ErvaringenSite

  Ervaringen Sunparks

  Wilt u wel eens een weekje of een weekend in een vakantiehuisje in België doorbrengen? Lees dan de reviews over Sunparks. Veel mensen die met vakantie gaan kiezen voor een bungalow, omdat dit veel goedkoper is dan een hotel, maar u heeft toch het comfort van een huis. Mensen die absoluut niet van kamperen houden en dus niet in een tent of caravan hun vakantie willen doorbrengen maar wel lekker alle vrijheid willen hebben om te doen en laten wat ze willen, zijn dan ook meestal te vinden op een bungalowpark. Hier leest u alles over Sunparks, een aanbieder van vakantiehuizen op diverse plaatsen in België.

  Over Sunparks

  Sunparks verhuurt vakantiebungalows op diverse parken in België en is al vele tientallen jaren actief. Sunparks is onderdeel van CenterParcs. U kunt terecht in parken aan de kust maar ook in de Ardennen, een ook bij Belgen erg populair vakantiegebied. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien en u kunt er dan ook een prima vakantie doorbrengen. Op de parken is ook van alles te doen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Het park biedt ook bij minder goed vakantieweer voldoende vermaak met overdekte activiteiten als het zwembad Aquafun, de kinderspeeltuin KidsWorld en voor de volwassenen overdekte tennis- en squashbanen. Ook als u wilt ontspannen is er voldoende gelegenheid, de luxere bungalows hebben onder andere een privé infrarood sauna. De vakantiebungalows zijn ruim van opzet, ze zijn over het algemeen geschikt voor zes personen, u kunt er dus met het hele gezin verblijven of bij voorbeeld een gezellige vakantie met opa en oma doorbrengen. Ook in de omgeving van de vier parken van Sunparks is van alles te doen, dus als u er op uit wilt trekken tijdens uw vakantie is daarvoor voldoende gelegenheid.

  Sunparks

  Keuze uit Select of Exclusive vakantiebungalow

  U kunt bij een vakantie bij Sunparks op alle parken kiezen uit twee soorten vakantiebungalows. De Select bungalow is de goedkoopste optie, maar is desondanks voorzien van alle comfort. U heeft een ruime woonkamer met flatscreen tv, een keuken die van alle gemakken voorzien is en ruime slaapkamers. Als u wat meer luxe wilt kunt u kiezen voor een Exclusive bungalow, die als extra een infrarood sauna heeft, een tweede flatscreen in één van de slaapkamers en bij aankomst opgemaakte bedden. Alle vakantiebungalows hebben een privé terras zodat u bij mooi weer lekker buiten kunt zitten. Alle faciliteiten op het park zoals het zwembad Aquafun en het gebruik van de tennis- en squashbanen zijn voor gasten gratis. Er worden ook voldoende tips gegeven om u in de omgeving van het park te vermaken, zo zijn er diverse pretparken in de buurt waar u een bezoek aan kunt brengen. En als u kiest voor een park aan de kust dan is een bezoek aan het strand natuurlijk ook altijd een optie als het weer het toelaat.


  Kempense Meren

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft over uw verblijf op Sunparks, de service bij boeking of een andere klacht kunt u deze per e-mail of per post indienen. Het adres is nogal lastig te vinden op de website, er is geen directe link voor klachten. U moet dan de FAQ (veelgestelde vragen) doorzoeken om uiteindelijk op de pagina te belanden waar de adressen vermeld staan voor het indienen van klachten. Er wordt wel op gewezen dat als u een klacht heeft over uw vakantiebungalow u deze direct kunt melden aan het personeel op het park zodat de klacht indien mogelijk direct kan worden opgelost. De website vermeldt niet wat de procedure is wanneer u een reactie krijgt op uw klacht en u het daar niet mee eens bent. Op de website wordt ook niet duidelijk aangegeven dat Sunparks is aangesloten bij organisaties als ANVR of het Garantiefonds. Wel is Sunparks onderdeel van CenterParcs, een organisatie die in geheel Europa vakantiebungalows verhuurt. Deze organisatie is ook in België actief met vele vakantieparken. U kunt hoe dan ook altijd een afgewezen klacht voorleggen aan een Geschillencommissie of u kunt rechtsbijstand inschakelen als uw klacht dusdanig ernstig is dat u financiële genoegdoening gerechtvaardigd vindt.

  Heeft u een vakantie doorgebracht in een vakantiepark van Sunparks en wilt u uw ervaring met de bezoekers van ErvaringenSite delen?

  Dan nodigen wij u van harte uit om uw mening hier te vermelden. Ongeacht of uw bericht positief of negatief is, u helpt er onze bezoekers mee om te beslissen of ze een vakantie willen doorbrengen in een bungalow van Sunparks.

  Lees hier ervaringen van echte gasten van Sunparks. Hoe beviel hen een vakantie in een huisje in een Belgisch vakantiepark? Hoe is de schoonmaak, de service, de prijzen?

  Sunparks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sunparks

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sunparks een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sunparks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sunparks actief?

  Sunparks is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sunparks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.