ErvaringenSite

  Ervaringen BoerenBed

  Het is vakantie! Vakantie, vakantie, oh heerlijke tijd! Het eerste dat opkomt is een tripje met het gezin maken buiten de stad. Kamperen! Het beste idee dat opkomt in de vakantieperiode. Geen nieuwe plek op te kamperen? Geen probleem! Hebt u wel eens gehoord van Ervaringensite.be? Nee? Op ErvaringenSite bent u terecht voor het lezen van reviews over aanbieders van vakantieverblijven. U kunt over de verschillende nieuwe kampeerplekjes lezen en over hun service. Verder is het altijd goed om te weten wat de voordelen van zo een vakantiekamp zijn. Zo weet u of zo een plek geschikt is voor u en uw gezin, want eenieder vindt het natuurlijk fijn om een onvergetelijk avontuur mee te maken! Maak gebruik van de reviews om ook uw eigen ervaring te plaatsen op de website.

  Over BoerenBed
  BoerenBed is een boerderij waar u een nieuw vakantieavontuur kunt beleven. Al sinds het jaar 2002 is Boerenbed tot stand gekomen door twee enthousiaste kampeerleven liefhebbers. BoerenBed werd niet cliché ingedeeld in alleen maar het kamperen, maar is een kampeerplek met een bijzondere twist. BoerenBed is naast het kamperen ook de plek, waar u terecht bent voor een comfortabele boerderijvakantie midden in de natuur. Naast Nederland heeft deze onderneming ook vestigingen in landen als België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

  Producten en diensten van BoerenBed
  Het bedrijf BoerenBed is de plek waar u heen kunt met uw gezin voor een vakantie! Boerenbed is er voor mensen die niet alleen willen genieten van het kamperen, maar ook van luxe en kwaliteit. Naast het feit dat u persoonlijk op de werkende boerderij overnacht, hebt u de boer en de boerin als uw gastheer/ vrouw. Bij BoerenBed hebt u de keus uit meer dan 60 kampeerplekken. U logeert op het terrein van de boer, in een leuke kampeerlocatie. De kampeerhuizen en tentjes zijn goed ingedeeld en de keuken voorzien van een authentieke houtkachel. Naast de vakantie kunt u altijd een cadeaubon opgeven voor speciale gelegenheden zoals kerst of een verjaardag. U hebt verder de gelegenheid een keus te maken in welke type tent u uw vakantie wilt doorbrengen. Van een normale BoerenBed tent, naar een houten vakantiehuisje of zelfs een groepsaccommodatie. Hebt u iets uit de winkel nodig? Geen probleem! U krijgt een boerderijwinkeltje aangeboden binnen uw omgeving.

  Reserveren, klachten & betalingen bij BoerenBed
  Reserveren kan bij BoerenBed door contact op te nemen met de klantenservice op het telefoonnummer +32 (0)528 229440 (Nederland) of +32 (0)78 48294 (België). Klachten kunnen daar en direct met de boer worden besproken. Mocht de klacht niet tot tevredenheid worden afgehandeld, dan heeft de hoofdboeker tot uiterlijk 1 maand na vertrek van de boerderij de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen bij het BoerenBed via hun e-mailadres info@boerenbed.nl. De betalingsmethoden bij Boerenbed zijn IDEAL, visa, Mastercard, American Expres, Sofort en Bancontact.

  Complimenten, klachten en tips voor BoerenBed
  Bent u ook een kampeerliefhebber? Hebt u al een bezoek gebracht aan BoerenBed? Zo ja; laat dan uw ervaring met Boerenbed weten in een review die u kunt plaatsen op de site van ervaringen.

  Interesse in plekken als BoerenBed? Bezoek dan ervaringensite.be! En laat ook uw ervaring achter op de pagina.


  IK GA OP VAKANTIE EN IK NEEM MEE (HENGELS!!)

  BoerenBed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BoerenBed

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BoerenBed een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BoerenBed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BoerenBed actief?

  BoerenBed is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BoerenBed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.