Slow Cabins

Alle reviews

Slow Cabins

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Bebsy

2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

TravelBird

1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Slow Cabins

De natuur is voor velen een bron van inspiratie en energie. Een weekendje weg om te onthaasten en tijd voor elkaar te maken. Wil jij ook even weg van alle afleiding en digitale prikkels? Op onze website vind je verschillende vakantiebestemmingen in het binnen- en buitenland. Neem lekker de tijd en lees hier alles over het bedrijf achter de schermen, de producten en diensten die aangeboden worden en natuurlijk wat andere mensen ervaren hebben. Het verhaal van een ander kan u helpen uw verwachtingen bij te stellen. Dit kan zowel positief al in negatieve zin! Heeft u iets te melden over het bedrijf Slow Cabins? Laat bij ons uw review achter zodat anderen kunnen lezen over uw ervaringen! 

Over Slow Cabins
Het bedrijf Slow Cabins is tot stand gekomen als de visie van de Belg Xavier Leclair. Met het idee speelt hij in op meerdere belangrijke maatschappelijke trends, zoals het gewijzigde consumentengedrag, een meer ecologische levensstijl, de komst van nieuwe vakantiegewoonten en betere technologische mogelijkheden. Al meerdere jaren was Xavier Leclair gefascineerd door vernieuwende businessmodels waarbij door hem vooral gekeken werd naar impact gedreven ondernemen. De Tiny House Movement was precies wat hij zocht. In 2017 zette hij zijn eerste Slow Cabins neer. 

Producten en Diensten van Slow Cabins
Bij Slow Cabins kun je stacaravans huren, die prachtig verborgen liggen in de natuur, zodat je je ver van de wereld voelt. Er zijn verschillende keuzes, je kunt een vakantie boeken voor 2 personen, maar ook voor gezinnen is er plaats. Even heerlijk ontstressen en wakker worden met de geluiden van de natuur. Wat wil een mens nog meer? Maar ook voor mensen die erover denken om mee te doen met de Tiny House Movement of Van Life is het een goede ervaring om te zien of kleiner en off grid wonen bevalt. De onderkomens zijn off-grid en dus niet aangesloten op de gebruikelijke Gas water en licht aansluitingen. Toch zijn de caravans en omgebouwde trailers van alle gemakken voorzien die je nodig hebt om in comfortabel in de natuur te verblijven. Slow Cabins legt de nadruk op een bredere, eco sociale impact, in plaats van de normale financiële belangen. Slow Cabins is van plan om de komende jaren een grote rol te blijven spelen als Europese voortrekker in off-grid innovaties, en meer basic en waardevol leven. Het bedrijf heeft aangekondigd om de komende jaren het aantal Belgische en Europese Slow Cabins locaties nog verder uitbreiden.

Complimenten, Klachten en Tips van Slow Cabins 
Laad jezelf op in de natuur en aar in een prachtige natuurlijke omgeving. Laat het dagelijkse hectische leven achter je en ontspan in een van de prachtige, ecovriendelijke vakantieonderkomens van Slow Cabins. Heeft u wel eens in een onderkomen van Slow Cabins geslapen? Wat vind u de voordelen, en zijn er ook nadelen aan het off-grid leven? Laat ons weten wat uw ervaringen zijn met dit bedrijf! Geef uw mening in een eerlijke review. Wij zijn op zoek naar positieve verhalen, maar ook uw negatieve ervaringen zijn uiteraard van harte welkom!