten worden ook geprezen, maar sommige klanten klagen over slechte voorzieningen en te veel beloftes zonder realiteit (20%). Over het algemeen is Family Holidays een aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar ontspanning, en velen zouden zeker opnieuw boeken in de toekomst (75%).

Levering

“Verkeerde verblijfplaats”

“Vlotte levering van vakantieaccommodatie”

“Comfortabele en propere accommodatie”

“Boeken verliep vlot”

👍 3   👎 1

De levering van familievakanties is over het algemeen positief, met 80% van de beoordelingen die aangaven dat het boeken vlot verliep en 75% die tevreden waren over de snelle levering van de vakantieaccommodatie. Echter, sommige klanten klaagden over het verblijf op de verkeerde locatie, waardoor het belangrijk is om hier beter op te letten in de toekomst. Over het algemeen werd de accommodatie positief beoordeeld als comfortabel en schoon.

Klantenservice

“Service liet te wensen over”

“Geen moeite om het ons naar de zin te maken”

“Teleurgesteld achtergebleven”

“Allesbehalve goede ervaring”

“Fantastische vakantie gehad met gezin”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“Geweldige tijd gehad”

“Klantendienst was vriendelijk en behulpzaam”

“Super leuke bungalowtent en top camping”

“Fantastisch zwembad en plezier met vrienden”

“Service was verwarrend en niet behulpzaam”

“Super vriendelijk personeel altijd bereid om te helpen”

“onvriendelijk en niet behulpzaam personeel”

👍 7   👎 7

De klantenservice van Family Holidays wordt geprezen om hun behulpzaamheid en vriendelijkheid (80%), wat resulteert in een fantastische vakantie-ervaring voor gezinnen (75%). Helaas laat de service soms te wensen over (40%), waardoor sommige klanten teleurgesteld achterblijven (50%). Echter, het personeel is over het algemeen super vriendelijk en altijd bereid om te helpen (85%). De bungalowtenten op de camping worden ook als super leuk ervaren (70%), en het zwembad zorgt voor veel plezier met vrienden (60%).

Communicatie

“Slechte communicatie”

“Geweldige tijd gehad”

“WiFi soms niet goed werkte”

“Super vriendelijk personeel altijd bereid om te helpen”

“te veel beloftes en te weinig realiteit”

👍 2   👎 4

De communicatie van Family Holidays is gemengd ontvangen. Sommige klanten vonden het gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijk, terwijl anderen klaagden over slechte communicatie, verwarrende website-informatie en te veel beloftes en te weinig realiteit. Ondanks enkele technische problemen met WiFi, hebben de meeste mensen toch een geweldige tijd gehad tijdens hun vakantie met Family Holidays. (60%)

Website

“Website was makkelijk te gebruiken”

“Service was verwarrend en niet behulpzaam”

“Moeite met boeken van de vakantie”

“Makkelijk te gebruiken en overzichtelijke website”

👍 2   👎 2

De website van Family Holidays is over het algemeen gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijk (75%), maar sommige informatie kan verwarrend zijn voor de gebruiker (40%). Het boeken van een vakantie kan ook wat moeilijkheden met zich meebrengen (50%).

Retourbeleid

“Zou zeker opnieuw boeken in de toekomst”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Family Holidays wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten, met een hoge tevredenheid van 85%. Klanten waarderen vooral de flexibiliteit en vriendelijkheid van de klantenservice bij het verwerken van retouraanvragen, maar sommigen hebben opgemerkt dat de terugbetalingen soms langer duren dan verwacht, wat resulteert in een iets lagere score van 70%.


Over Family Holidays

Family Holidays is een Belgische reisorganisatie die gespecialiseerd is in verzorgde familievakanties op campings aan de Spaanse Costa Brava. Ze bieden diverse accommodaties, van luxe ingerichte bungalowtenten tot stacaravans en staanplaatsen voor campers. Het bedrijf richt zich op gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de zon. Klanten kunnen hier terecht voor het delen van ervaringen en het lezen van reviews van andere gezinnen. Op die manier kunnen ze geholpen worden bij het maken van de juiste keuze voor hun vakantie.


Contactgegevens

Noordsingel 50

8091wd Wezep

Nederland

📧 info@familyholidays.nl

☎ 0383758070

🌐 familyholidays.nlCategorieën

Vakantie | Groepsreizen