Fonq

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Fonq komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Fonq gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Fonq heeft een gemakkelijke bestelprocedure wat door 90% van de klanten wordt gewaardeerd. De positieve ervaringen die worden gedeeld in reviews zorgen voor vertrouwen bij toekomstige klanten. Het aanbod van producten is divers en uitgebreid, maar sommige klanten merken op dat de prijzen soms aan de hoge kant zijn (80%). Toch blijft Fonq een populaire keuze voor online winkelen vanwege de goede service en snelle levering. (70%)

“Positieve ervaring na het lezen van enkele reviews”

“Gemakkelijke bestelprocedure”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Michel - 6 maanden geleden

  • Behulpzaam en snel antwoord van klantenservice
  • Vlotte levering en mooi verpakte producten
  • Positieve ervaring na het lezen van enkele reviews
  • Gemakkelijke bestelprocedure