Landal

Alle reviews

Landal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Topic Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Topic Travel

4 reviews

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het ...

Husk merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Husk

3 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Het is goed om alle reviews te lezen over dit bedrijf. Het is een bedrijf welke auto vakanties, wintersport...

Landal

Een vakantie in eigen land is soms best lekker en helemaal als het naar een vakantiepark is waar alles tot in de puntjes voor u verzorgd wordt. Maar welk park is nou het beste? Welke accommodatie geeft u waar voor uw geld? Welke aanbieder van vakantieparken staat hoog aangeschreven? Landal GreenParks is een bekende speler op die markt, maar wat vinden mensen nu echt van hun huisjes? Zijn de parken wel echt zo mooi als dat ze omschreven worden in de folders? Hier op ErvaringenSite leest u reviews van mensen die daadwerkelijk zijn verbleven op een van de parken van Landal en geven daar hun mening over. De ervaringen van anderen, die dit met u delen op onze site, zorgen ervoor dat u als lezer een goed beeld krijgt van Landal en haar accommodaties.

Over Landal
Het bedrijf Landal GreenParks werd opgericht in 1954 en heeft haar hoofdkantoor in Den Haag. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot een grote speler als het gaat om het beheren, managen en verhurenvan vakantieparken. In totaal exploiteren ze meer dan honderd verschillende parken in België, Nederland, Duitsland, Engeland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Tsjechië. In totaal hebben ze meer dan vijftienduizend accommodaties en dertienduizend campingplaatsen in de verhuur. Door bewust met duurzaamheid om te gaan en rust, ruimte en natuur hoog in het vaandel te hebben heeft men op ieder park het Green Key certificaat verkregen. Landal GreenParks is een onderdeel van Awaze en onder deze naam vallen nog een aantal zelfstandig opererende bedrijven zoals; Novasol, Hoseasons en James Villa Holidays. Awaze is de grootste aanbieder van vakantieparken en accommodatie in Europa.

Producten en Diensten van Landal
Het complete aanbod van Landal is op haar website overzichtelijk onderverdeeld. Je kunt je zoektocht naar een geschikte accommodatie beginnen door een van de negen landen uit te kiezen waar je heen wil. Daarnaast kun je aangeven wat voor een soort accommodatie je zoekt. Landal maakt hier een onderscheid in Comfort, Luxe en Extra Luxe. Je zoektocht naar een accommodatie kun je ook beginnen door aan te geven wat voor een soort vakantie je wil hebben. Bijvoorbeeld welke activiteiten u wilt ondernemen of met wie u uw vakantie gaat doorbrengen. Op basis van wat u invult komt Landal dan met een aantal alternatieven waaruit u kunt kiezen.Duurzaamheid is iets wat bij Landal als belangrijk gezien wordt en dit heeft onder andere geresulteerd dat ze al een aantal jaar de nummer 1 positie toegewezen hebben gekregen door de Sustainable Brand Index in de categorie Travel and Tourism.

Ervaringen, Mening, review, tips en klachten Landal
Bent u in het verleden wel eens verbleven in een van de parken van Landal? Of bent u wel eens op wintersport gegaan en in een Landal huisje verbleven? Heeft u wel eens een familieweekend op een Landal camping doorgebracht? Kortom heeft u ervaringen met het bedrijf? Dan willen we u vragen om op onze site een review achter te laten. Laat alstublieft hierin uw mening naar voren komen en eventuele tips en klachten horen we graag. Door uw bijdrage aan onze website zijn we in staat uw mede Belg te voorzien van informatie die betrouwbaar en objectief is en waarmee ze een wel overwogen beslissing kunnen nemen voor Landal.