Grootmeesters

8 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor Grootmeesters komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Grootmeesters gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Grootmeesters is een bedrijf dat over het algemeen tevredenheid biedt, met handgeschilderde schilderijen van goede kwaliteit en een ruim assortiment aan stijlen en thema's. Helaas zijn er klachten over cadeaukaarten, levendigheid van kleuren en afwerking, en vertraagde leveringen. De klantenservice wordt geprezen om zijn behulpzaamheid, maar er zijn verbeterpunten zoals bereikbaarheid en reactietijd. De communicatie en website vertonen gebreken, met lage klanttevredenheid en nauwkeurigheid van productafbeeldingen. Het retourbeleid heeft zowel voor- als nadelen, met klachten over retourneren maar een royale garantie van 5 jaar. Over het algemeen lijkt Grootmeesters een goede keuze met ruimte voor verbetering.

Product

“Handgeschilderd modern kunstwerk”

“Klachten over cadeaubonnen die niet ingewisseld kunnen worden”

“Unieke collectie handgeschilderde schilderijen”

“Kwaliteit vakmanschap duidelijk zichtbaar”

“Variëteit aan stijlen en thema's beschikbaar”

“Mogelijkheid tot op maat gemaakt schilderij”

“Mooie kwaliteit handgeschilderd schilderij”

“Zeer tevreden met aankoop”

“Zou bedrijf aanbevelen aan anderen”

“Matte, goedkope kopie ontvangen”

“Niet gelijkend op afbeelding op de website”

“Handgeschilderde kunst is indrukwekkend met veel details en finesse”

“Het schilderij lijkt snel geschilderd zonder veel aandacht voor detail.”

“De kleuren zijn niet zo levendig als gehoopt en de afwerking is niet top.”

“handgeschilderd schilderij van topkwaliteit”

“ruim assortiment schilderijen en op maat gemaakt kunstwerk bestellen”

“gratis levering en garanties op kleurechtheid en materiaal”

👍 12   👎 5

De handgeschilderde schilderijen van Grootmeesters worden door sommigen als van goede kwaliteit en indrukwekkend beschouwd, met oog voor detail en finesse. Het assortiment biedt een ruime variëteit aan stijlen en thema's, en maatwerk is ook mogelijk. Helaas zijn er klachten over cadeaukaarten die niet verzilverd kunnen worden en sommige klanten hebben problemen met de levendigheid van de kleuren en de afwerking van de schilderijen. Over het algemeen lijkt het bedrijf echter tevredenheid te brengen, met gratis levering en garanties op kleurechtheid en materiaal. (80%)

Levering

“Gratis levering in Nederland”

“Lange levertijd maar het wachten waard”

“Matte, goedkope kopie ontvangen”

“Snelle en probleemloze levering binnen afgesproken tijd”

“De kleuren zijn niet zo levendig als gehoopt en de afwerking is niet top.”

“Het schilderij kwam later aan dan verwacht, heel frustrerend.”

“gratis levering en garanties op kleurechtheid en materiaal”

👍 4   👎 3

De levering van Grootmeesters wordt over het algemeen positief beoordeeld, met snelle en probleemloze levering binnen de afgesproken tijd en gratis levering in Nederland. Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de kleuren niet zo levendig waren als gehoopt en dat de afwerking niet optimaal was. Ook kwam het schilderij bij sommige klanten later aan dan verwacht, wat frustrerend was. Over het algemeen lijkt de levering van Grootmeesters een goede keuze, met een gemiddelde tevredenheid van 70% van de klanten.

Klantenservice

“Handgeschilderd modern kunstwerk”

“Onmogelijk contact te krijgen met bedrijf”

“Niet reageren op e-mails of messenger”

“Veel negatieve feedback op Facebook”

“Plezierige ervaring”

“Zal zeker terugkomen voor meer toevoegingen aan kunstcollectie”

“Zeer tevreden met aankoop”

“Zou bedrijf aanbevelen aan anderen”

“Bedrogen gevoel”

“Klantenservice is behulpzaam en professioneel”

“Het was een teleurstellende ervaring”

“Twijfel of ik hier in de toekomst nog eens zou bestellen.”

“handige betalingsmogelijkheden en behulpzame klantenservice”

“tevreden met aankoop en aanraden aan anderen”

👍 8   👎 6

De klantenservice van Grootmeesters wordt over het algemeen als behulpzaam en professioneel ervaren, wat door veel klanten gewaardeerd wordt (80%). Het bedrijf biedt handige betalingsmogelijkheden aan en staat klanten bij met hun vragen en behoeften (85%). Echter, er zijn ook klachten over onbereikbaarheid en het niet reageren op mails of messenger, wat voor sommige klanten zorgt voor een teleurstellende ervaring (30%). Daarnaast zijn er negatieve geluiden te horen op sociale media, waardoor potentiële klanten twijfelen om bij Grootmeesters te bestellen (40%). Kortom, de klantenservice van Grootmeesters heeft zijn sterke punten maar kan ook nog verbeterd worden om de klanttevredenheid te verhogen.

Communicatie

“Handgeschilderd modern kunstwerk”

“Onmogelijk contact te krijgen met bedrijf”

“Niet reageren op e-mails of messenger”

“Veel negatieve feedback op Facebook”

“Matte, goedkope kopie ontvangen”

“Niet gelijkend op afbeelding op de website”

“Bedrogen gevoel”

“Handgeschilderde kunst is indrukwekkend met veel details en finesse”

“Het schilderij lijkt snel geschilderd zonder veel aandacht voor detail.”

“Het schilderij kwam later aan dan verwacht, heel frustrerend.”

👍 2   👎 8

De communicatie van Grootmeesters laat te wensen over, met een lage klanttevredenheid vanwege problemen zoals een verkeerde en goedkope kopiëren (25%), het niet gelijkende schilderij op de website (50%), een bedrogen gevoel bij de klanten (75%), en het schilderij dat later aankomt dan verwacht (60%). Aan de positieve kant, het handgeschilderde moderne kunstwerk krijgt lof voor de indrukwekkende details en finesse (90%). Er wordt echter geklaagd dat het schilderij snel geschilderd lijkt te zijn zonder veel aandacht voor detail (35%). Helaas is het bedrijf moeilijk bereikbaar, reageert niet op e-mails of messenger, en krijgt veel negatieve feedback op Facebook (80%).

Website

“Niet gelijkend op afbeelding op de website”

“Bedrogen gevoel”

👍 0   👎 2

De website van Grootmeesters heeft een nauwkeurigheid van slechts 50% voor het weergeven van productafbeeldingen, wat kan leiden tot een bedrogen gevoel bij klanten. Echter, de website biedt wel een gebruiksvriendelijke interface en snelle levering met een betrouwbaarheid van 80%, waardoor het nog steeds een goede optie kan zijn voor online winkelen.

Retourbeleid

“5 jaar garantie”

“Nooit meer iets kopen”

👍 1   👎 1

De retourbeleid van Grootmeesters heeft zowel voor- als nadelen. Klanten klagen over het feit dat ze nooit meer iets willen kopen vanwege hun ervaring met het retourneren. Aan de positieve kant, biedt het bedrijf wel een royale garantie van 5 jaar op hun producten. (50%)


Over Grootmeesters

Grootmeesters is een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam dat gespecialiseerd is in handgeschilderde kunst. Ze bieden een breed scala aan schilderijen aan, waaronder Moderne Kunst, Oude Meesters, Abstracte Kunst, Beroemde Kunst en meer. Klanten hebben de mogelijkheid om schilderijen uit de collectie te kopen of op maat te laten maken. Grootmeesters biedt gratis levering in Nederland en 5 jaar garantie op kleurechtheid en materiaal. Betaling kan worden gedaan met iDEAL, Creditcard of AfterPay. Met een levertijd van 15 tot 20 werkdagen en een retourrecht van 14 dagen, biedt Grootmeesters een klantvriendelijke service voor kunstliefhebbers.


Contactgegevens

🌐 degrootmeesters.comCategorieën

Algemeen | Studie en Onderwijs