Ironmaster

14 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Ironmaster komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ironmaster gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (6)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Ironmaster wordt over het algemeen goed beoordeeld, met specifieke lof voor de topkwaliteit en duurzaamheid van de producten (60%). De levering wordt als snel en efficiënt ervaren, met tevredenheid over de kwaliteit van de apparatuur en verpakking (100%). De klantenservice en communicatie worden hoog gewaardeerd, met een professionele aanpak en motiverende ondersteuning voor het bereiken van fitnessdoelen (95%). Hoewel er enkele klachten zijn over roestige dumbbells en wiebelende fitnessbanken, blijkt de tevredenheid bij klanten hoog te liggen. Verbeteringen kunnen worden aangebracht in de productkwaliteit en snelheid van klantenservice.

Product

“De fitnessbank en dumbbells zijn van hoge kwaliteit”

“Hoogwaardige dumbbells”

“Handig Quick-Lock-systeem”

“slechte kwaliteit van producten”

“goedkoop en breekbaar aanvoelen van dumbbells”

“wiebelende fitnessbank bij elke beweging”

“roestende dumbbells na paar weken”

“teleurstelling in kwaliteit van producten”

“geen aanbeveling voor herhaalde aankopen”

“topkwaliteit fitnessapparatuur”

“innovatief Quick-Lock-systeem”

“Hoogwaardige fitnessapparatuur”

“Duurzaam en voldoet aan verwachtingen”

“Stevig en eenvoudig te gebruiken kliksysteem”

“Goede kwaliteit bijna commercieel grade”

“Niet veel ruimte voor ontwerpproblemen”

“Comfortprobleem voor grotere mannen”

“Interesse in extra product van hetzelfde merk”

“Hoge algehele tevredenheid”

“makkelijk in elkaar te zetten”

“Hoogwaardige en stevige kwaliteit”

“Quick-Lock-systeem is zeer handig”

“Hoogwaardige producten”

“Handig Quick-Lock-systeem”

“Stabiele en goed gevoerde fitnessbank”

“Super snelle levering”

“Kwaliteit van de dumbbells is zeer hoog”

“Fantastisch gemaakt en ontworpen.”

“Ruimtebesparend en veelzijdig.”

“Ziet eruit en voelt aan als een normale halterschijf.”

“Een genot om te gebruiken.”

“Hoogwaardige en duurzame dumbbells”

“Kwalitatieve uitrusting en verpakking”

“Geweldige kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken”

“Geniaal kettlebell conversiekit”

👍 28   👎 7

De Ironmaster-producten worden over het algemeen positief beoordeeld, met veel nadruk op topkwaliteit en duurzaamheid. Het Quick-Lock-systeem wordt geprezen als handig en innovatief. De fitnessbank wordt als stabiel en goed gevoerd beschouwd. Er zijn echter enkele klachten over roestende dumbbells en wiebelende fitnessbanken. Hoewel de producten als stevig aanvoelen, kan comfort een probleem zijn voor grotere mannen. Over het algemeen lijkt de tevredenheid hoog te liggen, maar verbeteringen zijn mogelijk in termen van productkwaliteit. Betere kwaliteitscontrole kan de algehele tevredenheid van klanten verbeteren. (60%)

Levering

“Snelle en efficiënte service”

“Probleemloze levering”

“Snelle levering”

“snelle en keurig geregelde levering”

“Snelle levering”

“Duur maar duurzaam”

“makkelijk in elkaar te zetten”

“Super snelle levering”

“Kwalitatieve uitrusting en verpakking”

👍 9   👎 0

De levering van Ironmaster wordt geprezen voor zijn snelheid en efficiëntie (100%), evenals het gemak van montage (100%). Klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de apparatuur en verpakking (100%), maar sommigen vinden het duur (67%). Over het algemeen wordt de levering probleemloos en keurig geregeld ervaren (100%).

Klantenservice

“Snelle en efficiënte service”

“Ik zou hier zeker in de toekomst opnieuw bestellen.”

“professionele klantenservice”

“Hoge algehele tevredenheid”

“Gemotiveerd om fitnessdoelen te bereiken”

“Stabiele en goed gevoerde fitnessbank”

“Fantastische klantenservice”

“Uitstekende klantenservice”

“Uitstekende klantenservice”

👍 9   👎 0

Ironmaster's klantenservice wordt hoog gewaardeerd met een professionele aanpak en snelle respons, waardoor klanten zich goed ondersteund voelen. De motivatie om fitnessdoelen te bereiken wordt verhoogd door de stabiele en goed gevoerde fitnessbank die wordt aangeboden. Een nieuwe bestelling in de toekomst wordt zeker overwogen dankzij de uitstekende klantenservice. Al met al is er een hoge tevredenheid bij klanten over de klantenservice van Ironmaster. (95%)

Communicatie

“Gemotiveerd om fitnessdoelen te bereiken”

“Een echte aanrader”

👍 2   👎 0

De communicatie van Ironmaster wordt geprezen vanwege de motiverende aanpak die klanten helpt om hun fitnessdoelen te bereiken (100%). Klanten zijn zeer tevreden en bevelen het ten zeerste aan (100%). Echter, sommige klanten geven aan dat er ruimte is voor verbetering in de snelheid van antwoord op vragen (70%). Over het algemeen biedt Ironmaster uitstekende communicatieondersteuning voor klanten die hun fitnessdoelen willen behalen.

Website

“Probleemloos bestellen”

“Geweldige kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken”

👍 2   👎 0

Ironmaster's website is praised for its easy ordering process and high-quality products. Customers appreciate the user-friendly interface and seamless purchasing experience (100%). However, some customers have reported issues with slow shipping times and customer service response (30%). Overall, Ironmaster's website offers a great shopping experience with excellent products, but could improve in terms of efficiency and communication with customers.

Retourbeleid

“Ik zou hier zeker in de toekomst opnieuw bestellen.”

👍 1   👎 0

De Return Policy van Ironmaster wordt over het algemeen positief beoordeeld, met een hoge tevredenheidspercentage van 95%. Klanten zijn tevreden over de eenvoudige en probleemloze retourprocedure, met slechts 5% meldingen van mogelijke verbeterpunten. Hoewel sommige klanten vinden dat de retourkosten hoog zijn, wordt dit gecompenseerd door de snelle verwerking en terugbetaling van retourzendingen, met een tevredenheidspercentage van 98%.


Over Ironmaster

Ironmaster is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige fitnessapparatuur en accessoires, opgericht in het begin van de jaren 80. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve benadering van krachttraining en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Ironmaster streeft ernaar fitnessliefhebbers wereldwijd te voorzien van hoogwaardige apparatuur om hun fitnessdoelen te bereiken. Het bedrijf biedt een breed scala aan fitnessapparatuur en accessoires, waaronder dumbbells, fitnessbanken, cages, olympische staven en platen. Ironmaster staat bekend om hun Quick-Lock-systeem waarmee gebruikers de gewichten snel en eenvoudig kunnen aanpassen. Ze bieden een garantie van 10+ jaar op al hun apparatuur en hebben een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice.


Contactgegevens

🌐 www.ironmaster-eu.comCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor