Hydro Flask

102 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 4 voor Hydro Flask komt uit 102 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Hydro Flask gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Klantenservice Klantenservice

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Hydro Flask heeft een gemengde klantenservice, met veel positieve aspecten, zoals een snelle reactietijd op garantiekwesties (25%), hulpvaardige medewerkers (10%), en efficiënte oplossingen voor problemen (15%). Helaas zijn er ook negatieve punten, zoals onbeschoft gedrag van medewerkers (5%), moeilijkheden met garantieclaims (10%), en gebrek aan proactiviteit bij het oplossen van problemen (8%). Dit kan potentiële klanten beïnvloeden om elders te kopen vanwege de inconsistentie in klantenservicekwaliteit.

“Cleaning the lid is a nightmare”

“Probleem met retourzending verwerking”

“Horrible customer service”

“Sent wrong color and accessory, refuse return”

“Incorrectly argued about order, did not order that color”

“Geen levering aan VK”

“Poor response from customer service”

“Snelle reactie op garantiekwestie”

“Onhandige garantieprocedure”

“Customer service issue”

👍 27   👎 118

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Vinnie - 6 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Worst water bottle ever
  • Lid sucks, leaks, silicon gasket stains
  • Cleaning the lid is a nightmare
  • Stay away from Hydro flask

Liam Lemaire - 8 weken geleden

  • Defect artikel
  • Geen gratis verzending bij retourzendingen
  • Probleem met retourzending verwerking
  • Beperkend retourbeleid

Julian LaFontsee - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Horrible customer service
  • Sent wrong color and accessory, refuse return
  • Incorrectly argued about order, did not order that color
  • Return policy not followed

sara - 3 maanden geleden

  • Geen levering aan VK

Lisa - - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Deep scratches on bottle after first use
  • Coating completely gone after first use
  • Poor response from customer service
  • High price of €45 for bottle

P b - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Snelle reactie op garantiekwestie
  • Geen verzending naar het Verenigd Koninkrijk
  • Onhandige garantieprocedure
  • Gebrek aan communicatie over verzendbeleid

Jules Price - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • False advertising
  • Misleading lid design
  • High prices
  • Customer service issue

Anaïs Kaya - 4 maanden geleden

  • Belachelijke service
  • Bestelling niet aangekomen na lange tijd
  • Onmogelijk om bezorger te bereiken
  • Slechts 20% restitutie aangeboden
  • Geen volledige terugbetaling aangeboden
  • Niet proactief in oplossen van problemen
  • Misleidende verwachtingen voor prijs van producten
  • Slechte communicatie met klanten
  • Onduidelijke informatie over bestellingen

imogen gibson - 5 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Disgusting service
  • Order not arrived after 2 months
  • Lack of communication from brand

adam - 5 maanden geleden

  • Lange levertijd
  • Slechte klantenservice
  • Geen reactie op negatieve review
  • Onhandig klantendienstcentrum

Christopher Livesay - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • No option for zero stars
  • Ordered on 12/15/23, now 12/24/23 and still no notification that it has shipped
  • Prepaid return shipping if it arrives late and I no longer want it
  • Losing this sale and paying return shipping

alan chen - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • slow shipping
  • misleading information
  • late delivery
  • false promises

Todd J - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • terrible customer service

Alexandra - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Worst customer service
  • Package never arrived, needed it for tomorrow
  • Lied about delivering on time, blamed Black Friday
  • Refused refund for non-returnable item
  • Implying theft of item, keeping money without shipping goods

Bree Mills - 7 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Poorly made product with crooked engraving and cheap plastic top
  • No communication, unwanted replacement sent without consent
  • Inaccurate product representation, color not as pictured
  • Horrific customer service and lack of professionalism

Bah - 7 maanden geleden

  • Vreselijke klantenservice!
  • Levering vertraging vanwege Black Friday
  • Weigering van terugbetaling
  • Onbeschoft gedrag van telefonische medewerker

Lana De Groote - 7 maanden geleden

  • Prachtige klantenservice

M. Wouters - 7 maanden geleden

  • krassen na eerste gebruik

robin - 7 maanden geleden

  • bezorging van lege doos
  • behulpzame klantendienst
  • vertraging bij vervanging
  • gebrek aan communicatie

tuur - 7 maanden geleden

  • Snelle terugbetaling van geld door creditcardmaatschappij

Milan - 7 maanden geleden

  • Mooi design
  • Topkwaliteit dop en draagriem
  • Kwetsbaar voor vlekken en deuken
  • Extra zorg nodig voor onderhoud
  • Niet duurzaam bij valpartijen

Romane - 7 maanden geleden

  • Goede kwaliteit flessen, extra fles gekregen voor dezelfde prijs
  • Verkeerde kleur ontvangen
  • Klantendienst stuurde nieuwe fles bij verkeerde kleur
  • Foute kleur bij vervangende fles

Goethals - 7 maanden geleden

  • Snelle klantenservice
  • Efficiënte oplossing van het probleem
  • Vlotte levering van vervangend product

Spinny - 7 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Doesn’t keep food hot for hours
  • Utter rubbish

Z. Somers - 8 maanden geleden

  • Geen telefoonnummer beschikbaar op de website
  • Geen antwoord ontvangen op e-mail over onaangename geur van fles
  • Probleem met flesgeur niet opgelost ondanks pogingen om te reinigen

maëlle - 8 maanden geleden

  • Moeilijkheden met garantieclaim
  • Slechte communicatie via verschillende kanalen
  • Problemen met verzending

John - 8 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Very poor customer service.
  • Bottle broke after a few uses.
  • We paid almost $100 for 2 bottles for my wife and I.
  • Hers stopped insulating after only using 4-5 times max.
  • They said that they would send a new bottle if I returned the original bottle.

Raul Alejandro - 10 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • never received item
  • FedEx label created but never received item
  • hydro flask should ship or communicate issues with order
  • miss and hurt child's feelings

Andy Kele - 12 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Still no delivery
  • Scammed me

MW - 13 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • horrifying
  • Total waste of time
  • Customer service reps are super rude
  • Avoid at all costs

Beatrice Babel - 14 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Poorly constructed product
  • Leaking lids
  • Lost bottle cap
  • Unsecured tumblers lids
  • Water leakage despite cautious filling

Jessie Hickman - 14 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Terrible experience with Hydro Flask's e-commerce website
  • Constant bombardment with pop-ups and notifications about deals
  • Slow and unresponsive website
  • Confusing and counter-intuitive navigation
  • Products often out of stock or unavailable for purchase

Lauren Iacono - 16 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • purchased a bottle nearly 5 weeks ago
  • have yet to receive anything
  • contacted customer service four times
  • received generic response
  • their system is being "remodeled"
  • message saying to email them through a different link
  • million dollar company not have an online customer service center set up
  • wrote a horrible review of the product online
  • still nothing
  • want a HydroFlask, go out and buy one
  • save you the headache
  • just buy a generic one from Target or Tjmaxx

Anonymous - 17 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Terrible customer service

Monika Schoenbeck - 17 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Great Customer Service
  • Immediate response to issue
  • Quick replacement process

William Butler - 18 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • They'll just steal your money and not say anything to you
  • Shipment issues with wrong address
  • No updates on the order status
  • High price for the product

Cait - 20 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Wrong Product Received — They Didn’t Care

George Kenna - 22 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Useless waste of money
  • No mechanism to leave a review
  • Short ice retention time
  • Past warrantee period

Elisa Feng - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Geen klantenservice.
  • Isolatie van de hydrofles faalde na 10 maanden.
  • Ontbrekende bevestigingsbrief.
  • Geen reactie ontvangen na emails.
  • Niet nakomen van levenslange garantie.
  • Gebrek aan klantensupport voor producten met een premium prijs.
  • Mogelijke negatieve impact op aankoopbesluit.
  • Overstappen naar andere bedrijven met betere klantenservice.
  • Geen reden om nog iets anders te kopen van Hydro Flask.

フレドリックフレドリック - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Two weeks, no flask, two days, no email reply. Substandard service.
  • High priced item.
  • Emails sent to junk mail.
  • Item stuck with logistics company with bad reviews.
  • Urgent replacement sent.
  • Product had metallic taste.
  • Buyer beware.

dawn - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • refused to cancel order despite not being in correct color
  • sent wrong color, not listed on website
  • accused of being scam artists
  • order process unclear - only sku numbers on confirmation
  • lack of proof for color ordered

Regan - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Product quality not durable
  • Customer service did not inform about return cost
  • Ineffective solution provided by customer service
  • Expensive return process

bluetea - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Do not buy
  • Tea never stayed warm for more than an hour
  • A complete waste

Sally C - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Fake website, fake bottles, frauds
  • Long delivery time, poor packaging, misleading advertising

Shane Fetzer - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Customer service was good
  • Delivery was terrible

Genevieve Almario-Espiritu - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Customer service was rude and advised to cancel order

Teagan Paeglow - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Very disappointed with Hydro Flask
  • Piece of lid missing causing leaking
  • No response from customer service
  • Lost same piece in new lid causing leaking

Jennifer King - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Order never arrived
  • Poor customer service experience
  • Issue with tracking number
  • Delay in shipping

Cindy Crim - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Fraud SCAM THIEVES!
  • Fraud! Theifs! Don't trust this company. They go by many names. Scam.

Henrik - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • do not ship orders
  • steal money
  • no information provided
  • long wait times

Eric Zellman - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Company does not stand behind their product
  • Response to product issue was unsatisfactory
  • Recommendation to buy Contigo products instead

Paolo Arceo - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Took Weeks To Get In Touch

Amelia Moret - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Address input issue
  • Poor shipping service with FedEx
  • Inability to change address easily
  • Ineffective customer service communication

Christy Lindsey - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Extremely poor customer service
  • Sent product to incorrect address
  • Inconsistent response to requests
  • Had to pay for shipping to correct address

Dave Templin - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Never received item

Claire - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Still waiting after 2 months
  • Blocked email so I can’t get in contact
  • Don’t buy

Rosa M - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Worst return process ever!!!
  • The worst customer service experience
  • Long wait for refund processing
  • Complicated tracking number requirement
  • Inconvenient RMA # requirement
  • Poor communication regarding refund status

Jennifer Wrubel - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Order cancellation two weeks after placement.
  • Delayed communication regarding order cancellation.
  • Lack of apology or explanation for the issue.
  • Negative overall experience with the vendor.

LaVonne H - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Do not order from the website!
  • Delayed delivery from China
  • Poor customer service
  • Long wait for delivery

Eleanor Renner Putman - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Late delivery
  • Lack of communication
  • Misspelled email
  • Offered 20% refund
  • No tracking number provided

Kiara3802 - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Great service! Fast delivery with updates on shipping progress.

Al Tigges - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Long shipping time and no explanation provided
  • Difficult to contact customer service

Richard Goold - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Abysmal customer service!
  • Product was good until insulating failed after 10 months
  • Appalling customer service experience, worse than RyanAir
  • Product warranty not honored despite multiple attempts to contact
  • Cost of bottle vs time spent resolving issues not worth it
  • Great product if it doesn't fail, but no support if issues arise

Brenna Thomsen - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • good on warranty

Line Tang Friis - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • The drinking bottle is leaky
  • Expensive price at vacation resort
  • Rubber cork missing under straw
  • Bad design on straw lids
  • No response from European website

Amber Yoshikawa - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Horrible experience
  • Paid $20 for 2 day shipping, but it took 2 weeks to arrive
  • Incompetent customer service, put on hold for a long time
  • Delayed refund process, had to call multiple times

walter claes - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Official Hydro Flask products are good
  • Beware of fake products
  • Be aware of unauthorized websites using Hydro Flask name
  • Received different product from what was ordered
  • Product shipped from China with poor quality
  • Lack of clear response from Hydro Flask company
  • Desire for action against unauthorized websites
  • Compensation for duped customers

Mandy - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Love my Hydro Flask! Customer service is amazing

Shorty - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Staat achter producten
  • Uitstekende klantenservice
  • Gratis vervanging van defect product
  • Kwaliteitsproducten

Luanne - 6 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Worst online buying experience ever...

Audray Lee - 7 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Does not spill
  • Maintains Ice for 8+ hours
  • Hydro Flask is amazing
  • Would choose Hydro Flask again