ErvaringenSite

  Ervaringen Molecaten

  Een vakantie, wie heeft daar nu geen zin in? Maar nu is de vraag naar waar? Een lekker camping of vakantieplaats zou wel een idee zijn. Molecaten biedt strand- en bosvakanties aan in Nederland. Lees op ErvaringenSite de recensies van vakantiegangers, die al eens bij één van de parken van Molecaten zijn geweest. Ze delen hun ervaring met u in reviews.

  Over Molecaten
  Molecaten biedt vakantie aan naar recreatieparken en stranden, in bossen en aan meren. Bij familie Slager staat respect voor de mens en omgeving centraal. De omgeving draagt bij aan de beleving van de gasten. De parken zijn gericht op duurzaamheid. Hiermee wilt Molecaten een toegevoegde waarde zijn voor de samenleving. Verder houden ze zich aan een familiemissie. Deze is een eigentijdse visie, bedrijfsmatig en maatschappelijk verantwoord exploiteren en met partners en duurzaam werken aan verblijf accommodaties voor de gasten. Molecaten is bezig met het opzetten van nog een andere recreatieoord. Voor vijf parken heeft Molecaten een Zilver Green Key certificaat ontvangen. Dit is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de recreatie en vrijetijdsbranche.

  Producten en diensten van Molecaten
  Molecaten heeft verschillende parken in Noordduinen, Waterbos, Rondeweibos, Hoogduinen, ’t Hout, het landschap, kuierpad, de agnietenberg, De Koerberg, Landgoed Molecaten, leemkuld, Landgoed Ginkelduin, Legend Estate, Flevostrand, Bosbad Hoeven en Kruininger Gors. Dit is keuze zat voor uw volgende vakantie. De parken hebben parkeergelegenheden, cabins, huurtenten, caravans en bungalows.

  Naast hun campings in Nederland hebben ze ook in Hongarije een bungalowpark. Molecaten biedt behalve hun normale parkenaanbod ook voordeelacties aan en cadeaubonnen. Middels de aanvraag van een brochure kunt u meer informatie over de verschillende acties van Molecaten inwinnen. Via de website kunt u alle informatie krijgen over de parken en de acties. Weet u niet precies waar u naar toe wilt? Dan biedt de site eveneens de mogelijkheid uw voorkeuren aan te geven om zo een selectie voor u te maken welke vakantieplaatsen zouden kunnen voldoen. Verder biedt Molecaten activiteiten voor jong en oud. Huisdieren zijn op een aantal parken van Molecaten ook welkom.

  Complimenten, klachten en tips voor Molecaten
  Via de site kunt u uw vakantie boeken. Mocht u daarnaast nog vragen hebben over uw boeking, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Zij proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Hoe hebben anderen de vakanties ervaren? Hoe verliep de boeking? Hoe staat het met hygiëne? Hoe was de klantenservice? Kwamen er extra kosten bijkijken? Kun je echt ontspannen bij Molecaten? Door uw reviews hier te plaatsen en deze vragen te beantwoorden kunt u andere helpen te besluiten als ze ook een vakantie met Molecaten willen.

  U wilt natuurlijk dat uw vakantie zo feilloos mogelijk verloopt en u wenst meer te weten te komen over Molecaten. Daarom kunt u de ervaringen van anderen met het bedrijf lezen hier op ErvaringenSite, zodat u een beter beeld krijgt van het bedrijf en haar diensten. U kunt hier, via de reviews op, onze website nagaan of het aanbod van het bedrijf in voldoende mate aan uw wensen voldoet.

  10 TIPS OM JE VAKANTIE TE OVERLEVEN!

  Molecaten
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Molecaten

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Molecaten een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Molecaten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Molecaten actief?

  Molecaten is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Molecaten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.