Natuurhuisje Reviews

: 3
67% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

F
Fam. Baptist
Wij hebben met ons gezin 4 mooie dagen gehad. We waren de allereerste gasten, maar het leek of de gastvrouw dit al jaren deed. Zeer vriendelijk en behulpzaam. De kinderen vonden haar geweldig! Het ...Lees verder
R
Roland
De huisjes liggen echt op een prachtige plek, midden in een rustige omgeving. Hier kom je niet om te feesten, maar echt om eens lekker te ontspannen, te genieten van de rust, privacy, wellness, nat...Lees verder
R
Reinier
les trois ponts saint silvain bellegarde Gezien het feit dat mijn review gerectificeerd moest worden na verblijf in natuurhuisje les trois ponts saint silvain bellegarde hier mijn originele beoord...Lees verder

Reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Natuurhuisje 70819 Hengelo

  Wij hebben met ons gezin 4 mooie dagen gehad. We waren de allereerste gasten, maar het leek of de gastvrouw dit al jaren deed. Zeer vriendelijk en behulpzaam. De kinderen vonden haar geweldig! Het huisje zelf was dik inorde, alles was aanwezig en heel proper. En het zelfgebakken brood was super lekker! Wij raden dit verblijf zeker aan en gaan zeker nog eens terug!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Natuurhuisjes in rustige omgevingen

  De huisjes liggen echt op een prachtige plek, midden in een rustige omgeving. Hier kom je niet om te feesten, maar echt om eens lekker te ontspannen, te genieten van de rust, privacy, wellness, natuur en frisse lucht. En de service is ook top, en de prijzen zijn zeker fair.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Natuurhuisje les trois pons saint silvain bellegarde

  les trois ponts saint silvain bellegarde
  Gezien het feit dat mijn review gerectificeerd moest worden na verblijf in natuurhuisje les trois ponts saint silvain bellegarde hier mijn originele beoordeling die niet op de site mag.

  Reken niet op hulp bij het verkrijgen van restitutie. Als de verhuurder weigert sta je nergens. Weg 1350 euro..

  Waardeloze eigenaren. Na 12u vertrokken terwijl we een week geboekt hadden. Veranderen de voorwaarden voor verblijf terwijl je aanwezig bent en liegen er vervolgens over wanneer je natuurhuisje contacteert. Overeengekomen hier met de (goed opgevoede) honden te verblijven. De eerste 5 minuten van ons verblijf bestonden uit een uitvoerige reprimande van de eigenaresse. Honden moesten ineens aangelijnd zijn gedurende het hele verblijf, liegt dat er zaken door de honden vernield zouden zijn terwijl dat zeker niet het geval is.
  Ontzettend vijandig en ongastvrij. Deze mensen zijn niet geïnteresseerd in een fijn verblijf bieden voor gasten maar alleen in knaken rapen voor zichzelf. Eerdere recensies die op airbnb ... natuurhuisje geschreven zijn allemaal van vrienden en berusten zeker niet op hoe het werkelijk is. Een donker, sfeerloos hol zonder uitstraling en comfort... Al hadden we het daar zonder problemen een week mee kunnen stellen, meer dan een half etmaal met deze vrouwelijke host doorbrengen bleek een onmogelijke opgave.

  les trois ponts saint silvain bellegarde


Anderen bekeken ook