ErvaringenSite

  Ervaringen Allcamps

  Meningen, commentaren en reviews van klanten over website zijn erg belangrijk, in het bijzonder als het gaat over sites die vakanties en accommodaties in het buitenland aanbieden. Hoe is het gesteld met de kwaliteit en service ter plaatse van de camping, het hotel of vakantieappartement dat je wilt boeken? Is er ondersteuning in het geval van nood? Kun je in je eigen taal met vragen bij de receptie terecht? Hoe schoon zijn de accommodaties? Het zijn allemaal vragen waar andere vakantiegangers je antwoord op kunnen geven. Je hoeft alleen maar de reviews die zij op onze website achtergelaten hebben door te lezen om een overzichtelijk beeld over al deze zaken te krijgen. Op die manier kom je zonder moeite al een stuk dichter bij het reserveren van jouw droomvakantie.

  Over Allcamps

  Allcamps biedt gezinnen sinds 2006 diverse vakantiemogelijkheden. Sinds dat jaar is het aantal families dat volgens de website jaarlijks een vakantie boekt bij deze reisorganisatie vertienvoudigd. In 2018 is deze website onderdeel geworden van Camping Vision, een grote aanbieder van campingvakanties in Europa. In totaal kunnen reizigers kiezen uit bestemmingen in 16 verschillende landen. De vooruitbetaalde reissom is in het geval van faillissement van deze organisatie gewaarborgd omdat Allcamps is aangesloten bij het SGR. Het is een internationaal bedrijf met kantoren in Zwitserland, Nederland en Denemarken maar als je vragen hebt over de aangeboden accommodaties of voorwaarden kun je gewoon een Belgisch telefoonnummer gebruiken. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag telefonisch tussen 10.00 en 14.00 uur bereikbaar. Natuurlijk kun je ook een mailtje sturen als je dat prettiger vindt.

  Dopebwoy & Jonna Fraser - Vakantie (prod. SRNO)

  De producten van Allcamps

  Met de duidelijk zichtbare zoekfunctie kun je direct een selectie maken uit de meer dan 800 campings die Allcamps te bieden heeft. Zo zijn er onder andere verblijven te boeken in Spanje, Kroatië, Slovenië, Italië en Hongarije. Zodra de resultaten zichtbaar zijn kun je elke bestemming apart bekijken, er staat duidelijk vermeld over welke faciliteiten een camping beschikt en wat de prijzen voor de verschillende accommodaties zijn. Als je besluit te boeken heb je na het invullen van je persoonlijke gegevens de mogelijkheid om extra zaken zoals strandlakens, babybedjes en kinderstoeltjes bij te bestellen. Je kunt een reservering met creditcard betalen, als je binnen acht weken na boeking aankomt dien je de totale som in een keer te voldoen. Is dat niet het geval is dan betaal je 25% procent aan en het resterende bedrag betaal je 8 weken voor vertrek.

  Reviews en commentaren over Allcamps

  Dat reizigers steeds vaker op zoek zijn naar betrouwbare informatie over vakantiebestemmingen en online reisaanbieders dat moge duidelijk zijn. Om die reizigers te helpen kun je als klant van Allcamps een steentje bijdragen door een beoordeling over deze reisorganisatie op onze website te plaatsen. Je geeft daarmee niet alleen zicht op de manier waarop Allcamps werkt en hoe het bedrijf met klanten omgaat maat ook laat je weten hoe het gesteld is met de camping waar je geweest bent en hoe schoon en zuiver deze is. Deel daarom jouw ervaring met anderen en geef met jouw review inzicht in al deze zaken. Toekomstige vakantiegangers bedanken je nu al voor de hulp die jij geboden hebt door jouw belevenissen te publiceren.

  Allcamps
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Allcamps

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Allcamps een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Allcamps. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Allcamps actief?

  Allcamps is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allcamps gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.