ErvaringenSite

  Ervaringen Eurocamp

  Op zoek naar een leuke vakantie met kinderen of vrienden onder elkaar? Wat dacht je van een gezellig, ontspannen vakantiepark? Kijk eens bij Eurocamp! Wat klanten vinden van Eurocamp lees je hier op ErvaringenSite. Heb je ervaring met Eurocamp? Laat dan zeker een reactie achter, zo help je toekomstige reizigers bij het nemen van een beslissing.

  Over Eurocamp

  Eurocamp is een van origine Brits bedrijf dat vakanties in vakantieparken aanbiedt over heel Europa. Je vindt campings in Nederland, Luxemburg, Duistland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en Kroatië. Meer dan 500 000 vakantiegangers maken ieder jaar gebruuik van hun service. Eurocamp bezit de vakantieparken niet zelf maar werkt samen met plaatselijke campings. Je kan bij hen terecht in 180 parken. Eurocamp biedt hun eigen kids' club aan zodat kinderen zich zeker niet vervelen tijdens hun vakantie. Bij Eurocamp kan je ook terecht voor auto verhuur, het boeken van vluchten, overtochten, transfers, tussenstops bij hotels en meer.


  Ontdek de vele accomodaties van Eurocamp!

  Diensten van Eurocamp

  Bij Eurocamp kan je terecht voor een leuke ontspannen vakantie in een vakantiepark. Bij Eurocamp vinden ze vrijheid vrij belangrijk. Je bent er vrij om te doen en laten wat je wil, je kan aankomen en vertrekken op de dag van jouw keuze, je kan kiezen welke accommodatie je wil, standaard of super de luxe, je kan verschillende camping combineren en Eurocamp heeft een Gratis Mooi Weer Garantie, als er slecht weer voorspeld wordt bij de camping kan je gratis je vakantie omboeken naar een andere camping met beter weer.

  Bij Eurocamp betaal je ook geen kosten voor schoonmaak of borg, ze hebben altijd een goede prijs en ze bieden enkel de best gewaardeerde campings aan in Europa. Eurocamp is al 40 jaar een betrouwbare organisatie met heel wat tevreden klanten. Ze hebben hun eigen medewerkers op de camping zodat je zeker bent dat de camping is zoals vermeld op de website.

  Klachten of vragen voor Eurocamp

  Heb je vragen f een klacht over Eurocamp? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon en via e-mail. Eurocamp heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met een hele boel veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Eurocamp? Heb je net een heerlijke vakantie achter de rug? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Eurocamp. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een vakantie te boeken bij Eurocamp? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Eurocamp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Vakantie

  Niet boeken voor Frankrijk!!!!!!! We hadden enkele maanden geleden geboekt en voorschot gegeven voor reis vanaf 1/7. Vorige week venamen we dat vanaf 15/6 de grenzen opengaan. Ook op site van eurocamp venamen we dat vanaf 19/6 alles in orde komt. We storten vervolgens het tweede deel van ons bedrag. Vier dagen erna ontvangen we een annulering ingevolge corona. Voucher enkel een jaar geldig. We merken wel dat de camping open is en enkele kilometers verder kunnen boeken bij eurocamp in een minder gunstig gelegen camping. We kunnen de voucher niet gebruiken daar het bedrag in 1 keer dient te worden betaald en de camping iets duurder is. (we willen namelijk geen 2de voucher) Eurocamp is noch telefonisch noch per mail te bereiken. Het lijkt ons dat ze andere motieven hebben dan corona.

  Door: Toen Johan10-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Eurocamp

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eurocamp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Eurocamp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eurocamp actief?

  Eurocamp is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eurocamp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.