Hoteldeal

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Hoteldeal komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Hoteldeal gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Hoteldeal is behulpzaam bij het omboeken van een boeking (80%), heeft handige locaties (75%) en maakt het gemakkelijk om daguitstapjes te plannen (85%). Het boekingsproces verloopt vlot (90%).

“handige locaties”

“gemakkelijk plannen van daguitstapjes”

“Hoteldeal was behulpzaam bij omboeken van boeking”

“Vlot verloop boeken”

👍 4   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Finn Collin - 3 maanden geleden

  • goed georganiseerd
  • prachtige hotels
  • handige locaties
  • gemakkelijk plannen van daguitstapjes

Massart - 4 maanden geleden

  • Hoteldeal was behulpzaam bij omboeken van boeking

R. Piette - 4 maanden geleden

  • Vlot boeken van reis
  • Goede communicatie en service
  • Vlot verloop boeken