ErvaringenSite

  Ervaringen Roompot

  Roompot is een keten van vakantie parken in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Tot begin 2020 was Roompot bekend als "Roompot Vakanties", inmiddels hebben zij hun naam afgekort naar alleen Roompot. Het is nu een van Europa's grootste aanbieders in vakantiewoningen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Roompot lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de vakantie aanbieder achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven, in dit geval vakantie aanbieders, zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Roompot

  Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in het jaar 1965 en groeide in de loop van de tijd uit van een eenvoudige camping onder de naam Roompot in Zeeland, Nederland tot nationaal marktleider en één van Europa's grootste vakantie aanbieders. Het bedrijf dankt zijn naam aan De Roompot, een vaargeul in de Oosterschelde (Zeeland, Nederland). Een bekende naam in de geschiedenis van het bedrijf is Henk van Koeveringe, hij nam in de jaren 1970 de camping Roompot van zijn schoonouders over. Onder zijn bewind groeide het bedrijf uit tot een groep van vakantieparken. Henk van Koeveringe verkocht een groot deel van zijn aandelen aan private-equity firma Gilde Buy Out Partners in 2012. In juni 2020 werd het bedrijf eigendom van investeringsmaatschappij KKR.

  VAKANTIE NAAR ITALIË BIJ HET GARDAMEER 😍 #2522

  Producten en diensten van Roompot

  Roompot is dus een keten van vakantie parken in diverse Europese landen: België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. In totaal heeft het bedrijf bijna twintig duizend vakantie accommodaties in die landen in hun portfolio. Met de acquisitie van Hogenboom Vakantieparken in 2009, de introductie van Roompot Reizen in 2010 en de overname van Qurios Holiday Retreats in 2020 heeft het bedrijf zijn aanbod uitgebreid tot meer dan twee honderd vakantie parken, veertien campings en vijf hotels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en in Spanje.

  Naast particuliere vakanties kunt u bij Roompot ook business trips boeken als bedrijf. Zakelijke boekingen kunnen gemaakt worden onder de speciale tak van Roompot die zich hier in specialiseert: Roompot Business. Ook kunnen via Roompot business evenementen of grotere groepen geboekt worden. U kunt dan gratis een offerte hiervoor opvragen via de website van het bedrijf. Na elke boeking krijgt u een kosten overzicht met btw-nummer zodat u dit zelf ook kunt aftrekken van de btw als bedrijf.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Roompot

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Roompot? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Roompot op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Roompot vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Roompot of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Nederlandse bedrijf Roompot nu achter.

  Roompot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Roompot

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Roompot een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Roompot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Roompot actief?

  Roompot is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes, Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Roompot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.