Ironmaster

14 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Ironmaster komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ironmaster gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Ironmaster wordt over het algemeen positief beoordeeld, met een hoge tevredenheidspercentage van 95%. Klanten zijn tevreden over de eenvoudige en probleemloze retourprocedure, met slechts 5% meldingen van mogelijke verbeterpunten. Hoewel sommige klanten vinden dat de retourkosten hoog zijn, wordt dit gecompenseerd door de snelle verwerking en terugbetaling van retourzendingen, met een tevredenheidspercentage van 98%.

“Ik zou hier zeker opnieuw bestellen in de toekomst.”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Sara - 6 weken geleden

  • De fitnessbank en dumbbells zijn van hoogwaardige kwaliteit.
  • Snelle en efficiënte service.
  • Probleemloze levering.
  • Ik zou hier zeker opnieuw bestellen in de toekomst.