Sunparks

Alle reviews

Sunparks

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Lieve Degrootte
Door corona is ons eerste verblijf geannuleerd. Het voor de tweede keer geboekte arrangement is goedkoper. Toen we ons geld terug vroegen bij de receptie kregen we geen voucher voor het resterende ...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantie de kempen

  Door corona is ons eerste verblijf geannuleerd. Het voor de tweede keer geboekte arrangement is goedkoper. Toen we ons geld terug vroegen bij de receptie kregen we geen voucher voor het resterende bedrag. We moeten een telefoonnummer bellen. Daar kregen we te horen dat we een e-mail moesten sturen. Ik heb 6 duidelijke e-mails gestuurd waarin ik verzoek om restitutie van de teveel betaalde vergoedingen. Vage en nutteloze emails waren het antwoord. Ik kreeg een keer te horen dat ik mijn geld pas een jaar na de eerste boeking terug zou krijgen. Zo lang kan ik helaas niet wachten. Mijn verzoek om onmiddellijke terugbetaling werd volledig genegeerd. Zeer slechte service, en indien mogelijk nog slechtere klantenservice. Ik zou de resterende voucher tijdens mijn tweede verblijf moeten ontvangen en deze onmiddellijk na mijn eerste aanvraag moeten terugbetalen. ..


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Sunparks

Wilt u wel eens een weekje of een weekend in een vakantiehuisje in België doorbrengen? Lees dan de reviews over Sunparks. Veel mensen die met vakantie gaan kiezen voor een bungalow, omdat dit veel goedkoper is dan een hotel, maar u heeft toch het comfort van een huis. Mensen die absoluut niet van kamperen houden en dus niet in een tent of caravan hun vakantie willen doorbrengen maar wel lekker alle vrijheid willen hebben om te doen en laten wat ze willen, zijn dan ook meestal te vinden op een bungalowpark. Hier leest u alles over Sunparks, een aanbieder van vakantiehuizen op diverse plaatsen in België.

Over Sunparks
Sunparks verhuurt vakantiebungalows op diverse parken in België en is al vele tientallen jaren actief. Sunparks is onderdeel van CenterParcs. U kunt terecht in parken aan de kust maar ook in de Ardennen, een ook bij Belgen erg populair vakantiegebied. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien en u kunt er dan ook een prima vakantie doorbrengen. Op de parken is ook van alles te doen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Het park biedt ook bij minder goed vakantieweer voldoende vermaak met overdekte activiteiten als het zwembad Aquafun, de kinderspeeltuin KidsWorld en voor de volwassenen overdekte tennis- en squashbanen. Ook als u wilt ontspannen is er voldoende gelegenheid, de luxere bungalows hebben onder andere een privé infrarood sauna. De vakantiebungalows zijn ruim van opzet, ze zijn over het algemeen geschikt voor zes personen, u kunt er dus met het hele gezin verblijven of bij voorbeeld een gezellige vakantie met opa en oma doorbrengen. Ook in de omgeving van de vier parken van Sunparks is van alles te doen, dus als u er op uit wilt trekken tijdens uw vakantie is daarvoor voldoende gelegenheid.

Keuze uit Select of Exclusive vakantiebungalow
U kunt bij een vakantie bij Sunparks op alle parken kiezen uit twee soorten vakantiebungalows. De Select bungalow is de goedkoopste optie, maar is desondanks voorzien van alle comfort. U heeft een ruime woonkamer met flatscreen tv, een keuken die van alle gemakken voorzien is en ruime slaapkamers. Als u wat meer luxe wilt kunt u kiezen voor een Exclusive bungalow, die als extra een infrarood sauna heeft, een tweede flatscreen in één van de slaapkamers en bij aankomst opgemaakte bedden. Alle vakantiebungalows hebben een privé terras zodat u bij mooi weer lekker buiten kunt zitten. Alle faciliteiten op het park zoals het zwembad Aquafun en het gebruik van de tennis- en squashbanen zijn voor gasten gratis. Er worden ook voldoende tips gegeven om u in de omgeving van het park te vermaken, zo zijn er diverse pretparken in de buurt waar u een bezoek aan kunt brengen. En als u kiest voor een park aan de kust dan is een bezoek aan het strand natuurlijk ook altijd een optie als het weer het toelaat. 


 Kempense Meren

Klachten
Wanneer u een klacht heeft over uw verblijf op Sunparks, de service bij boeking of een andere klacht kunt u deze per e-mail of per post indienen. Het adres is nogal lastig te vinden op de website, er is geen directe link voor klachten. U moet dan de FAQ (veelgestelde vragen) doorzoeken om uiteindelijk op de pagina te belanden waar de adressen vermeld staan voor het indienen van klachten. Er wordt wel op gewezen dat als u een klacht heeft over uw vakantiebungalow u deze direct kunt melden aan het personeel op het park zodat de klacht indien mogelijk direct kan worden opgelost. De website vermeldt niet wat de procedure is wanneer u een reactie krijgt op uw klacht en u het daar niet mee eens bent. Op de website wordt ook niet duidelijk aangegeven dat Sunparks is aangesloten bij organisaties als ANVR of het Garantiefonds. Wel is Sunparks onderdeel van CenterParcs, een organisatie die in geheel Europa vakantiebungalows verhuurt. Deze organisatie is ook in België actief met vele vakantieparken. U kunt hoe dan ook altijd een afgewezen klacht voorleggen aan een Geschillencommissie of u kunt rechtsbijstand inschakelen als uw klacht dusdanig ernstig is dat u financiële genoegdoening gerechtvaardigd vindt. 

Heeft u een vakantie doorgebracht in een vakantiepark van Sunparks en wilt u uw ervaring met de bezoekers van ErvaringenSite delen?
Dan nodigen wij u van harte uit om uw mening hier te vermelden. Ongeacht of uw bericht positief of negatief is, u helpt er onze bezoekers mee om te beslissen of ze een vakantie willen doorbrengen in een bungalow van Sunparks.

Lees hier ervaringen van echte gasten van Sunparks. Hoe beviel hen een vakantie in een huisje in een Belgisch vakantiepark? Hoe is de schoonmaak, de service, de prijzen?