Flexihub

28 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Flexihub komt uit 28 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Flexihub gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (19)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van FlexiHub heeft als pro dat het een duidelijk beleid heeft voor terugbetalingen, maar als con dat het kan leiden tot ontevredenheid bij klanten die geen ondersteuning hebben gekregen en toch geen terugbetaling krijgen (50%).

“Komt niet in aanmerking voor restitutie ondanks gebrek aan ondersteuning”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

mohammed khan - 19 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Komt niet in aanmerking voor restitutie ondanks gebrek aan ondersteuning
  • Service is traag op verschillende netwerken
  • Bedrijf opereert onder meerdere namen en kan niet worden vertrouwd